Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajkus

Czy dobrze robie dajac szanse ?

Polecane posty

Gość Kajkus

Hej jestem z chlopakiem 6 lat on ma ze mna dalsze plany na przyszlosc chce mi sie oswiadczyc ozenic miec dzieci... ale ja nie wiem czy on jest dobrym kandydatem na wspolne zycie . Jest facetem bardzo agresywnym unoszacym sie , dlatego staram sie zawsze mowic do niego spokojnie i lagodnie a w szczegolnosci jezeli jest nerwowy ale on zawsze mnie obraza wyzywa przeklina jest bardzo wulgarny ciagle oczywiscie po wszytskim mnie przeprasza i mowi ze wie ze zle robi ale nie umi tego powstrzymac. Druga sprawa jest rzecz ze nic mi nie kupuje ale za to siebie stroi dodam ze prac uje za granica ( BMW ) kupuje sobie koszulki za 200 zl ale mi zatankowac samochod ktorym go woze jest ciezko i mowi ze nie ma pieniedzy .... postanowilam ze skoncze ten zwiazek ale wczesnij dam mu szanse na poprawe ale nie wiem jak do niego przegadac.... i czy wgl dawac mu szanse ?

Gość gość
zmarnowalas z nim 6 lat, moglas wczesniej go zostawic jak widzialas jaki to cham. Moj chlopak jest biedny, marnie zarabia, a nigdy ode mnie pieniedzy nie bierze, nawet bilety mi kupuje

Gość kajkuś
a on do mnie ma pretense i mowi ze nie jest moim sponsorem a jak ja mu mam kupic cos to jeszcze sie unosi ...

Gość gość
Uciekaj od niego! Jak ty wytrzymalas z nim tyle lat....chodzic na paluszkach, zeby tylko pan i wladca sie nie zdenerwowal. To jakis psychopata !

Gość xyzed
Przez 6 lat dawałaś szansę więc pora zmądrzeć

Gość gość
A ja jestem spokojnym dobrym facetem i co żadna mnie nie docenia za najdrobniejsze rzeczy potrafiły się złościć czy nawet odejść ode mnie inne twierdziły po paru spotkaniach że nie wiedzą czy coś z tego będzie... a taki koleś ma w doopie swoją pannę, traktuje ją jak ścierwo i co ta wielce zakochana ludzie co za świat. Lepiej być gnidą to Cię szanują...

Gość gość
13:04 świat nie jest sprawiedliwy, nic na to nie poradzimy. Tak samo jak np. tyle kobiet nie może zajść w ciążę, a taka szmata zajdzie i zabija dziecko po urodzeniu albo porzuca na śmietniku. Inna porządna marzy o wyjściu za mąż a żaden facet jej się nigdy nie oświadczył. Za to ze szmatami, które ich potem zdradzają faceci się chętnie żenią. I wiele innych przykładów.

Gość gość
Uciekaj od niego, chyba, ze chcesz skończyć z podbitym okiem i ze zmarnowanym życiem

Gość gość
po tylu latach jest bardzo ciezko odejsc ...

Gość gość
Tez mam chlopaka ktory pracuje za granica i nie ma weekendu w ktorym by mi czegos nie przywiozl a dodatkowo zabiera mnie do restauracji i kupuje mi rzeczy tu w Polsce jak jest i nie ma mowy ze dzziewczyna cos kupuje czy placi a jak chlopak po tylu latach nie ma wcale gestu zeby sam od siebie robic ci niespodzianki a pracuje za granica nie jest ciebie gody !!!!! Uswiadom se dziewczyno !! Facet swoja wybrane powinien na rekach nosic !! tym bardziej ze piszesz ze ma z toba jakies plany....