Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość
gość dziś no ale nie wygladam jak ona, sorry, taka wielgachna du/pa i uda jak u słonia, byłam pewna że ma około 47 lat xx Ja też myślałam, że jest starsza. Szok dla mnie.

Gość gość
Adam ma 42 lata A Iza fajna babka ale ja też byłam przekonana, że ona po 40-ce jest

Gość gość
Duże miasto to pojęcie względne. Pewnie tak duże jak Ty młoda :D

Gość gość
stary knur powinien sie cieszyc ze taka mlodka jak ANia poleciala na niego

Gość gość
Ania od początku była w Adasia zapatrzona jak w obrazek i nie ukrywała, że on podoba się jej i to bardzo. Niestety life is brutal, Adaś nie potrafił się zachować, dla niego ten program to była tylko zabawa.

Gość gość
nie zabawa a lans,chcialo sie beztalencie muzyczne wylamnsowac i zainteresowac soba inne kobiety lub kobiete i to mu sie udalo,szkoda ze kosztem naiwnej dobrej widac z charakteru dziewczyny,powinien jasno sprawe po mesku przedstawic a nie mamic dziewczyne,tak sie mezczyzna nie zachowuje na poziomie,zeby to jeszcze piekne jakies i inteligentne bylo,a to grubasisko ktyoremu sie w d***e powywracalo bo w tv wystapil,samo jego zachowanie do dziwczyn w programie prymitywne i zenujace,one sie wszystkie jeszcze beda cieszyc ze sie od niego uwolnily,a on mamnadzieje trafi na taka co to go ustawi jak trzeba i pokaze gdzie jego miejsce

Gość gość
tamci pozostali przynajmniej tak nie mamili jak ten Adam i to takie niby potulny,grubasek misiaczek do kochania a wyzej d**e ma niz sra za przeproszeniem,swoja droga dziwczyny to wcale sie nie dziwie ze jest sam,ktora z nim normalna kobieta wytrzyma z takim fiksatem,a ze to chytre to se przekalkulowal ze tv pozwoli mu na sekunde lansu szkoda ze kosztem dziewczyny,ktora mu glupio bo glupio zawierzyla

Gość gość
Zbyszek całkiem w porządku się wydaje, przynajmniej wziął się trochę za siebie i zadbał o ząbki . :-)

Gość gość
no ja plubilam Zbyszka, taki naturalny, nie udaje nikogo, szczery, wiadac ze naprawde kogos szuka, szkoda ze tylko jedna przyjechala , gdyby mial wiekszy wybor moze wybral by kogos ciekawszego niz Kaska, ona jest taka nudna. nijaka, niby od razu jak ja zobaczyl na zdjeciu to mu sie spodala ale jakby przyjechaly inne to kto wie

Gość gość
Słuchajcie, to do Zbyszka przyjechała tylko jedna ? pytam, bo nie oglądałam od początku.

Gość gość
Ja też polubiłam Zbyszka, stara się jak może o Kasię. Natomiast rozczarowała mnie postawa Adama, gdyż chciał się wypromować w tym programie, a żony nie szukał. Grzegorz mógł od razu powiedzieć Ewie, że nic między nimi nie będzie. A Stasio to stary kawaler, a tacy nie zmieniają się. Paweł trudno powiedzieć, trochę zadufany w sobie.

Gość gość
pewnie do Zbyszka teraz to by się zgłosiło tysiące kobiet , jestem tego pewna :)

Gość gość
PRZYNAJMNIEJ POKAZAL SWOJ POZIOM I PRZYZNAL ZE falszywy vvvvvvvvvvv "Adam Kraśko Ula Ciebie to chyba najbardziej interesuje dopiekanie kaźdemu.Jestes poprostu gorzej fauszywa ode mnie.A ja zaczynałem Cię lubić."

Gość gość
A w programie zgłosiła się tylko Kasia :-) i w pierwszym odcinku pamiętam, wydawało mi się, że jakoś tak bardzo pasują do siebie. A teraz, nie wiem czy coś z tego będzie.

Gość gość
U Adama to zero samokrytyki widzę. Tak na marginesie, to co mu ta Ula zrobiła, że czepia się jej na Facebooku?

Gość gość
coraz gorzej mu wychodzi to promowanie w mediach swojej osoby

Gość gość
czy Ewa naprawdę cierpi na dwubiegunowosc?

Gość gość
hehe chyba na biegunke z nerwow ze Grzes ja odrzucil

Gość gość
Gorzej fauszywa :o to cos jak slownictwo Ani - klodka cosmy ja zawiesili ( klodka ktora zawiesilismy)

Gość gość
oj czepiacie sie drobiazgow ;)

Gość gość
Natalia ma dopiero 20 lat, a ja jej dawałam 5-6 lat więcej. Po co takiej młodej dziewczynie udział w tym dziwnym programie?

Gość gość
ze co 20 lat? gdzie tak jest napisane?

Gość gość
toż to małolat, sama jeszcze nie wie czego chce w zyciu, dla zabawy chyba tam przyszla

Gość gość
hahaha napisałam tu na innym topiku że Natalia ma 20 lat to mnie jakas zjechała i zbluzgała że ona ma 25 lat i studia skończyła a tu na oficjalnej str czytam że siksa jest z 1994 rocznika , ja pierdziu , siksa taka i męża szuka

Gość gość
czasy sie zmienily

Gość gość
faktycznie ja tez sprawdzlam, to gówniara

Gość gość
Natalia przesadza z tym makijażem, kurcze żeby tak się postarzać na własne życzenie.