Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość
gość dziś a po czym tak twierdzisz ? czytam ten wątek 3 dzień, a dziś dopiero napisałam pierwsze 2 posty ?

Gość gość
18:04 a daj spokój i nie przejmuj się głupotami.

Gość gość
mamy tendencje do zbyt szybkiego oceniania innych niestety... taki, śmiaki, owaki, nie przebierają niektórzy w słowach a z ludźmi słowa nie zamienili...

Gość gość
no z Adamem nie trzeba rozmawiac, wystarczy kilka odcinkow i mozna zobaczyc jaki jest

Gość gość
Taki Casanova z potańcówki w wiejskiej remizie:-D tak mi się jakoś kojarzy.

Gość gość
hehe ktory probuje na tej potancowke grac i spiewac, zarywac laski...ale te fajne go nie chca

Gość gość
teraz to już z całej polski się na nim poznały:P cienki bolek:D

Gość gość
zrobił sobie antyreklamę.Ogólnie co do tego programu czy konkurencji na tvn o synkach , można odnieść wrażenie ,że polacy to chamy , skąpidrusy o przerośniętym ego.Im się wydaje ,że są męscy , a co najwyżej budzą uśmiech politowania.Nie rozumiem , dlaczego te kandydatki tak za nimi szalały.Doopy mi nie urwało na ich widok , a charaktery też niezbyt atrakcyjne.

Gość gość
zwlaszcza Adam a to buc i szmaciarz , ma sie za boskiego żigolo

Gość gość
on sie przede wszystkim( Adam) nieuczciwie zachowal,mogl od razu dac do zrozumienia ze sie z kims umawia,a nie zwodzic Anke

Gość gość
poza tym umowmy sie,jak facet ma cos do zaoferowania kobiecie( nie mowie tu o kasie),to kobiete znajdzie,jasne trzeba miec szczescie by trafic na swoja druga polowke,ale ile oni juz siedza na tej roli sami???ma sie wrazenie ze to im pasuje,a do programu poszli dla kasy,lansu z nudow lub robic kariere muzyczna,polityczna albo inna czort ich wie..najbardziej szkoda mi Anki bo inne dziewczyny ma sie wrazenie mialy wiekszy dystans,a ona zostala jako wybranka niby a ten jak potraktowal najgorzej ze wszystkich,odrzucil Ize bo ma dziecko..jak to ma byc argument dysklasyfikujacy kobiete to on niech lepiej z mamcia siedzi,popisuje sie swoim beztalenciem muzycznym i skleca te swoje meble na tasmie

Gość gość
no tak Ania tez mogla zachowac dystans, byc ostrozna, wrzucic na luz... wszystko barala na serio, taka juz jest, czekala cale zycie na wielka milosc tak jak kazdy chyba, lubie ja i zal mi jej, jest naiwna i tyle, moze to ja czegos nauczy i wyciagnie wnioski ze z facetami nigdy nic nie wiadomo, zeby od razu nie wierzyc we wszystko co mowia, obiecuja, dac sobie troche wiecej czasu na poznanie i przede wszystkim nie narzucac sie ;)

Gość gość popołudniowy
osobiscie zaluje, ze knur na samym poczatku pozbyl sie: http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-rozrywkowe/rolnik-szuka-zony/kandydatki/katarzyna/16712908 bylaby rozpierducha ;) Anka miala najmniejszy dystans, bo jest pod 30-ke, mieszka na wsi i nie ma faceta - wiadomo jaka presja spoleczna na niej ciazy. przyszla do programu szukac meza, a trafila jak kula w plot. z drugiej strony mamy takie przypadki jak Natalia - czego 20-o letnia siksa z miasta (malego, ale mimo wszystko miasta) szuka na roli? w tym wieku chce wychodzic za maz? mamy tutaj ewidentna probe lansu, ale poniewaz Pawel tez chcial sie tylko wylansowac byli dla siebie idealni.

Gość gość
wiadomo dlaczego,taka baba jak ta ze zdjecia dalaby temu grubasowi dobrego bobu,od razu pewnie wyczul ze takiej baboli nie nasadzi jak Ance

Gość gość
haha Katarzyna, pamietam ja, no szkoda szkoda ze tak szybko odpadla, bo oj dzialoby sie dzialo, pamietam jak knurek zabral wsztstkie cztery na kurs tanca czy cos w tym stylu, jaka byla zazdrosna, jak tanczyl z innymi, jak rozmawial czy sie usmiechal do innej...ta by mu tylek skopala jakby potraktowal ja tak jak Anke

Gość gość popołudniowy
sprawdzilam tez z ciekawosci ile lat ma Izka. myslalam, ze min. 45, ale nie: 37. do tego jest juz babcia. wreszcie zrozumialam dlaczego knur sie jej pozbyl.

Gość gość
bylby przybranym dziadziem, a to przeciez wykluczone, przeciez ma sie za mlodzieniaszka

Gość gość
a Adam ile ma lat po 40 chyba jest?

Gość gość
" gość dziś no tak Ania tez mogla zachowac dystans, byc ostrozna, wrzucic na luz... wszystko barala na serio" kto wie , może ci z programu ją dodatkowo nakręcali, że Adam bardzo nią zainteresowany :O oni do wszystkiego zdolni by mieć oglądalność.

Gość gość
37 LAT ma Izka, w szoku jestem :O tak staro wyglada i jest młodsza ode mnie , w dodatku babcia , szok ja w wieku 37 lat miałam 4 letnią córkę

Gość gość
nie wiedzialabym za ktorego sie wziac!!!" x a co ci w nich nie pasuje ?

Gość kruszyna z małopolski
Szkoda mi Ani bo widać że zakochana a ten niezdecydowany. Najpierw robi jej nadzieję a potem proponuje przyjaźń. Adam niech się zastanowi czego chce. A Kasia to taka mimoza cipa która nie wie czego chce. Na początku im kibicowałam ale już nie. Przypomina mi mojego byłego. Tylko dojść i kopnąć w dupę. I dlatego będzie zawsze sam tak jak ona. Identyczne zachowanie.

Gość gość
Iza wygląda na fajną kobitkę :P

Gość gość
Jakieś beznadziejne porównanie. Można też powiedzieć, że ona jest młodą babcią a ty starą matka. Zależy jak się na to patrzy.

Gość gość
Iza dojrzala, po przejscach

Gość gość
"Jest bardzo lubiany, sam siebie nazywa olbrzymem o gołębim sercu. Znajomi, przede wszystkim kobiety, przychodzą do niego po poradę w kwestii miłosnej" hahah dobre usmialam sie po pachy jak zaczela czytac opis Adama

Gość gość
no ale nie wygladam jak ona, sorry, taka wielgachna du/pa i uda jak u słonia, byłam pewna że ma około 47 lat a jesli twierdzisz że 33 lata to stara matka to chyba u ciebie w zapadłej zacofanej wsi kołchozie gdzie widzisz tylko baby w chustach ja jestem z dużego miasta więc inny poziom, wybacz

Gość gość popołudniowy
'a co ci w nich nie pasuje ? ' a tobie co w nich pasuje? rzecz gustu - dla mnie sa denni. mam rodzine ze strony matki na wsi i 3/4 facetow bije ich wygladem i obyciem na glowe. niestety zajeci, wiec zglosic sie nie mogli ;) wzieli jakis najgorszy sort. no hate - po prostu moja opinia.