Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hh29 Ty masz jakies kompleksy

Polecane posty

"Wywiad lekarski" to się u nas nazywa, hh ;) Ale rozumiem, po tylu latach na obczyźnie ojczysty język faktycznie może się zatracać ;) Siemanko laski! Miło :) 🖐️

pisalam wczesniej, ze w ankiecie u lekarza, to czego nie rozumiesz? moglabym to samo powiedziec o tobie, pienisz sie zasadniczo nie wiadomo o co. sprzatasz zawodowo? nie? to co cie obchodzi stosunek obcej baby z kafe do zawodu sprzataczki? rukole rozumiem, bo to kimpleks rodzinny, wiec toczy piane.

A ty co Kafe wrozka, ze wiesz ze nie sprzatam zawodowo? To moze mi od razu podaj numery lotto na jutro ;) Ty potrafisz cos z sensem napisac?

Gość gość
Hh29 w DE płaca zależy od tytułu przed nazwiskiem? Nie ośmieszaj się. Mam rodzinę w DE. Wujek ma wykształcenie zasadnicze zawodowe, a zarabia bardzo dobrze. Nie kształcił się w DE. Kuzyn skończył technikum i pracuje dla jednego z koncernów samochodowych. Ciotka ma skończona zawodowke, pracuje w budżetowce i zarabia niemałe pieniądze, jest na stanowisku kierowniczym. Odnośnie twojego wychowawczego to jak dostajesz w DE pieniądze skoro tam nie pracowałas? I jeszcze jedno. Mieszkałam w DE 3 lata i nigdy nie spotkałam się z sytuacją, żeby u lekarza wpisywać wykształcenie, a zwłaszcza tytuł naukowy. Zawód wykonywany owszem. I nigdy nie spotkałam się z gorszym traktowaniem u lekarza tylko dlatego, że nie mam magistra przed nazwiskiem.

Gość gość
A Ciebie co obchodzi rodzina rukoli? Jestes szmata do podlogi, a nie wyksztalcona pania. Czlowiek wyksztalcony wie, kiedy i co wypada napisac, ze ludzi nie dzieli sie na sprzataczki i reszte swiata. Nie trzeba byc geniuszem, zeby zobaczyc w tobie emocjonalne dno. Zero empatii i klasy. Wiesniara dorwala internet i mysli, ze komus zaimponuje.

Hh, jedyną osobą, która tutaj toczy pianę, odświeża temat co 10sek żeby dodać nowy post jesteś Ty :D Szczekaj szczekaj ;) Złość piękności szkodzi, pamiętaj! :)

20:29, sa widelki w budzetowce, co oznacza, ze na tym samym stanowisku zarobisz lepiej, jesli masz lepszy dyplom. a ze wujek po zawodowce zarabia dobrze to super, jakby byl po studiach zarabialby lepiej. na wychowawczym jestem w polsce, nie w niemczech. karola, a co sprzatasz? podobno masz mgr izn ;).

Gość gość
Zaraz jej znowu nerwy puszcza i zacznie rzucac debilami, bo jej argumentow brakuje :D

rulolciu, to przenies sie na inny temat, broni ci ktos? ciekawa sprawa - najpierw mi zarzucaja, ze jestem w kazdym temacie (podobno), teraz, ze tylko w temacie o sobie. jak to mowia - cokolwiek zrobisz, d**a z tylu :D.

ja to sie zastanawiam, zamiast sobie z mężem posiedzieć wieczorem czy z dzieckiem to ta klepie od rana do wieczora jak potłuczona na forum :o hihi nie szkoda ci czasu?

Gość gość
Hh daj spokoj dobrym ludziom i idz szczekaj gdzie indziej psie

a ty czeskowa co, stara panna? sama siedzi na forum, a mnie z czasu rozlicza :D.

Tak tak, hh nie czyta ze zrozumieniem i nie może przyjąć do wiadomości, że mój brat po informatyce skończonej w Polsce, latał na mopie po angielskim szpitalu, a teraz jest kierownikiem, yyyy tzn supervisorem (oo, może tak zrozumie, bo ona po polsku już nie bardzo) personelu sprzątającego w całym szpitalu obejmując stanowisko w budżetówce :) Jako kobieta wysokich lotów mocno zainteresowała się zwrotem "sprzątał rzygowiny", co przez 3 dni z zawziętością przypominała mi o tym na, bodaj, 3 tematach jednocześnie ;) Do tego w jakiejś mądrej książce wyhaczyła zwrot "kompleks rodzinny" i łazi za mną jak burek, wypisując go w odpowiedzi na każde moje zdanie pod jej adresem :) Co prawda tylko ona wie o co jej chodzi - ale nie burzmy jej świata, ludziom chorym trzeba pomagać ;)

Tez mam wrazenie (pisalam o tym na poprzedniej stronie) ze Hh29 ma problem z rozumieniem postow ;) Weszlam ma temat o sprzataniu, rece opadaja. Pozostawie bez komentarza.

rulolciu, to przenies sie na inny temat, broni ci ktos? x A czy ja napisałam, że Ty mnie irytujesz, że nie chcę tu być, że nie mogę na Ciebie patrzeć, że nie chcę Ciebie czytać?? Dostarczasz mi takiej rozrywki, że aż żal wyłączać laptopa (choć niedługo trzeba :( ) :) Czytaj ze zrozumieniem, proszęęęęęę :)

jasne, rukola, twoj brat po informatyce zrobil kariere, bo teraz uklada sprzataczom grafik. to prawie to samo co programowanie w javie albo c++ :D. przestan juz tak uparcie wypierac kompleksy, bo od tego mizna wrzodow dostac.

uprzedzam twoje pytanie, mąż się kąpie, córeczka śpi:)a ja wpadłam zobaczyć jak się pogrążasz dalej ah zapomniałam że ty całkiem samotna jesteś, niby masz męża córkę, ale chyba w tej swojej megalomanii zostałaś sama, skoro ciągle Cię tu widać.I nie trzeba siedzieć tutaj 24h żeby to zauważyć, wystarczy kliknąć w twój nick i już wszystkie twoje wypowiedzi widać-co chwilę nowe :) ah jakie to proste :)

karola, a ty nie? 11latki przewaznie sa pryszczate :).

czeskowa, tak sobie tlumacz. sporzadz wykres, o ktorej co napisalam, potem oszacuj zarobki i typ auta, a potem dolacz do rozpracowujacych. mam gdzies, co robi twoj maz i dziecko. i nie, nie bede pisac, co robi moj maz i moje dziecko.

Nic o mnie nie wiesz, wiec czepilas sie nicka? No jest to jakies rozwiazanie. Niestety nie doceniasz inteligencji pozostalych uczesniczek rozmowy, wiec daremny twoj wysilek ;)

Bez przesady, ot taki rodzaj kafeteryjnej rozrywki ;) Kluski, czy ty mieszkasz w USA? Kiedys pisala tu dziewczyna o bardzo podobnym niku i zawsze sie zastanawiam czy to ty :)

Widzę, że pojęcie o pracy mojego brata masz takie, jak o innych zawodach :D Dobra, ja idę. Nie zawiedź mnie, lubię się pośmiać rano do kawy ;) 🖐️))

karola, zasadniczo to tutaj nikt o nikim nic nie wie. kazda informacja moze byc prawdziwa lub falszywa i zadnej kretynce nie przyjdzie do glowy, ze informacje o sobie mozna podac tutaj dowolne. stad moge uwazac, ze masz 11 lat, pryszcze i masturbujesz sie czytajac kafeterie. wolno mi? wolno. i tak mi nie udowodnisz, ze jest inaczej, wiec gadki w stylu "masz kompleksy" sa smiechu warte. g****o o sobie wiemy i tak pozostanie. gadac mozna o meritum czyli o tym, czy hajtac sie ze sprzataczem czy nieci dlaczego, a nie o tym ktora ma wieksze cycki. bo kazda moze napisac, ze ona ma najwieksze :P.