Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki BELARA? ktoś brał?

Polecane posty

Gość Belara

Sprzedam 1 opakowanie tabletek Belara kupione we wrześniu 2019 r. 20 zł+ koszt wysyłki, płatność za pobraniem. Mail: karolcia_ol@o2.pl

Gość Kejtlin

ODRADZAM... Jest to moja opinia oraz mojej przyjaciółki, która również stosowała.

Dawno nie brałam takiej trucizny..

3 lata temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne ( Vibin- i było wszystko ok) tak o bo taki kaprys.

W tym roku postanowiłam ponownie zacząć stosować tabletki..

Udałam się do p. ginekolog, która przepisała mi Belare ( hajs musi się zgadzać za polecania NOWOŚCI) mimo iż wspominałam że poprzednio stosowany Vibin dobrze się sprawdzał..

Wykupiłam 2 op. - 50-60zł za dwa. Przeczytałam ulotkę, żeby nie było, że teraz napisze opinie a pomyślicie ze pewnie nie czytałam..

Zaczęłam stosować przy pierwszym dniu miesiaczki i bum.. biegunka..

Pomyślałam że może czymś się zatrułam więc stosowałam dalej.. ale jednak nie..

Plamienie + okres trwały 14 dni.. biegunka 19 dni( brzmi pewnie normalnie, ale wyobraźcie sobie że biegniecie do wc nawet po herbacie[nie mówiąc już co było jak coś zjadłam] i sikacie tyłkiem minimum 5 razy dziennie) ..

Okropny ból piersi, rozdrażnienie, ból głowy..

Po nagłym odstawieniu oczywiście po 2 dniach przyszedł znów okres, ale biegunka jakby odeszła w zapomnienie..

Przyjaciółka miała podobnie lecz bez objawów typu biegunka. 

Mówiła o wahaniach nastroju, że sama ze sobą nie wytrzymywała. Raz się śmiała a za chwile płacz.. o seksie zapomnij.. libido na poziomie -1

Tak samo ból piersi nie do wytrzymania.. jakbyście nie ściągnęły pokarmu przez kilka dni przy wzmożonej laktacji..

Pulsowanie żył.. często w pracy czułyśmy że aż swędzą żyły( jakkolwiek to nie brzmi)..

Jedyne co można z tymi tabletkami zrobić to..wywalić do śmietnika.

UWAŻAJCIE ! 

Gość Belara

Zostały mi dwa opakowania tabletek Belara (cena 35 zł za op.) data ważności do 2021 roku. iza1123@vp.pl

Musiałam zmienić tabletki na inne, ale zostało mi pięć opakowań tabletek Belara z datą ważności 11.2022. Odsprzedam 25 złotych za opakowanie. mastervia@wp.pl