Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość
No niestety takie wlasnie niewyrazne dziewczyny kazdy sygnal odbieraja jako szanse zlapania faceta a Ania? mloda kobieta a zapuszczona gruba ma postawe baby z rynku fryzura na ciotke chociaz widac wlosy ma geste i ladne , piersi obfite ale wiszace- dyndajace powinna zakladac biustonosze balkonett wtedy atuty poszly by w gore i sie zaokraglily . Ania mysle ze lapalaby i zakochiwala w czym sie da

Gość gość
podajcie profil fb tej Anki ??

Gość gość
wie ktos czy Grzes ma juz jakas dziewczyne?

Gość gość
podobno ma dziewczyne z wioski z hektarami i Adam ma jak to powiedział "kobietę"

Ewie dawałam mniej, jakieś 25 lat, Natalii nieco więcej, może jakieś 24, ale Anka ma 28 lat? Absolutnie ja tu nie chcę powiedzieć, że jest brzydka czy coś, ale 28 lat? no wizerunkiem ona mi przypomina dojrzałą kobietę- jak juz wspomniałam pomijam urodę, ale fryzura, strój, nawet mowa, styl wypowiedzi, no jestem zaskoczona i myślę, że jakby schudła, zmieniła styl, fryzurę...to byłaby zupełnie inna kobieta

Gość gość
Ewa wygląda młodo, dziewczęco, szkoda że ma tam jakieś swoje problemy ze sobą. Natalia w rzeczywistości ma podobno 25lat, a na stronie programu błędnie wpisali, że ma 20lat. Ania powinna schudnąć, bo to będzie korzystne dla jej zdrowia i urody.

Gość gość
moim zdaniem na tym zdjęciu, to nie ona, tzn. jej głowa ale reszta chyba nie. przyjrzyjcie się zdjęciu, wygląda jak photoshop, jakby głowa była doklejona

Gość gość
ale Anka ma 28 lat? Absolutnie ja tu nie chcę powiedzieć, że jest brzydka czy coś, ale 28 lat? no wizerunkiem ona mi przypomina dojrzałą kobietę- jak juz wspomniałam pomijam urodę, ale fryzura, strój, nawet mowa, styl wypowiedzi, no jestem zaskoczona i myślę, że jakby schudła, zmieniła styl, fryzurę...to byłaby zupełnie inna kobieta x to jest dokladnie to co pisalam wczoraj o 20:37. na tym zdjeciu to moze swiatlo tak pada ze glowa wydaje sie doklejona albo poprostu tak jak pisalam wczoraj ktos ja ubral , dobral odpowiednia bielizne i zadbal o make up , przydaloby sie jej zrzucic z 10 kg i zapuscic moze wlosy ? bo ma ladne

Gość gość
Ania to ladna dziewczyna , gdyby dostosowala sie do naszych rad to mysle ze juz na wiosne moglaby przebierac w facetach jak w ulegalkach

Gość gość
Przeciętna, a nie ładna, ale gdyby o sobie zadbała, to na pewno wyglądałaby atrakcyjnie. Teraz rzeczywiście nie wygląda na młodą dziewczynę tylko panią około 40 i to taką zapuszczoną.

Gość gość
Gdyby Anka zadbała o siebie stosując siedo waszych rad przestałaby pasować do Adama :D

Gość gość
przestalaby pasowac do Adama i nie musialaby rozpaczac za takimi bebzuniastymi frajerami , plusem u Ani jest to ze nie ma katastrofalnej nadwagi wiec tylko troche pracy i jest laska ale to ostatni dzwonek zeby do 30 cos z soba zrobic , pozniej moze byc gorzej

Gość gość
dajcie linka do strony gdzie ta Anka powiedziala : 'lepi spujsz na siebie" musze to zobaczyc :D

Gość gość
popieram opinie ze ANIA jak tylko wziekaby sie za siebie, cwiczenia, inny ubior, dobry fryzjer i makijazysta to bylaby naprawde sexi , nie jeden mlodszy od niej obejrzalby sie za nia...

Gość gość
x to jest dokladnie to co pisalam wczoraj o 20:37. na tym zdjeciu to moze swiatlo tak pada ze glowa wydaje sie doklejona albo poprostu tak jak pisalam wczoraj ktos ja ubral , dobral odpowiednia bielizne i zadbal o make up , przydaloby sie jej zrzucic z 10 kg i zapuscic moze wlosy ? bo ma ladne xxx Dokładnie tak jest. Na tym zdjęciu ma dobrze dobraną do figury kieckę. Swoje sukienki ma po prostu nieodpowiednie. W odcinku z mostem ma fajnie zrobione włosy i makijaż. Sutomatycznie zrobiła się ładniejsza.

Gość gość
Ups. Literówka. Sutomatycznie - Automatycznie.

Gość gość
Fakt, Anka moglaby znavznie lepiej jakby schudła, zapiscila wlosy, ale tez trochę kasy musialaby w sienie wrzucic, a z tym roznie bywa. Donra bielizna, ubrania, kosmetyki to stale koszty.

Gość gość
ale numer:} to praktycznie jest topik o ance hehe:}chyba zostanie celebrytka :} a swoja drogą ona ma taki charakter ze to jak wyglada nie ma juz znaczenia:

Gość gość
dlaczego mi słowo r/u/ch wygwiazdkowało? to jakieś niecenzuralne słowo, od kiedy??

Gość gość
no wiadomo r/u/ch r/uc/h i buch

Gość gość
Zastanawiam się dlaczego Grażyna tak przeżywała że Stachu proponuje jej tylko przyjaźń. Przecież jest ładną, zadbaną i przebojową kobietą, myślę że pozna kogoś bardziej odpowiedniego dla siebie.

Gość gość
Anka juz taka najmlodsza nie jest, jej tusza moze miec rozne przyczyny np. geny lub przede wszystkim monotonna uboga dieta czy zle nawyki zywieniowe.

Gość gość
mysle ze kobieta zawsze ma nadzieję..niestety tak juz jest,zawsze sobie cos tam mysli i uklada juz w glowie

Gość gość
Ania zawodowo zajmuje się gotowaniem, więc jej tusza poniekąd to "choroba zawodowa":-) Myślę jednak, że jeśli twardo weźmie się za siebie, to może jeszcze z niej być laska. Jeszcze do tego fakt, że jest wesoła i sympatyczna, to miałaby powodzenie, że hej.

Gość gość
Dzisiaj ostatni odcinek, ale wesela nie będzie :-P