Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham wilka :)

Polecane posty

Gość pannagość
Wiesz. Mogłabym tak zrobić. Zadeklarowałam jednak,że mnie pociągasz. Tu publicznie i wiesz, ze nie mielibyśmy życia. Gdybym napisała cześć to już by się nabijali. O siebie się nie martwię. Tylko nie chcę tobie robić nieprzyjemności. Myślisz, ze mogłabym normalnie pisać na twoim temacie? Nie obawiałbyś się? Pisze serio?

Gość gość
Wilk to koke?

Gość gość
Wilk spierdolił przed Smofem. Może wyzywać dalej na pojednyki, ale słowo pisane zostaje na kafe,a Wilk zostaje wydyganą cipką :D na zawsze :P

Gość gość
Gdzie tam się umowia. Przeciez z wilka klasyczny bezjajowiec. Mocny w geie..tylko.

Nie zrozumiales mnie chodzilo mi o to chialem wiedziec czy panna jest juz gotowa na prawdziwa milosc czy tez to jeszcze nie jest ten czas w jej zyciu:)

Gość gość
A jakby była gotowa, to co? Przyjałbyś ją z otwartymi ramionami?

Gość pannagość
Zawsze będą się czepiać. I tak podziwiam cię, że to wytrzymujesz. Ale wybacz jeśli narobiłam bałaganu. Jak zobaczyłam ten temat coś we mnie pękło.

Gość gość
Albo kochasz wilka albo s*********z :P Zdecyduj sie. Wilk nie robi sie coraz młodszy.

do gość dziś Wejdz na Wspolnota Polska Nocy Kupały2 napisalem nawet dzisiaj do Smofa na maila skoro sie sam bal napisac na tego maila ktorego podal i zero odpowiedzi Wiec jasno widac ze boi sie mnie i tylko zgrywa twardziela na ERO

Gość gość
Dajcie spokój dziewczynie. Hahahaha....ona sobie jaja robi.A on łyka jak pelikan:-)stary a goopi...

nie po prostu jestem ciekawy ludzi i fascynuje mnie proces narodzi milosci zreszta pisze o tym czesto

Gość pannagość
Dlaczego wy ciągle jesteście tacy niemili. Przecież rzeczywiście zadeklarował się. Jestem pewna, że Smof to tchórz, który stroszy piórka jaki jest groźny. I tylko tyle. Mocny w gębie.

Gość gość
Napisałeś do snofa i dałeś mu 5 minut na odpowiedz. Nie każdy marnuje sobotę na forum. Może akurat jest z dziewczyną? A ty Wilku sam jestes? Gdzie ta twoja ukochana? Wszystkie wieczory spędzają na kafeterii, ciekawe kiedy sie z nią spotykasz. Chyba w snach.

Gość pannagość
Co do reszty ja biorę to na siebie, bo to ja to wyznałam i ja to pociągnęłam. Wilk nie ma z tym nic wspólnego. Czy to jego wina? Nie. Prędzej moja.

Gość gość
Tylko że Smof pisze, że wysłał maile. Jeśli jakimś cudem nie dochodzą do Wilka, to dał swój adres. A Wilczurek ściemna :)

Gość pannagość
Przecież napisał, że jest w górach. Chciałabym zobaczyć te widoki i poczuć to powietrze.

Gość gość
Przecież to pedały do siebie piszą. ;)

Gość gość
Pannagosc ..juz mu wlazisz w tyłek. I to bez wazeliny.

Gość gość
Wilk lubi anal,hahahaha..

Tylko Smof nie potrafi udowodnic tych maili od tygodnia proponowalem mu zeby je wkleil nie zrobli tego dla mnie to jest dowod ze klamie ale koncze ten temat bo mnie nudzi:)

Gość gość
Gdyby Wilk chciał konfrontacji ze Smofem, to by ją miał. Chłopak chciał się skontaktować. Wilczur wystraszył się swoich własnych gróźb, stracił twarz i tyle. Z Canisem tez chciał być twardy i wymiękł

Gość pannagość
On mi się podoba. Mam bronić was? Nie wchodzę mu w tyłek, bo nie ma takiej potrzeby. i jestem przekonana, że pisze prawde. To nie jest typ tchórza.

Gość gość
Smof dał Ci maila do siebie, Strugasz debila Wilku? Przeciez możesz ściemniać z tym, że nic nie dostałeś. gdybyś był honorowy, napisałbyś do niego, i załatwiłbyś to tak, jak nam tu opowiadasz od pół roku. Nie byłoby tej całej dyskusji tchórzu :)

Gość gość
To nie żaden ,,smof'' czy jak mu tam. ;) Każdy ma tego jegomościa, tzn. Wilka, w głębokim poważaniu bo to zwyczajny pedał jest, którego nie stać na bilet PKP celem odbycia ,,pojedynku''. ;)

Gość pannagość
Chodzi ci o miłość? Czy jestem gotowa? Jestem, ale jestem już dużą dziewczynką i wiem, ze miłość to nie tylko patrzenie sobie w oczy. Pragnę silnego mężczyzny, najlepiej starszego, doświadczonego. Kiedy czytam co piszesz o kobietach, o seksie, zdaję mi się, że nam cię od lat.

Gość gość
A ty wilku odpowiesz na pytania gdzie ta twoja lala sie podziewa w każdy wieczor?

Gość pannagość
Chciałabym przeżyć taki seks. chciałabym poczuć się kobietą mężczyzny i robić to co kobieta może najlepiej zrobić swojemu mężczyźnie, kochankowi, przyjacielowi. Z moim byłym partnerem nie było nawet w połowie tyle namiętności w łóżku jak ty potrafisz to opisać.

Gość gość
Opisać, ale czy potrafi zerznac porządnie? Jakoś mam wątpliwości. To erotoman gawędziarz..niestety.

Gość pannagość
Myślę żeby potrafił. Moim zdaniem jest bardzo męski.