Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hh29 Ty masz jakies kompleksy

Polecane posty

Gość gość
bajeczki wypisujesz dowartościowuj sie dalej juz zupełnie abstrahując od tego, że Twoje wykształcenie w Niemczech, jesli nie jesteś inżynierem , jest warte tyle co nic. Takze Twoje dowartościowywanie sie na forach jesu nawet uzasadnione

Gość gość
Juz widzę tego jej magistra...pewnie by go chciała miec ale może pomarzyć :) Zresztą w dzisiejszych czasach slowo magister nic nie znaczy co drugi głupi ma mgr przed nazwiskiem Namnożyło sie tego...

Oj Gosciu, widocznie dla Hh29, to jest byc albo nie byc ;) nie psuj jej zabawy.

Gość gość
Hh to nie mgr, ona by sie tak nie osmieszyla, to profesor niezwyczajny :D swoj droga jakie trzeba miec niskie poczucie wartosci zeby usilnie udowadniac codziennie na jakims anonimowym forum, ze jest sie "kims" w realu... Bo ona mieszka w DE... Jak i tysiace Polakow, ktorzy tam jada na mopie...

niemcy cierpia na tytulomanie. tutaj ma znaczenie, czy masz abschluss na uniwerku czy w wyzszej szkole zawodowej, bo w zaleznosci od tego sa imme widelki placowe, wiec oczywiscie, ze zaznaczam ;).

Jak ktos ma magsitra lub jakikolwiek tytul naukowy, oraz osiagniecia w swojej dziedzinie, to sie nie musi dowartosciowywac na forum internetowym, i udowadniac anonimowym urzytkownikiem, kim to (nie)jest ;)

no nie, karola, uzytkownik przez rz! jak moglas :)!

Acha, czyli zaznaczasz zeby cie nie wzieli za mniej zamozna? Matko, co za rozumowanie i brak szacunku dla drugiego czlowieka... To ze zaznaczasz to jedno, ale zeby sie do wlasnej glupoty przyznawac na forum publicznym? Juz bys lepiej przemilczala.

Gość gość
jakie widełki płacowe, co TY bredzisz dziewczyno :O niby co Ty zaznaczasz , skoro nawet nie pracujesz z tego co pisałaś. Jestes ubezpieczona przez meza , dostajesz KIndergeld na dziecko i tyle... myslisz, ze ludziom na forum mozesz powypisywac co chcesz ? niemcy sa skromnym narodem wbrew pozorom

Gość gość
O matko ja mam mgr, teraz robie podyplomowke, moze mam sobie to na czole napisac, bo przeciez ja mam tytul, heloł !!! :O trzeba być zakompleksionym i koniec, normalny człowiek dogada sie z kazym i szanuje kazdego, bez wzgledu na wyksztalcenie.

Gość gość
Hh ty masz jakies zaburzenia psychiczne i masz w bani wlasna alternatywna rzeczywistosc :O

Najbardziej mnie tutaj bawi fakt, ze Hh29 pojecia nie ma o czym rozmawiamy ;)

Gość gość
widzisz dziewczyno jak Ci udowodniłam, ze zyjesz w innym swiecie. Cierpisz na megalomanie

nie, karolciu, zeby mnie nie wzieli za imbecyla ;). z automatu, bez pytania. co do widelek placowych - w niemczech budzetowce jest, jak napisalam. kto nie wierzy, moze sprawdzic. przeciez nigdzie nie pisalam, ze ja pracuje w niemieckiej budzetowce, debile :D.

19:49, no pracuje wlasnie w tym rzecz. jestem na wychowawczym i robie zlecenia. dla polakow, ale to inna sprawa.

zaraz Wam napisze, że wijecie się jak piskorze, sami pewnie jesteście bez wykształcenia, nie macie matury a na końcu zamiast kropki będzie jej słynny PAS ;) ps. z tymi widełkami to pojechałaś na maksa:) tamta twoja wypowiedź się kupy nie trzyma.u lekarza zaznaczasz jakie masz wykształcenie, bo w zależności od tego są różne widełki płacowe?A to co, lekarz za co Ci płaci ? bo nie zrozumiałam twojego żartu :P ale wybacz ja jestem tylko mgr inż. więc mam prawo się pomylić :P

Ja tez mgr inz, i nie zrozumialam ;) Podawac wysztalcenie u lekarza, bo od tego zaleza zarobki? A fakt ze zarobki zaleza od wyksztalecia to chyba nie tylko w budzetowce ;) Hh29, u ciebie z logika to na bakier widze.

Gość gość
Niby taka wyksztalcona, wyzsza sfera, a slownictwo jak z patologii :"debile"... Heh...

nie, karolciu, zeby mnie nie wzieli za imbecyla oczko.gif x wystarczyłoby podesłać im link do kafeterii, nie musiałabyś nic wypełniać;) poza tym takaś niby wykształcona a słownictwo podwórkowe - "debile" :o ojojoj, odezwała się ta NAJ...

Gość gość
hh29 - jaki wychowawczy ? przeciez w Niemczech nie pracowalas, to nie nalezy Ci sie wychowawczy. Kolejna pomyłka ?

Śmiem twierdzić, że niektórzy ludzie niektóre rzeczy mają wypisane na twarzach i żadne rubryczki w żadnych formularzach nic tutaj nie pomogą :classic_cool: :classic_cool:

A tak odchadzac od tematu, Hh29, moze masz wyksztalcenie, moze nie masz, moze pracujesz, moze nie. Moze wypelniasz rubryczki, moze nie. Naprawde nie szkoda ci czasu na przesiasywanie na forum i udowadnianie swoich racji obcym osobom, ktorych nawet nie znasz? Tak naprawde to nas wszytkie tutaj malo obchodzi co wpisujesz u lekarza, bardziej chodzi chyba o to ze jestes bardzo nieprzyjemna i wulgarna osoba.

nie, to byl przyklad niemieckiej tytulomanii. w polskiej buzdzetowce zarobisz tyle samo i po zaocznej prywatnej szkolce i po dziennej panstwowej uczelni z pierwszej 10 w kraju. ale to inny temat. jesli w anamnese u lekarza jest do zaznaczenia opcja wyksztalcenia, to niecwidze sensu niezaznaczania. opcje pan i pani zaznaczaja osoby, ktore nie maja do zaznaczenia nic innego.

moglabym karola zapytac cie o to samo? po co chcesz mi udowodnic na sile, ze jestem wielbladem, skoro i tak ci racji nie przyznam?

Ja ci nic nie mam ani ochoty ani zamiaru udowodnic. Sama sie co rusz podkladasz. Nie potrzebujesz mojej pomocy...