Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hh29 Ty masz jakies kompleksy

Polecane posty

Gość gość
hh29 Kiedy ty zajmujesz sie dzieckiem ? pytam serio . Toje dziecko chodzi na 3 godzinny dziennie do zlobka . Ty siedzi tu od rana do wieczora. Kto sie w tym czasie zajmuje twoja 2 letnia córka ?

Gość gość
Nie masz racji hh29 z ta budżetową. Ciotka objęła stanowisko po poprzednim kierowniku i zarobki ma nawet wyższe od niego, a poprzedni kierownik był inżynierem. Wuja niezależnie od wykształcenia zarabiałby tyle samo na stanowisku, na którym pracuje już 7 lat. Ja w DE zarabiałam tyle samo co osoba, która ma magistra. A wiesz dlaczego? Ponieważ dla Niemców bardziej liczą się umiejętności niż tytuły.

rukolcia, wiem, on ma ciezka i odpowiedzialna prace jak pilot bombowca. pomyli sie i - bum! - nie ten kibel umyty co trzeba. logistyka, oj logistyka :D.

hh29 same przekleństwa.Nie wydaje Ci się że osobie wykształconej na wysokim poziomie pewnych rzeczy nie wypada?No a przecież cały czas za taką osobę tu się podajesz.

karola, zasadniczo to tutaj nikt o nikim nic nie wie. kazda informacja moze byc prawdziwa lub falszywa i zadnej kretynce nie przyjdzie do glowy, ze informacje o sobie mozna podac tutaj dowolne. stad moge uwazac, ze masz 11 lat, pryszcze i masturbujesz sie czytajac kafeterie. wolno mi? wolno. i tak mi nie udowodnisz, ze jest inaczej, wiec gadki w stylu "masz kompleksy" sa smiechu warte. g****o o sobie wiemy i tak pozostanie. gadac mozna o meritum czyli o tym, czy hajtac sie ze sprzataczem czy nieci dlaczego, a nie o tym ktora ma wieksze cycki. bo kazda moze napisac, ze ona ma najwieksze jezyk.gif . X Bez komentarza. Kluseczki 🖐️

Gość gość
hh29 dziś rukolcia, wiem, ona ciezka i odpowiedzialna prace jak pilot bombowca. pomyli sie i - bum! - nie ten kibel umyty co trzeba. logistyka, oj logistyka smiech.gif . x jej się na prawdę wydaje że jest inteligentna, co tekst to lepszy, ale serio dziewczyno póki co na maksa się poniżasz, zrozum to w końcu.Nie ma siły cię już czytać :o masz kompleks mycia kibli czy jak, bo nie rozumiem :o

20:53, a ja sie pytam serio, co cie to obchodzi. na kafe przy kazdej okazji jedna czy druga wypisuje: idz zsjmij sie dzieckiem. macie cos z glowami, powaga ;). czeskowa, a co to jest dysputa naukowa? g***o to nie jest az takie ciezkie przeklenstwo, moze ty tez masz 11 lat i sie wstydzisz ;)?

Gość gość
Hh29 idąc twoim tokiem rozumowania każdy może napisać, że mieszkasz na jakiejś zabite dechami wsi, jesteś bezrobotna na zasiłku i co udowodnisz? Nie :D

Gość gość
od dawna wiadomo że hh to hh-ipokrytka ;)

20:57, nie udowodnie. ja tu w kolko czytal o sobie rozne rewelacje ze sprawdzonych zrodel, nawet od mojej matki rzekomo, wiec mam to gdzies. nie zalezy mi na poklasku kafe-debili. ja mam kupe smiechu i tyle. bo niestety argumenty zdychaja w zetknieciu z powalajaca glupota wiekszosci uzytkownikow tego forum.

Gość gość
podejrzewam że mąż w końcu poznał się jaka ona jest na prawdę, zabrał dziecko i kopnął w dooopę nieroba na zasiłku :) stąd ciągle sama siedzi przed kompem i ten dyplom to jedyne co jej zostało w zyciu:)

20:58, stosuje takie same argumenty, jak adwersarze. skoro ktos wie, jaki ja mam kompleks, to ja wiem, jaki on ma. proste jak drut.

Gość gość
Hh29 poki co to proste jak drut jest tylko Twoje "myslenie". Czlowiek na pozimie w taka dyskusje nie mialby czasu sie wdawac. Dobranoc.

Gość gość
Na jakimś temacie o Wrednej zapytałaś ją, po co się w takich udziela, sama nakręca tych, co jej tutaj ubliżają. Ja się dzisiaj ciebie pytam o to samo. Po co ty tutaj piszesz? Skoro tak cię to wszystko godzi w intelekt, skoro uważasz, że rozmawiasz z debilami - po co to robisz? Dla rozrywki? Lubisz jak po tobie jeżdżą? Pytam, bo na takim samym temacie o Wrednej, zapytałaś ją o to samo. (ja nie jestem jedną z tych osób, które tu z tobą piszą)

tak, bawi mnie poziom glupoty. z wredna jest inaczej, bo kazdy wie, kim jest wredna. a ja moge pisac albo prawde albo nie i nikt nie zweryfikuje tego. wredna za to wystawia siebie i swoja rodzine na pastwe kafe-debili.

Gość gość
hh29 jestes jeszcze ????

Z Wredna nie jest inaczej. Wprost przeciwnie, jest dokladnie tak samo. Ten sam poziom... Jak Cie to wszytko tak malo obchodzi to po co i o czym dyskutujesz?

Gość gość
dokladnie z wredną jest tak samo. obydwie się nakrecają i nie potrafią przestac. h2 tylko się łudzi ze jest anonimowa ale tu jak zauwazylam duzo ludzi o niej duzo wie. tej radzi zeby dala sobie spokój a sama klepie bez opamiętania. kobieto wszyscy to widza,WSZYSCY! chcesz wojować z całym swiatem?

Gość gość
hh29 jest normalna, odpierdolić się sprzątaczki i prostaczki

Gość gość
Ja zauważyłam, że wredna przestała podbijać tematy o sobie, widocznie poszła po rozum do głowy. A hh29 nadal to robi chociaż wrednej radziła żeby przestała.

Gość gość
tylko że wy nie rozumiecie że ta hh może naprawdę mieć z tego ubaw ona może być każdym nawet facetem sprawdzicie to a i jak wystawie wam na fejsa jakąś laskę co jej nie lubię a wy ją obryzgacie gównem a ona się powiesi to się w końcu odp*********e

Gość gość
no,dokladnie. weszlam dzis na wredną i widze ze zmadrzala i nic nowego nie pisze.

Gość gość
i do tego widac ze pisze jako gosc i broni sama siebie a przy tym klnie i bluzga jak ostatnia patolówa spod rynsztoku.

Gość gość
wreedna to chociaz nie przeklinala a ta widac ze dostaje wscieklizny i przestaje się kontrolowac.

Gość gość
a ja to lubię sobie tu bezkarnie poprzeklinać bo nie mam gdzie :(

Gosciu z 23.00, przeklinaj do woli ;) To swiadczy tylko i wylacznie o Tobie ;)

Gość gość
hh29 dziś nie, karolciu, zeby mnie nie wzieli za imbecyla oczko.gif . z automatu, bez pytania. xxxxxxxxxxxxxxxxx Ha ha ha ha.... Żeby mieć wykształcenie wyższe to tak naprawdę nie trzeba mieć super inteligencji, co widać na twoim przykładzie. Na wielu kierunkach wystarczy dobrze wykuć materiał na pamięć. Mam wrażenie, że ciężko ci ogólnie szła nauka, udało ci się jakoś te studia zrobić i jesteś z siebie tak dumna, że sama sobie wmawiasz wyższy iloraz inteligencji, którego po prostu nie masz. Wystarczy poczytać twoje wypociny na temacie "sprzątaczka", żeby to stwierdzić. :)

Gość gość
hh29 dziś (...) a ja moge pisac albo prawde albo nie i nikt nie zweryfikuje tego(...) xxxxxxxxxx Czyli tego wykształcenia jednak nie masz...

Gość gość
a ja widze, ze cala chmara bab ma tutaj powazne kompleksy;) od kilku dni trwa wielka nagonka na hh29 - tak jak onegdaj np na mamani, jagode, ewe33, ike, i mase innych starych uzytkowniczek. rowniez od jakiegos czasu ktos non stop zaklada tematy o sprzataczkach i innych zawodach wymagajacych niskich albo zadnych kwalifikacji, i temat ciagnie sie calymi dniami. najwyrazniej to forum skupia faktycznie cala mase prostych ludzi bez wyksztalcenia, ktorzy dostaja piany na ustach gdy ktos - zupelnie bez zlych intencji- chociaz wspomni o miotle albo szmacie ;) TO SA wlasnie kompleksy.

Gość gość
i to jest bardzo prosty wniosek - podswiadomie dostajecie wprost szalu, ze ktos smie napisac zwyczajna brutalna prawde- ze do sprzatania nie trzeba zadnych kwalifikacji, ze to nie jest ambitna praca, i ze sa ludzie, ktorzy mierza wyzej i maja wieksze zawodowe aspiracje - co wiecej, odnosza sukcesy na tym polu. nie ma to nic wspolnego z brakiem szacunku albo ponizaniem ludzi pracujacych fizycznie - TO WY tak to interpretujecie, bo to WY macie kompleksy na tym tle. do przemyslenia!