Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyszla tesciowa to pasozyt i nam nie pomaga

Polecane posty

Gość gość
jestem teściową , matką i zawsze dzieciom wpajałam by pracowali i oszczędzali gdyż rodzice nie są od utrzymywania dorosłych osób !!!

Gość gość
Nie słuchaj tych debilek, nie wpajaja swoim dzieciom te brednie i robią kolejne kaleki. W normalnych rodzinach ludzie troszczą się o siebie nawzajem w trudnych chwilach bez wzgledu na wiek

Gość gość
jej syn tez pracuje. nie wiem skad wy sie ludzie bierzecie myslalam ze dostane tu opinie normalnych ludzi a nie obelgi, poziom jaki co niektorzy tu reprezentuja jest porownywalny z poziomem ludzi niedorozwinietych. nie chce zadje kasy od niej. tylko chce zeby sie zainteresowala swoim synem skoro on sie chce jakos ustatkowac.

podejrzewam ,ze niedoszła teściowa autorki to kobieta jeszcze młoda skoro ma 5 letnie dziecko i ciekawe dlaczego miałaby pomagać doroslemu synowi , który nota bene pracuje tylko na siebie i nikogo na utrzymaniu nie ma :D

Gość gość
16.35 tez tak mysle ze rodzina i to tak bliska zawsze powinna miec ze soba kontakt i sie wspierac

Gość gość
małe parszywe piśdzisko ma matke która trzyma grosze na nia i żąda tego aby matka jej partnera robiła to samo i nie szanuje matki faceta takie ście/rwo jak ty które nie szanuje matki swojego faceta to tak samo nie szanujesz swojej matki tylko nie wiesz o tym oceniasz wartośc swojej matki po tym ile zaoszczędzi kasy ze swojego żywota dla ciebie matka cie nie wychowała , jestes żywym gófnem

no to niech sie " statkuje " ale dlaczego miałby to robić za pieniądze mamusi ? i to jeszcze w sytuacji kiedy nie dizeje sie nic złego , facet jest dorosły , zdrowy , ma pracę - a matka ma sobie od ust odjąć i dać jemu - bo " rodzina powinna sobie pomagać " ?

twój chłopak w ramach tego " pomagania rodzinie " nie potrafi nawet do matki zadzwonić raz na poł roku a ty pretensje chcesz zgłaszać do jej pieniędzy ?

a to ,że nie szanujesz matki swojego chłopaka to świadczy o tobie , nie o niej .

Gość gość
Kazda normalna matka i ojciec pomagają na miarę swoich możliwości. Bo rodzina jest najważniejszą. A jak ich nie stać to przynajmniej podbudują psychicznie. Jak dzieciom jest ciazko na dorobku to zawsze w czymś pomogą nawet jak nie muszą. I zrobią to z przyjemnością. W ogóle zepsulyscie wątek i wynoscie się

Gość gość
zalosne jestescie nie szanuje jej bo nieinteresuje sie zyciem swojego syna i szkoda mi go bo moja mama bardziej sie nim interesuje niz jego

jaki m dzieciom na dorobku ? ślubu nie macie , małżeństwem nie jesteście - czyli w świetle prawa i wobec ludzi jesteś dla niej obca . Może niech twoja mama daje ci więcej forsy skoro taka jesteś potrzebująca . Jak ci nie wstyd - dorosła kobieta , niby pracuje , niby samodzielna a wypatrujesz za obcym groszem ? do roboty !

Gość gość
widac że autorka kręci , zmyśla i jest złosliwa pewnie matka kocha swojego syna i tęskni ale ma jeszcze swoją rodzinę a szmata postanowiła ukarac kobietę bo nie dała forsy , bo nie mieszkają u niej i jeszcze bezczelna matka urodziła dziecko, przeciez nie miała prawa, musiała wg autorki zbierac pieniądze dla przyszłej synowej dziecko ci sie nie podoba ? ty masz prawo do wszystkiego a to dziecko jest gorsze ? takie pluskwy jak ty zawsze w zyciu źle kończą

Gość gość
A co ma robić dla nich jak nawet jej chłopak ma dość swojej ma musi. Idźcie stad do cholery. Wasza empatia jest równa zero. Jesteście kalekami emocjonalnymi

Gość gość
skoro obydwoje pracujecie a ty nawet na 2 etaty to co wy s kasą robicie??????

Gość gość
nie chodzi o mnie tylko o mojego chlopaka i jego matke

Gość gość
Sama jesteś złośliwa i w dodatku prymitywna. Twój język o tym świadczy. Matka się pozbyła niechcianego dziecka bo się tatusiowi nowemu który ja utrzymuje nie podobał. To jakaś sucz waszego pokroju

Gość gość
ale o co chodzi - jesteś dorosła pracujesz masz kasę on tak samo więc na jaką cholere wyciągasz łapy po nie swoją kasę - skoro mieszkacie u Twojej matki to jej dawajcie jakaś kasiore i tyle , matka ma utrzymywać dorosłego syna?! Co to za facet który sam siebie utrzymaćn ie potrafi co?

a skąd wiesz ,ze ma dość mamusi skoro od pół roku z nia nie rozmawiał ? kalectwo emocjionalne ? a ty niby jestes zdrowa emocjonalnie ? a co ty zrobiłaś w ramch tego pomagania rodzinie ? ale jak znam życie to dla takich jak ty to dizala tylko w jedną strone - do ciebie .

Gość gość
jaka empatia? dorosłego chłopa ma utrzymywać i jeb/nieta synową?

jakiego niechcianego dziecka? przecież cłopak podobno jest dorosły - to co w tym dziwnego że sie z domu wyprowadził ? To że ty obsiadłaś matkę to jeszcze nie znaczy ,ze to jest normalne.

miejmy nadzieję ,ze to prowokacja bo jak pomyslę ,że mój syn mógłby sie zadać z taką ....

Gość gość
ile autorko płacisz za mieszkanie swojej matce ? w końcu jesteś dorosła i pracujesz-odpowiedz, czekam

Gość gość
był tu wczoraj taki temat. Szanowna synowa fochy waliła bo teściowa na jej slub nie dała kasy i wyrzuty robiła że ta sobie kupuje rzeczy na targu :-o Zdrozum mierna istoto-dorosłego chłopa mamunia nie musi utrzymywać. a już takiej sooki jak ty na pewno

Gość gość
Moja teściowa pomaga mojemu mężowi chociaż on nie chce, nawet dom sprzedała żeby na było łatwiej. Nic nie chcemy ale to nas buduje psychicznie ze zawsze mamy na kogo liczyć. Poza tym w rewanżu wiele rzeczy dostaje od nas, opiekę np. Bo juz nie może chodzić. Współczuje wam biedaczki umysłowe i duchowe. Jesteście prymitywne jak suki. Człowiek to nie zwierzę ze zaraz jest samodzielny, trzeba wiele lat zanim się stanie na nogach własnych.