Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hh29 Ty masz jakies kompleksy

Polecane posty

Gość gość
Tego tematu nie czytalam,ale lepiej zeby ta hh wypowiadala sie juz na taki ,blizszy jej temat.Bo czytalam,co mowi o wielojezycznosci,dla przykladu i jest to kompromitacja ...

Gość gość
kompromitacja to wchodzić na tematy o sobie i go podbijać

Gość gość
...ale tez pisac nie wiedzac nic na temat ;)Niech pisze o sprzataczkach!

Gość gość
Hahahaha, naprawde uzyla slowa "obdukcja" zamiast "autopsja"? :D Hahahaha, dajcie link bo az wierzyc sie nie chce :D

serio? dziwne. mysle, ze duzo czesciej sa tu ludzie, ktorzy wiedza, wcktorym temacie zrobilam jaki blad ortograficzny smiech.gif . X Hh29, ty w kazdym poscie robisz bledy. I wszedzie Cie pelno. Nie trzeba tutaj siedziec 24/7 zeby to zauwazyc.

Gość gość
Najlepsze jest to ze papuguje ciągle teksty innych:)widac to wlasnie w temacie o sprzątaczce:)hh poronilas i cale szczęście jakby drugie twoje dziecko miało chodzić po świecie to lepiej sobie w leb strzelić:) I dobrze ktos napisal ze nie trzeba tu siedzieć 24h żeby zauważyć ze jesteś tu non stop:)wszędzie gdzie o tobie mówią tam ty jestes:)czeskowa mama dobrze prawi...

Gość gość
Nie bylo mnie tu 5 dni ..wchodze dzisiaj na forum i co ? Dziunia nadal gniazduje hehe Na jakiś temat człowiek nie wiedzie to pełno wpisów hh29 vel dziunia :) Kobieto weź idź umyj się , poczytaj książkę , ugotuj budyń ....zrób coś pożytecznego .

to wskaz, prosze, bledy w kazdym moim poscie ;).

Hh 29, nie mam czasu na takie p*****ly, ani zamiaru ci cokolwiek udowadniac. Stwierdzialam tylko fakt. Tak z ciekawosci, to twoj wiek w niku? Bo wydajesz sie bardzo infantylna...

karola, tak, to moj wiek, tak jak i twoj w twoim nicku ;).

Dlugo ci zajelo wymyslenie cietej riposty, szkoda tylko ze nie zauwazylas ze sie osmieszylas ;) Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
hh29 ty naprawde skoczyłaś jakies studia ?

karola, a ty myslisz, ze ja tu siedze caly czas, zeby odpisywac na twoje genialne posty :D. a czemu sie osmieszylam? masz mniej niz 11 lat? bo chyba wiecej nie :D.

Gość gość
hh 29 dziewczyno, wiele Ci sie tutaj zarzuca. Nie odnoszę sie do tego. Natomiast wymyślasz na temat życia w Niemczech , np u żadnego lekarza nie wpisuje się zawodu, nie ma nawet takie rybryki. Dlaczego zmyślasz ? opisujesz życie w DE jakos eldorado,inny świat prawie a przeciez to normalny kraj. Sami niemcy , dużo bogatsi od Ciebie zachowują wielki dystans do tego co mają, co potrafią , im wyżej ktoś stoi tym mniej osób o tym wie.

Hh29, koncze dyskusje z toba bo widze ze nie ma o czym rozmawiac, zreszta ty masz malo do powiedzenia. Duzo slow, malo tresci...

Gość gość
nie ma to jak kłamac... wszyscy wiedzą że ona kłamie - a ona dalej kłamie :D

19:20, a kiedy ja pisalam, ze w niemczech jest eldorado? stopa zycciowa wyzsza niz w polsce, przeciez to fakt, chcesz z tym polemizowac? a u lekarza kazdego jednego wpisywalam wykonywany zawod, u dziecka w przedszkolu zawod i wyksztalcenie rodzicow, wiec... f**k off.

Gość gość
ale co f**k off, dlaczego mam sie odp*****loc od Ciebie jak sama mieszkam w Niemczech i wiem doskonale, ze u żadnego lekarza nie wpisujesz zawodu. A jak chcesz błysnąc to moze pogoń mnie po niemiecku, angielskie przekleństwa każdy zna :)

Nie mieszkam w PL, i zagadzam sie ze sie wpisuje zawod, ale nie wyksztalcenie.

Gość gość
u lekarza rodzinnego - nie pytaja anio zawód ani wykształcenie u stomatologa- zadnej takiej rubryki u pediatry- zadnych danycho wykształceniu rodziców jedynie przy porodzie - owszem, trzeba podać takie dane. W przedszkolu - nie pamiętam, wiec nie bede sie kłócić.

w przedszkolu wypelnialam obszerna ankiete i wpisywalam zawody - kolezanka w innym przedszkolu rowniez. a wyksztalcenie: u kazdego lekarza zaznaczasz anrede i jest wiecej do wyboru niz tylko pan i pani ;).

Gość gość
Ona na prawdę jest tutaj non stop pisze jak jakas nawiedzona czy wy to widzicie czy tylko ja zauwazylam ze jej posty to ciągłe słabe riposty.wydaje jej się ze dzwonią ale nie wie w ktorym kościele :o

Ja nie mieszkam w DE, wiec nie wiem jak u was. U lekarza chyba dlatego sie podaje, zeby zweryfikowac ubezpieczenie w razie czego. Podaje sie dane pracodawcy I zajmowane stanowisko. Nigdzie indziej sie nie spotkalam zeby trzeba bylo podawac.

no i u kazdego lekarza zawod - wiec sorry, ale jak wpiszesz lekarz, to kazdy wie, o co chodzi.

Ale nie podaje sie wyksztalcenia/tutylu naukowego. Hh29 ma pewnie Mgr przed nazwiskiem na dzwiach do domu. Jak za komuny ;)

w niemczech zaznaczasz anrede i owszem, mozesz zaznaczy "inzynier" jan kowalski zamiast pan. noe mowiac o tytulach naukowych.