Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama nigdy nie pracowała,wczoraj ojciec się spakował i wyniósł z mieszkania

Polecane posty

Gość gość
20:24 bardzo dobra rada :D

Gość gość
rodzice są dorośli niech sami sobie radzą

Gość gość
Nie szkoda ci matki? Moze kiedys ty poświęcisz się rodzinie a mąż wymieni cie na lepszy model. Wtedy zrozumiesz co czuje kobieta porzucona. Moze mama ma depresję? Wtedy człowiek nie mysli o pracy i innych ważnych rzeczach. Jak kiedyś jej braknie moze wspomnisz te słowa. Życze ci takiego zycia jakie teraz ma twoja mama. Porzucona kobieta która nie ma wsparcia w dziecku to bardzo smutne :(

Gość gość
ale ona pracuje, uczy sie, mieszka poza domem, nie jej wina, ze matce sie nic nie chce. najezdzacie na opjca, moze mial dosc lozyc na nia i nic z tego nie miec

Gość gość
Matke finansowa ma wspierac jej maz. Dziecko ma dosyc problemow, ze rodzice rozwodza sie, wiec przestan obarczac ja poczuciem winy. Ojciec jest zobowiazany do wsparcia, czy mu sie to podoba czy nie (a tym bardziej jak znalazl sobie kochanke).

Gość gość
ja czuję się w obowiązku pomóc mamie, pisałam wyżej , że jutro rano jadę do niej. ale pieniędzy nie mam.a ona oczekuje konkretnego wsparcie, zawsze żyła na wyższym poziomie

Gość gość
"Mial dosyc lozyc na nią i nic z tego nie miał"? Wiesz co to miłość? Kocha się po mimo a nie za coś

Gość gość
pasożyta można kochać? autorka jest głupia,że sie lityuje

Gość gość
Slusznie Autorko. Trzymaj sie🌼

Gość gość
Dlaczego ojciec nie odszedł wcześniej? Wygodny s******l najpierw znalazl szmatke a potem odchodzi. Czy to nie powinno byc na odwrót? Jakby matka byla tą złą kobieta to dawno by w doope kopnela dziada. Ona wiernie czekala w domku i co ma w zamian? Takim dziadom zycze jak najgorzej może los się odwroci i kochanka wykopie smroda. Trzymam kciuki za mame aby znalazla faceta który wskoczy za nią w ogień

Gość gość
tez uwazam,ze jedyne wyjscie znalezc mamusce sponsora. taka ryczaca 40cha musi byc wulkanem w lozku, nie przepracowana, wypoczeta

Gość gość
Mój mąż nie pozwala mi pracowac bo jest o mnie zazdrosny i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji za kilka lat

Gość gość
Jesli twoja mama przestanie płacić za czynsz to wiedz ze to tez twój dług będzie. Dopóki jestes tam zameldowana i skonczylas 18 lat .

Gość gość
powinna dązyc do rozwodu z orzekaniem o winie, wtedy wezmie alimenty- niechby byly choc małe, ale zawsze cos, na siebie. Powinien płacic, jak ja zostawił tak na lodzie. Jak sie dostaje alimenty, to z tego co pamietam takze w przypadku smierci eks- małzonka, mozna miec po nim emeryture, tzn czesc , ale to tez moga zmienic

Gość gość
"Mial dosyc lozyc na nią i nic z tego nie miał" xxx tak pisze córka o związku swoich rodziców??? teraz mamusia zła bo jaj trzeba pomagać a tatuś dobry bo płaci za studia - nie ważne, że ma kochankę, prawda? niedługo do jego kochanki będziesz mówić "mamusiu" to może tatuś da parę groszy więcej, co?

Gość gość
Moja matka tez nie pracowała nigdzie przez całe życie. Mojego brata urodziła w wieku 30 lat a mnie 35... Tata zaś już jako nastolatek tyrał u dziadków na polu a później ciężko pracował aby nas utrzymać, bo matka nie chciała iść do pracy. Po prostu wolała całe dnie przesiedzieć u sąsiadki na kawie albo czymś mocniejszym. Teraz jestem dorosła, mam swoją rodzinę. Za tatę oddałabym wszystko,a matka jest mi obojętna, całe życie wykorzystywała tatę i nas a sama nie dawała od siebie nic. Często pomagam tacie, bo przez matkę ma teraz długi, nie mogłabym patrzeć jak po tylu latach poswięcania się dla nas tata cierpi. Matka, jakby została sama, nie może liczyć na nic ode mnie.

Gość gość
Twoja matka całe zycie pasozytowała na ojcu, czas ruszyc d**e i zaczac pracowac, bedzie musiała nawet jak ojciec bedzie płacił jej alimenty bo za nie nie przezyje

Gość gość
przepraszam to nie są moje słowa, że ojciec miał dość łożyć na nią i nic nie miał w zamian, ale jak pisałam wcześniej, ja całe dnie spędzałąm u babcii całe wakacje zawsze więc z mamą nie mam aż takiego kontaktu, zawsze była piękna, ładnie pachniała i nie tuliła mnie "bo jej sukienke wygniotę" ale ją kocham i jutro postaram się pocieswzyć

Gość gość
Gdyby nie matka to by cie gowniaro nie było. Skoro taka byla zła to dlaczego ojciec wcześniej nie odszedł? ???

Gość gość
jak to nie miał nic w zamian? wszyscy dobrze wiemy co dostawał od niej w zamian i pasowało mu to wiele lat - ale teraz, kiedy się postarzała znalazł sobie nową więc niech nie pieprzy, że utrzymywał ją za nic teraz będzie utrzymywał inną panią a za parę lat, jak mu się znudzi usłyszysz jaka z niej była złodziejka i oszustka

Gość gość
nie piszcie nic złego na tatusia! tatuś dobry i kochany - tatuś daje pieniążki córeczce a mamusia niedobra, mamusia nie daje

Gość gość
Rozwód z orzeczeniem o winie z uwagi na zdrade, alimenty i podział majątku. Mama musi się psychicznie podnieść i unieść twarz. Jeszcze zależy w jakim jest stanie zdrowia Ja bym koniecznie oddała sprawę w ręce adwokata w takiej sytuacji i niech prawnie poprowadzi Ojciec to zimny arogant i egoista

Gość gość
ale ja nie popieram ojca, mama dzwoni prosi o kase, nie pyta co u mnie, chce pieniedzy. kasa kasa kasa,jak cale zycie

Gość gość
a twoje nie? ciekawe co by było jakby tatuś przestał dawać?

Gość gość
ojciec płaci tylko tylko za studia, ja pracuje w kawiarni od 19 roku życia, MAMA NIE PRZEPRACOWAŁĄ W ŻYCIU NAWET JEDNEGO DNIA

Gość gość
odwalcie sie od autorki! juz ma dosc problemow plus rozwod rodzicow na glowie! jeszcze matke ktora szuka sponsora i padlo na corke! jest zdrowa i niech ruszy d**e!

Gość gość
Twoja matka ma obowiązek tak samo pracować i utrzymywać rodzinę. Wymaganie od dziecka na początku życia takiego obowiązku w przypadku gdy jest sprawna ,zdrowa i silna to zwykle smierdzace lenistwo. Jeśli z własnej winy unikała pracy to może nawet nic nie dostać po rozwodzie

Gość gość
tak na mnie naskoczyłyście aż mi przykro,dziękuję dziewczynom, które są po mojej stronie bo mnie jest naprawdę trudną, mama naprawdę naciska na tą kasę której nie mam,idealizujecie ją , ja też ją idealizuję ale czuję , że sie jutro obrazi jak jej nic nie przywiozę,

Gość gość
a jak umawiala sie z mezem, ze on pracuje a ona pachnie i lezy, to pretensje niech ma do siebe i przede wszystki meza - do niego niech zglasza sie po kase a nie corke meczy, ktora studiuje i pracuje

Gość gość
Biedni ci mężowie, z takimi żonami, małpami, manipulantkami. Tyra od świtu do nocy, zona nie pomaga, edukacja dzieci tez na jego głowie a mamuska łapy tylko po kase wyciąga. Dziewczyna uczy się i pracuje ledwo ciągnie ale stara jest leniwa i pazerna. Nic jej nie daj i o alimenty skarz. Ma taki sam obowiązek względem dzieci jak ojciec