Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hh29 Ty masz jakies kompleksy

Polecane posty

Mysle ze ludzi bardziej denerwuje to w jaki sposob pisze Hh29, a nie to co pisze. Ty gosciu potrafilas podsumowac temat w cywilizowany sposob, a Hh29 niestety tego nie potrafi...

Gość gość
A js mysle ze wyzej szmata hooojowy hoooj bronila sie z goscia :P ten dam styl gadki nawet duzej litery nie umie na klawiaturze postawic :P

Gość gość
widze, ze Joasia sie broni piszac teksty ze kazdy moze byc kazdym ze sie nie da zweryfikowac itp. Jakis strach cie oblecial? Ja wiem kim jestes przez twojego poprzedniego nicka gdzie pisalas o sobie troche a pseudonimu dziunia nie uzywalas tylko na kafe idiotko:O Nie podam twoich danych bo po prostu nie chce ci robic wiekszego gniju w zyciu niz juz masz. I dobrze wiesz o czym pisze. Swoja droga to dlatego tu przesiadujesz od rana do nocy. Czyzbys juz musiala z DE wyjechac na zyczenie twojego wscieklego meza?

Gość gość
A na co on jest wściekły?ze jest nierobem czy jak?:)może Joasia sama się przyzna :P hehe Wszystko by się zgadzało w jej przypadku kafeteria to odskocznia od obecnej sytuacji:) I ktos mi napisze ze to forum jest anonimowe :)

Gość gość
dokladnie nie wiem za co. Jej matka mowila, ze ja wysyla z dzieckiem do polski bo sie wkurzyl i ma dosc, a coreczka opowiada innym ze musi wrocic by jakichs interesow dopilnowac i budowy:D W ogole to smiac mi sie chce ze maz ja moze gdziekolwiek "wyslac" jak za czasow sredniowiecza. No ale to tak jest jak sie nie ma nic swojego. A nie sorry ona pisala ze ma mieszkanie po babci ktore wynajmuje. No tak tylko, ze zapomniala wspomniec ze to mieszkanie jest nie tylko jej:O

Gość gość
czyli wniosek z tego taki że nasza hh29 jest zupełnie kimś innym niż się podaje.ale można było to w sumie przewidzieć.wywyższa się i chyba na forum chociaż próbuje znależć jakiś poklask. Zastanawia mnie tylko jedno, kiedy ona ciągle siedzi na kafeterii, rano w dzień wieczorem, gdzie w tym czasie jest jej córka.Mąż wiem że pracuje, ale dziecko?No czy ona się z nią nie bawi w ogóle, nie spędza z nią czasu skoro non stop klepie? dla mnie to jest idiotyzm przesiadywać na forum kiedy jest male dziecko w domu.szkoda byłoby mi czasu na to, wolałabym wyjść z dzieckiem na spacer pobawić się.no ale ja jeszcze nie mam dzieci więc może g****o wiem o macierzyństwie.

Gość gość
jej maz pracuje a dziecko zajmuje sie samo soba. Jak myslisz dlaczego jej matka sie martwila ze mala nie mowi? sama mowila, ze pewnie Aśka nie rozmawia z dzieckiem to jak ono ma zaczac mowic. Poza tym sama hh29 pisala tutaj, ze w wieku 2 lat jej dziecko jeszcze w pieluche robilo i nie potrafilo pelnego zdania powiedziec. To sa wlasnie skutki zaniedbania. Podobno juz hh29 odpieluchowala mala, ale z tego co wiem dzieciak wciaz nie mowi tak jak powinien na swoj wiek. Tylko co sie dziwic skoro matka zamiast z dzieckiem spedzac czas to siedzi tu od rana do nocy.

Gość gość
uuuuu cała prawda wyszła na jaw ;D

Gość gość
a jaki dokładnie dziunia miała nick na kafeterii?pamięta ktos?

Gość gość
d.z.iunia ;) identyczny styl pisania jak hh29 ;)

Gość gość
oj tu takie jak hh sa popularne, była led co to dzieciaka z chodzika nie wyciągała, była tawredna z zaniedbanymi dziecmi, teraz jest hh co zaniedbała rozwój swojego dziecka przez kafe

Gość gość
a ja się zastanawiam... po jakiego grzyba zakładacie tematy o użytkowniczkach? po co???? dlaczego ??? nie rozumiem. i nie będę tracić czasu na czytanie tych 6 stron, bo wątpię, żebym miała zrozumieć na postawie tego, co przeczytam. weszłam dziś na kafe, żeby poczytać o żywieniu rocznych dzieci a znów na pierwszej stronie hh, olaboga, wredna. celebrytki od siedmiu boleści. nie ma co.

Gość gość
a nie przyszło ci do głowy że te gwiazdy same zakładają o sobie tematy?:D a potem same je podbijają:D

Gość gość
gość dziś a nie przyszło ci do głowy że te gwiazdy same zakładają o sobie tematy?smiech.gif a potem same je podbijająsmiech.gif x x otóż to:)

Gość gość
Bzdura. Mialam tu kiedys czarny nick, dawno temu. Mase tematow o mnie bylo, ani jednego nie zalozylam, jakieś głupie pytania o życie prywatne, żeby jakieś info zdobyć, bo nic nie pisałam o sobie

Gość gość
ja jestem sprzątaczką, nie jest to szczyt moich marzeń i nie zamierzam nią być zawsze, ale cieszę się, że chociaż taką pracę mam, bo potrzebuję pieniędzy :) a co do wykształcenia, to jest masa "wykształconych" prostaków :) I masa ludzi o średnim wykształceniu, ale życzliwych i ciekawych z osobowości :)

Gość gość
nie sadze, zeby ktos sam o sobie zakladal tematy. Natomiast kompletnie nie rozumiem jak mozna tak uparcie odpowiadac, nie lepiej z klasa po prostu byc ponad to? Ktos kto uwaza ze ma 'wyzszy poziom' niz rozmowcy, a jednoczesnie tak zajadle komentuje, raczej nie ma tego poziomu. To takie udowadnianie sobie, ze jest sie kims lepszym niz w rzeczywistosci.

Gość gość
ona po prostu na forum szuka poklasku, bo w życiu jej nie wyszło:)

Gość gość
Zamknijcie już te wstrętne japy,wy cholerne plotkary.Niebieskie gorsze od pomarańczowych:O

Gość gość
przecież tu są same pomarańczowe, wypowiedzi niebieskich jest parę na krzyż :o

Gość gość
hh29 przykro CI ze nie stać Cie na sprzątaczkę ?

Gość gość
Nie,nie,nie:) jej przykro,że tak mało zarabia jako sprzątaczka :classic_cool:

Gość gość
No fakt ona ma jakąs obsesje na tle sprzątaczek .To pewnie zazdrosc ze kogoś stać na taka pomoc a ona musi sama poginąć z mopem .

gubcie sie dalej w domyslach ;). pracuje jako sprzataczka, nie pracuje, stac ja, nie stac jej... nic co napiszecie nie robi na mnie wrazenia, bo nic o mnie nie wiecie. wszystko moze byc prawda badz nie. wiec piszta dalej, a ja sie posmieje ;).

Gość gość
hh29 nie podniecaj sie tak bo znowu poronisz .

wyobraz sobie, ze nie ma mozliwosci, zebym poronila. ani teraz, ani wczoraj ani za rok... dlaczego domysl sie sama :D.

Gość gość
nie robi na tobie wrażenia? :D I pewnie dlatego produkujesz się jak poparzona na takich tematach :D Kochana... Gdyby nie robiło to na tobie wrażenia, to olałabyś ciepłym moczem rozmowy z debilami. Jestem osobą postronną i w sumie to mi Ciebie szkoda, że padłaś ofiarą tych wszystkich sfrustrowanych pomarańczy. Ale błagam, nie pisz, że nie robi to wszystko na tobie wrażenia, bo jedno mówisz, a co innego robisz. To kuriozalne i infantylne.

gosciu, to ty jestes infantylna, jesli uwazasz, ze zeby wypowiadac sie na forum trzeva miec do tego emocjonalny stisunek? ty masz? pewnie placzesz tez ogladajac kreskowki, co?

Gość gość
popatrz na swoje posty i powiedz, że nie są emocjonalne i piszesz bezuczuciowo. Bzdura, bzdura, bzdura. Pienisz się, pieklisz, albo rżysz jak klacz. Normalna osoba, której by to zwisało, po prostu by nie pisała. Tak jak robi to rzesza osób, którym pomarańcze zatruwały życie. Zresztą - nie musisz odbijać piłeczki, ja się nie chcę kłócić, po prostu napisałam swoje spostrzeżenie. Miłej zabawy🖐️