Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rolnik szuka zony

Polecane posty

Gość gość
Grzes juz podobno ma dziewczyne! wiec teraz to juz przepadlo tylko zal pozostal

Gość gość
drewniana chatka, mieszka z rodzicami i spi do południa, mama mu obiadki szykuje a ten wykrzykuje że laska jest jego , hahahahha niech zapyta Judyte czy mu da kapcia do powąchania, może się zgodzi

Gość gość
Czekamy aż sławny muzyk zaszczyci swa adoracja kogos ze swiecznika, co tam Judyta dla niego to może Górniak byłaby dobra

Gość gość
Przecież Adaś mówiąc, że Judyta jest jego miała na myśli tylko to, że mu się podoba a nie że zamierza do niej zarywać :D

Gość gość
Młodość młodością ale urodą to ona jakoś nie powala.

Gość gość
niech sobie kupi rudą lalke w seks szopie , bedzie nadmuchiwał wieczorem a w nocy cichutko baraszkował żeby mama za scianą nie słyszała

Gość gość popołudniowy
Co takiego jest w Natalii? a to, że na bezrybiu i rak ryba. najmłodsza w programie i atrakcyjna, więc wszyscy się na nią rzucili. gdyby była w programie z samymi młodymi zachwytów by nie było, bo miałaby konkurencje. po ulicy chodzi masa ładniejszych dziewczyn. i skad to przeswiadczenie, ze charakter ma fajny? bo niby taka normalna i zdystansowana? dla mnie ona najbardziej ze wszystkich grala. fajny charakter to miala Judyta i kazdy to podkreslal. gdyby jeszcze byla ladna to wlasnie ja wybralby Pawel i mogloby cos z tego byc. tak jest tylko lans i przelotny romans.

Gość gość
w sumie podsumowując , 5 rolników i na każdego 3 w domu, razem 15 kobit a wśród tych 15 nastu jedna własnie jak to ktos powiedział wyżej disco-laska z czerwoną szminka na ustach wiadomo że wszyscy na nią

Gość gość
Eee gdzie wszyscy? Na zadane pytanie, tylko Grzesiek odpowiedział, że Natalia.

Gość gość
wszyscy oprócz Staśka powiedzieli że podobaja im się dziewczyny Pawła

Gość gość
no wiadome ze te mlode zawsze sie beda podobac starym prykom typu staszek, adam, tego pytania nie powinno byc.. bylo upakarzajace dla tych starszych ktore oni wybrali!

Gość gość
Adam to sobie moze pomarzyc o takich dziewczynach jak Judyta, stary, oblesny burak

Gość gość popołudniowy
pytanie bylo nie na miejscu, ale na pewno nie upokarzajace ;) gdyby zadac je kandydatkom tez pewnie wymieniliby facetow na lepszy model (chociaz takowego tam nie bylo). w tym programie nie bylo ani jednej osoby, na ktorej mozna by oko zawiesic. albo totalni brzydale i niechluje albo przecietniactwo. w nastepnej edycji pewnie naprawia ten blad.

Gość gość
no wlasnie kandydatkom tez powinno sie zadac to pytanie

Gość gość
no tak ale poznaly ich osobiscie wczoraj wiec mogly zmienic zdanie

Gość gość
a ja własnie chciałabym żeby wybrali do tego programu zwykłych facetów, nieidealnych , przeciętnych którzy na prawdę szukają zony a jak powybierają samych młodych przystojniaków z kaloryferem na brzuchu, studia, języki, biznes na roli to nie będe oglądać , lans i szpan, szukanie rozgłosu i sławy i pewnie wybiora jakąs laskę sobie żeby mieć dobrą opinię u widzów bo teraz wiedzą że odrzucenie kobiety żle wpłynie na ich wizerunek

Gość gość
ja nie mam nic do zarzucenie tej edycji, nic bym nie zmienila, kto przyszedl sie wylansowac to sie lansowal a kto szukal zony/meza to szukal, wyszlo jak wyszlo, w zycie tez tak nie raz jest

Gość gość popołudniowy
niby wyslaly do tych, ktorzy im sie podobali, ale slabe jest to, ze dobrali ich mniej wiecej 'wiekowo.' przeciez sa kobiety, ktorym podobaja sie starsi faceci, albo babki, ktorym podobaja sie mlodsi. dla pikanterii powinni do Stanislawa-sliskie usteczka wrzucic jakas dwudziestke, a do Pawla jakas czterdziestke :D poza tym z biegiem czasu kandydatkom gust mogl sie zmienic - mogl im sie spodobac inny (jak Ulce Zbyszek, chociaz ta to akurat lapalaby kazdego, maczuga w leb i do jaskini)

Gość gość
no drugiej takiej jak Ula to ze swieca szukac :)

Gość gość
jak wiekowo ? przeciez Anna ma 28 lat a Adam 42 i dobrali wiekowo ? bredzisz

Gość gość popołudniowy
'a jak powybierają samych młodych przystojniaków z kaloryferem na brzuchu, studia, języki, biznes na roli to nie będe oglądać , lans i szpan' ale nikt tu nie mowi o modelach jak z okladki, ale patrzenie na takich osobnikow jak spaslak albo Staszek boli! Pawel wyglada jak bulwa, a Grzesiek jak albinos po udarze. sorry - takie jest moje zdanie. nie wierze, ze na polskiej wsi nie ma przystojnych chlopakow. nie pieknych jak z obrazka, ale przystojnych. Zbyszek bylby ok, ale ten nos...dobrze, ze przynajmniej jak na wiesniaka potrafi sie ubrac.

Gość gość
jak powybierają przystojniaków to nie będe oglądać, bo przystojniaków to ja mam na każdym kanale 20 programów, po co kolejny komercyjny chłam z pokazywaniem cukierkowych ludzi ? chcę zwykłych, takich jak z zycia obok na wsi .

Gość gość
wiekowo to Ona do Pawelka pasuje, ale wiadome ze Pawel takiej by nie wybral,

Gość gość
ja mysle ze dobor kandydatow i kandydatek byl wlasciwy, po co szukac przystojniakow? przeciez "nie przystojni" tez sa ludzimi, tez pragna zalozyc rodziny, tez maja uczucia, potrzebe kochania, z tego co tutaj sie czyta to wychodzi ze udzie nie aktrakcyjni sa jacys gorsi i nie powinni brac udzialu w programach

Gość gość popołudniowy
'jak wiekowo ? przeciez Anna ma 28 lat a Adam 42 ' oj tam oj tam. jedna jaskolka wiosny nie czyni. 'jak powybierają przystojniaków to nie będe oglądać, bo przystojniaków to ja mam na każdym kanale 20 programów' to nie bedziesz ogladac. normalny facet ze wsi nie moze byc przystojny? nie lacz bycia przystojnym z tym metroseksualnym gownem, ktorego teraz tyle na okolo. nie powiesz mi, ze z przyjemnoscia ogladalas jak Adam caluje sie z Anka czy Izka :O mi to przeszkadzalo - przychodzi ktos kto wyglada jak spasiona swinia z oblesnym spojrzeniem, w jednej koszuli, nawet schylic mu sie nie chce, wyslawia sie jak madro-glupi, mieszka w jakiejs ruderze z matka, gospodarstwo ma wielkosci ziarnka grochu i on ma smialosc szukac zony na wizji? a co soba rezprezentuje? ani wygladu, ani charakteru, ani majatku. ladnemu mozna by wybaczyc (takie zycie), a tymczasem...

Gość gość
wyszło w tym programie cos o czym ja juz wiem od dawna.. mezczyzni nie kochaja... oni wylacznie pozadaja.... i chocby najstarszy i najbrzydszy gbur wybierze mloda i zgrabna laske.. a jesli juz sie jakis zwiaze z brzydka lub starsza to z braku laku..czekajac az mu sie trafi lepszy model.. :O a z tych wiesniakow zaden nie jest atrakcyjny.. pawelek..brzydki..bezksztaltny plastus..z niedorozwojem zuchwy, odstajacymi uszami i oblesnymi ustami grzesiu..niziutki albinos z krzywa twarza.. zbyszek...typowo wiejski chlopski wyglad parobka z XVI w. ale chociaz nadrabia charakteren adam- grubas..z ograniczonym zasobem ruchow, ciezko mi sobie wyobrazic jak uprawiac z takim seks.. zbysiu- maly..starszy..wiec w ogole ciezko mi go ocenic pod wzgedelm wygladu :O

Gość gość
gość popołudniowy dziś jak sie czyta Twoje nie ktore opinie to wlos na glowie sie jerzy...kim Ty jestes wogole? jakie masz prawo osadzac ludzi po wygladzie? ze jesli ktos nie atrakcyjny to co ma zamknac sie w domu i siedziec sam do konca zycia? wlasnie ten program jest dla takch nie idealnych,prostych, przecietnch ludzi,

Gość gość
mnie nie tyle obrzydzal wyglad tych kandydatów co ich wygorowane wymagania..

Gość gość
"wyslawia sie jak madro-glupi" - hahahahahaha :D