Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tańsza alternatywa od emolium

Polecane posty

Oillan ma fajny sklad, plyn linomag chyba nie jest od pierwszych dni zycia (chyba od 2mc)

Gość gość
Ja polecam emulsje i kremy atoperal - są naprawdę świetne dla suchej i wrażliwej skóry i nie są drogie!

Gość gość
Wszystko czym sie tak podniecacie jest na bazie pochodnej ropy naftowej. Nigdy nie nawilzy-zostawi tlusta warstwe na powierzchni skory doprowadzajac-paradoksalnie-do przesuszenia. Lepiej kap normalnie i nawilzaj olejem ze slodkich migdalow albo oliwka firmy polskiej sylveco. Cokolwiek tylko nie ten szajs rozreklamowany...

Gość gość
oliwa z olwiek lub olej lniany: lyzeczka na wanienke i mycie lagodna emulsja np mustela.

Gość gość
Azs- pasozyty. Kropka. Zaprzeczajcie ile chcecie. Wiedza nie boli.

Gość gość
jak dla mnie dobry jest też atoperal, emulsja i krem jest dla mojej skóry super, dziecku też kupiłam i daje te same dobre efekty.

Gość kamamamama
Naprawdę myślisz, że mama, której dziecko ma azs nie szuka przyczyny? My biegaliśmy od lekarza do lekarza i nie były to pasożyty, ani choroby dermatologiczne. Diagnozowanie alergii zabrało nam lata, bo syn nie ma prostej alergii, tylko reaguje krzyżowo na różne alergeny, kurz, pyłki, sierść zwierząt. Ale nie objawia się to u niego kaszlem czy katarem, ale właśnie reaguje skórnie. Staram się eliminować alergeny, ale nie zawsze sie da, więc na co dzień musimy stosować emolienty, używam atoperalu, bo ma fajny skład w porównaniu do innych. Cieszę się, ze to tylko emolienty, a nie musimy wciąż stosować sterydów, bo i tak źle momentami bywało.

Gość gość
mam plyn do kapieli babycap i jestem naparwde zawdowolona!!!! uzylismy go 3 razy a juz widze ze jest rewelacyjny