Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyszla tesciowa to pasozyt i nam nie pomaga

Polecane posty

Gość gość
zamknij ryj tępa debilko co niby studiowała na wysokich kierunkach, chyba na gnoju żmijo kopałaś pagórek byłam i mieszkałam w Stanach 10 lat , tam bogaci ludzie uczą swoje dzieci ciężkiej pracy, wolontariatu albo pracy w barze po to -żeby młody wiedział co tzn praca i nie brzydzą sie pracą taki z ciebie student prestiżowych studiów jak z koziej du/py puzon , morda w kubeł i nie zmyślaj farmazonów bo świat nie wygląda tak jak zobaczyłaś na filmach kretynko pewnie też czekasz na gotowizne jak starzy zdechną i nogami przebierasz bo sama do niczego w zyciu nie dojdziesz

Gość gość
W d***e mam co mnie myślisz tluku smierdzacy krowimi plackami

Gość gość
Fajny tu klimat... nie ma jak Kfe...

Gość gość
Mnie tez uczono ciężkiej pracy szmato. Pracowałam juz jak miałam 13 lat. Zdupcaj juz

Gość gość
P*****e się wydaje ze na studiach się nic nie robi. Z********a się po nocach szmato, ale skąd ty to możesz wiedzieć. Za darmo, nikt za to mi nie płacił.

Gość gość
musiałas matce nóż przy gardle trzymać żeby opłacała ci te "prestiżowe studia" ?:D matka pewnie nie miała żeby se zęby zrobić i chodziła w starych łachmanach żeby córce pomóc a jak skończyłas te swoje "prestiżowe studia" to odszczel matce łeb, w końcu jestb stara, niepotrzebna a ty musisz mieć kasę bo jestes młoda i masz chłopaka lub męża hahahahaha hahahahahahahaha :D

Gość gość
szmata , szmatę od szmat wyzywa... bu ha ha ha ha...

Gość gość
hehe a skad czlowiek studiujacy dziennie ma wziasc kase na zycie ? chyba po to sa rodzice zeby pomagali

Gość gość
Małe pytanie, ta od studiów to autorka, czy inna kafeterianka. No bo jak autorka, to powinna zarabiać więcej niż najniższa krajowa ha ha.

Gość gość
ja proponuje tokiem myslenia autorki i innych tepych dzid popierających ją żeby te matki które nie dają kasy ich facetom zastrzelić , bo po co maja życ ? przeciez to niepotrzebne, jesli wy kasy nie dostajecie to niech zdechną te stare szmaty - matki waszych facetów :D jesli nie chce sie poświęcić i dawac kasy to jeeeeeeee/b jej kijem przez łeb

Gość gość
odchamcie sie ludzie a pozniej wypowiadajcie

Gość gość
hej ty od "prestiżowych studiów" nie zauwazyłas jakie błędy robi twoja autorka-mentorka ? pisze "nie nawidze jej" wytłumacz mi co tzn "nawidze" w końcu skończyłas "prestiżowe studia " :D

Gość gość
To jest beton umysłowy. Skąd one maja wiedzieć co to są studia?Edukacje zakończyły na rysowaniu szlaczkow. Na studiach się ciężko pracuje. Najpierw są zajęcia a po nocach nauka.

Gość gość
hehehehe ide stad bo to co wypisujecie mnie rozpier****

Gość gość
czy autorka skończyła studia ? bo tak tłumaczysz że na studiach się cięzko pracuje więc teraz czeka na forse od matki chłopaka skończyła studia ?

Gość gość
gośc 17:23 Czy ty też od Niesiołowskiego?

Gość gość
styl pisma autorki to 5 klasa gimnazjum niedouczonej dziewczyny. Gdzie była twoja matka gdy ty tak źle uczyłaś się z j.polskiego ? Rozliczasz matkę z tego, ile kasy zaoszczędziła na ciebie a nie umiesz pisać stylistycznie i bezbłędnie ?

Gość gość
wyprowadzilismy sie z chlopakiem oboje i pracujemy dla niedorozwinietych x Czyli dla siebie? :D

Gość gość
gośc 17:23 Czy ty też od Niesiołowskiego? x Nie, z maturą Giertycha :D

Gość gość
Wy za to szmaty piszecie stylistycznie ale niestety k***a nie skonczylyscie studiów, bo wolalyscie rodzic niechciane bękarty którym teraz skapicie na wszystko. Wyliczycie dziecku lizaka na patyku a w dzień w którym skończy 18 lat co do minuty , spakujecie mu walizkę i wykopiecie w szeroki świat. Naprawdę szkoda dyskutować z takim matolstwem jak wy i się denerwowac.

Gość gość
autorko, chyba nie to nam chcialas przekazac, co napsialas. zle ujelas to w slowach? ja mialam podobnie. rodzice mojego meza, wrecz cieszyli sie, ze pozbywaja sie problemu. nie dlatego,ze maja male dziecko,ale dlatego, ze im tak wygodniej. bylo ciezko,ale dalismy rade, teraz jestesmy 10 lat ze soba. mamy mieszkanie, corke i siebie no i oczywiscie prace :) moi rodzice nam pomogli na poczatku. nie liczylismy na pomoc ze str rodzicow meza. do dzis mamy ich gdzies. to nie chodzi o pomoc finansowa, u nas nawet zainteresowania synem nie bylo.

Gość gość
w matolstwie- sądząc po słownictwie to cię hodowali :D

Gość gość
Lepsza obora niz taka tesciowa

Gość gość
Boże! co to za dyskusja?

Gość gość
a ja nie rozumiem jednego... może mi ktoś wyjasni? na jakiej podstawie teściowa została określona mianem pasożyta?

Gość gość
Ja p*****le, to przeczytaj z uwaga.

Gość gość
18.00 - hahahaha słuszna uwaga :D tesciowa jest pasożytem bo autorka nie ma kasy od niej , tzn jej chłopak ma dostawać kase od matki bo autorka ma kase od swojej