Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że facetów podnieca duża pupa ?

Polecane posty

Gość gość

taka duza, wystająca jak dwa arbuzy... taka jaką miala tancerka, ktora krecila doopą przed wojewódzkim z programy you can dance ?

Gość gość
Mnie nie. Wolę male ale se/xowne i zgrabne tyleczki. Wciecie w talii i w miare szerokie biodra - nie jak u chlopa :O i do tego cy/cki duze naturalne.

Gość gość
jestem ale z mala doopcia:p

Gość Queenxo
Chciałabym spytać o to samo! Od zawsze wbijano mi do głowy, że facet chce szczuplutkiej chudziny, choćby płaskiej jak deski. Jestem kobietą, więc nie wiem, jak to ocenić :D Czy to serio prawda? :)

to się cię "podtuczy" lub nakłoni na odpowiedni zestaw ćwiczeń ;) Queenxo -> duże są kobiece, małe maja dziewczynki nie kobiety :)

Gość gość
Najfajniejsze są te o normalnej wadze, nie otyłe i nie wieszaki, taka kobieta zawsze będzie miała krągłości gdzie trzeba ;) A co do tematu... ładna krągła i jędrna pupa, to coś ślicznego, ale duża już niekoniecznie ;)

Gość gość
przecież duża pupa to inaczej rozdęte doopsko... i czym tu się podniecać :O

Gość Queenxo
Temat mojej pupy jest podzielony :D Siostry powtarzają, że jestem gruba, a znajomi mówią, że są zazdrosne, więc sama nie wiem, komu uwierzyć. Chociaż przyznam, że jestem z niej zadowolona :) To samo z piersi, bo nie jestem płaska jak decha.

Gość gość
Tak, podoba im się. Ja taka mam i o tym wiem :). Tzn nie wielka, ale kiedy założę np. ołówkową spódnicę to pierwsze co się rzuca w oczy to wąska talia i krągły, odstający tyłek ;). Kiedyś mnie to denerwowało, teraz uważam to za mój duży atut

Gość gość
Zależy ile masz wzrostu i jaką wagę. Dziś był temat czy faceci lubią kobiety o pełniejszych kształtach, a gość wstawiał fotki normalnych, zdrowych, szczupłych kobiet i twierdził że są za grube :)

Gość gość
tylko pogratulowac, tylek atutem:o a mozg masz, czy tylko miejsce na mozg?

Gość gość
No ja ważę 52 kg i 166, jestem drobna, tylko tylko ten kuper odstaje ;). A co do mózgu to nie, wystarczy mi tyłek. Stałam po niego w kolejce i mózgu już dla mnie zabrakło :).

Gość gość
mały zgrabny tyłeczek to marzenie każdego mężczyzny a nie zad jak u konia pokryty siatką rozstępów i cellulit :O

Gość gość
Ja robię na raz 140 przysiadów, tyłek i uda jak marzenie, polecam. Tylko takich prawdziwych przysiadów, kolana zgięte w kąt 90 stopni.

Gość gość
donnikova, a ty jaki masz tyłek?

Gość gość
Duża pupa fajnie wygląda przy wąskiej talii i płaskim brzuchu (jak dżej lo ;) ). Ogólnie wydatna pupa na szczupłej dziewczynie to wielki afrodyzjak dla większości facetów ;) Ale już ta sama pupa u grubej nie będzie robić wrażenia ;) To tak samo jak z cyckami ;) Wypukłości najlepiej wygladaja na szczuplych laskach.

Gość gość
Tylko takich prawdziwych przysiadów, kolana zgięte w kąt 90 stopni x Prawdziwy przysiad to taki gdzie tyłkiem dotykasz łydek i jeden przysiad trwa 3-4 sekundy, a nie 2 w sekundę :)

Gość Gość
Dnia 30.10.2014 o 22:27, Gość gość napisał:

Tylko takich prawdziwych przysiadów, kolana zgięte w kąt 90 stopni x Prawdziwy przysiad to taki gdzie tyłkiem dotykasz łydek i jeden przysiad trwa 3-4 sekundy, a nie 2 w sekundę :)

Dokładnie