Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałabym miłego faceta ale nie wiem gdzie :)

Polecane posty

"kobiety usmiech.gif pewnie mężatki zdaniem niektórych nie powinny juz z nikim rozmawiać " x Koleżanki.

Gość gość
Spadaj stopkowy zboczeńcu!!!!

Gość gość
dziękuje za meile może z któregos kiedys skorzystam :) dziwne że niektórzy gadanie z kims sprowadzają do sexu i innych zboczeń :/ to pewnie kobiety które nie mają o czym gadać lub faceci którzy mają jakieś problemy

Gość gość
Miałam kiedyś kumpla do pogaduszek,bez zbytnich podtekstów pisaliśmy do siebie codziennie przez ponad rok,daleko od siebie mieszkaliśmy.W tamte wakacje jak się zjechaliśmy w połowie drogi na kawę,to nie dopiliśmy jej i już byliśmy w hotelu w łóżku. Jest nam tak wspaniale jak wcześniej,z tym że mamy siebie codziennie. Rozwód przeprowadziłam błyskawicznie,w pół roku było po. Nie myślimy o ślubie.Mieszkamy razem,cieszymy się sobą. On przeprowadził się do mnie,znalazł fajną,interesującą pracę,jest wspaniałym partnerem,z moją córcią się dogadują i w ogóle jestem happy.

Gość gość
to widze że dobrze jest z kimś pogadać jednak czasami :) ciekawa historia, fajnie że miałas odwagę. czasem sie wie czego sie chce, o to chodzi, a przynajmniej czego człowiek potrzebuje i czego brakuje :)

Gość gość
a gdzie go poznałaś? tak z ciekawości gdzie takich facetów mozna spotkać, poznać...

"tak z ciekawości gdzie takich facetów mozna spotkać, poznać..." x Na uczelni takich nie miałaś? Tam najłatwiej. Sam takim byłem.

Gość gość
miałam kiedyś kolegów, ale każdy poszedł w swoją stronę. przeprowadziłam sie dodatkowo do innej miejscowości.

Gość gość
autorka ma racje też bym z kimś takim pogadała...

"a na uczelni to frajerzy którzy tylko chcieli bzykać" x To idź do koleżanek. Żaden facet nie chce słuchać o tych co was dymają.

Gość gość
na uczelni miałam fajnych kolegów, ale teraz każdy ma swoje życie :) nie było takich co chcieli tylko dymać na szczęście :) /autorka

""a na uczelni to frajerzy którzy tylko chcieli bzykać" x To idź do koleżanek. Żaden facet nie chce słuchać o tych co was dymają." a co ma piernik do wiatraka? nie rozumeim poc co cytujesz wypowiedź skoro sie do niej nei odnosisz tylko coś tam biadolisz

"nie było takich co chcieli tylko dymać na szczęście " x Murzyn zrobił swoje murzyn może odejść :D Ze mną tez kontakt urywały jak poznały kogoś. Z kobiety przyjaciółki to taki sam pożytek jak z dziurawego wiadra. x "a co ma piernik do wiatraka?" x A o czym będziesz z nim gadać? O podkładach? Nowych odżywkach do włosów? A może o tym jakie to wredne babsko z tobą pracuje?

Gość gość
szkoda że dawne znajomości nie przetrwały. kiedyś uważałam że jak mam faceta to już nikt do szczęścia potrzebny mi nie jest. a teraz widze że ja do szczęścia tez juz nie jestem tak potrzebna :) co za ironia... takie problemy w wieku 30 lat :)

Gość gość
o czym można gadać? o życiu, po prostu, może niektórzy chcą usłyszeć jakieś sowa typu "co słychać" "jak sie czujesz", faceci chyba potrzebują tez czasem jakiegoś choćby podziwu ze strony np kobiet. tez lubią jak ktoś interesuje sie ich sprawami /autorka

To będziesz narzekać na nich albo opowiadać o tym co ci się podoba. Najlepsze co można robić przed kompem to czytać czyjeś wypociny o takich sprawach.

Gość gość
miły facet koło 30tki chętnie pozna miłą, szczupłą dziewczynę w wieku do 23lat - tak to wygląda

"może niektórzy chcą usłyszeć jakieś sowa typu "co słychać" jak sie czujesz" " x Szkoda, że żadna które ja o to pytałem nie była ciekawa co u mnie. Po co w ogóle pytałem? Sam nie wiem. Z cyklu jak zmarnować 10 lat życia na pseudo-koleżanki co mają cię w d***e :D

Gość gość
nie, faceci nie lubią gadania o problemach raczej :) ale lubię poczucie humory facetów. inne podejście do zycia. wymiana poglądów tez jest fajna. /autorka

Gość gość
A o czym z samicami Homo sapiens można konwersować?

Gość gość
myslę że nie tylko o sexie :)

Gość gość
gość dziś myslę że nie tylko o sexie usmiech.gif To o czym, jak ty samico znowu mówisz o kopulacji.

Gość gość
zalezy co człowiek soba reprezentuje. żaden facet nie zainteresuje tak naprawde kobiety jeśli tylko o seksie z nią będzie chciał gadać. jasne że kobiety tez lubią rozmowy o seksie ale głownie z kimś kto jest ogólnie interesujący intelektualnie

Gość gość
i znów wszystko sprowadza się do sexu u was faceci :) nawet romowa

to fiku miku wyjechala pierwsza z seksem. najwieksza dziewica forume i od seksu rozmowe zaczyna... wstyd! :P

Gość gość
bo kobiety tez chcą sexu :) co w tym złego. ale ja bym wolała z interesującym facetem. takim miłym co dalby sie poznać najpierw dobrze :)

Gość gość
Darker, moze chciałeś rozmawc akurat z tymi, które nie chciały gadać, niektóre kobiety uważają ze nie powinno sie odzywać do faceta który nie jest jej mężem :)