Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama nigdy nie pracowała,wczoraj ojciec się spakował i wyniósł z mieszkania

Polecane posty

Gość gość
Ale jakim cudem 24latka miałaby utrzymywać zdrową 46latkę. To chore. Toż to jeszcze według pomysłu PO 21 lat do pełnej emerytury. Ćwierć wieku. Schorowanym rodzicom po siedemdziesiątce należy pomóc, ale nie nierobowi i pasożytowi w sile wieku.

Gość gość
Gość 15;32 ty jesteś służąca,nie zona, Twój maz po 8 godzinach pracy,wraca do do domu i nie robi nic?wow.....faktycznie,jest czego zazdroscic, Zenada...

Gość gość
Mój tata odrabiał z nami lekcje, chodził na wywiadowki, zabieral na spacery, kolonie, obozy, gotował w niedziele. A mimo to matka nie pracowała, powinnam mieć same 6 w szkole skoro się opiekowała dziećmi. Ale miała ie w d***e, miałam same troje przez cala podstawowke. Kobietom się wydaje ze maz chce zenbyone wiedziały w domu, nawet go nie zapytaja. Urodza dziecko i terroryzuja cala rodzine

Gość gość
do gość dziś a kto teraz ma 3 i więcej dzieci,kogo na tyle stać, przeważnie 1-2 dzieci, 3 to już biedota

Gość gość
Gosc 16:08 każda kobieta jest służącą. Uwazam ze kazda normalna kobieta wykonuje takie czynności

Gość gość
Mają po troje bo troje dzieci to juz rodzina wielodzietna wiec dostają dodatkowe pieniądze z mopsu

Gość gość
jestem matką piątki dzieci i w życiu grosza nie dostałam z żadnego gopsu czy mopsu :D Nigdy nie było takiej potrzeby po prostu bo mój mąż to prawdziwy mężczyzna :)

Gość gość
Z piątka dzieci na bank bralas bo dochod w zyciu by ci nie przekroczył no chyba ze mąż jest dyrektorem albo politykiem hihi

Gość gość
mój mąż to człowiek bardzo przedsiębiorczy a nasze dochody daleko przekraczają progi ,których nie można przekroczyć żeby dostać jakieś wsparcie :D i tak było zawsze :)

Gość gość
Gratuluję męża oby cie tylko nie zostawił jak tu niektórzy piszą ze po latach powinien wymienic żonę na lepszy model

Gość gość
mąż jeśli nawet przyszłaby mu taka myśl do głowy to z pewnością nie zostawiłby mnie ze względu na mój brak pracy zawodowej :) ale jak czytam ile pogardy jest w kobietach do innych kobiet bo te " ośmieliły się " żyć inaczej niż przewiduje poprawność polityczna to żal mi swoich dzieci .

Gość gość
Biedny twój maz i dzieci. Bo jaki ty im przykład dajesz? A jak córka nie będzie miała tyle szczęścia co ty do bogatego frajera?

Gość gość
mój mąż nie byłby frajerem jakbym ja matka piątki dzieci latała do pracy jak kot z pęcherzem a dzieci podrzucała matce , babce ,sąsiadce - każdemu byle tylko parę gorszy zarobić kosztem życia rodziny ?:D szacunek i przykład można okazywać na tysiąc sposobów :)

Gość gość
Mama radę sobie da. Przez tyle lat czerpała korzyści z jednego faceta, znajdzie innego.

Gość gość
A mój mąż jest z ginącego gatunku mężczyzn odpowiedzialnych :) i nie zadowalała go praca !!! :D za najniższą krajową a dzięki mnie może zająć się praca za poważne pieniądze mając pewność ,ze jego dom funkcjonuje niczym szwajcarski zegarek :)

Gość gość
Hmm no nie wiem ...bałabym sie tak cale zycie byc na utrzymaniu męża. No chyba ze kobieta pochodzi z bogatej rodziny i ma spory majątek to jeszcze rozumiem .

Gość gość
gość dziś gorzej jak mu sie cos stanie albo zakocha sie w innej .Zostaniesz bez niczego .

Gość gość
Twój maz jest ciężkim frajerem i wykorkuje na zawał przy takim pasozycie. Dzieci juz pewnie odchowane, sprzataja, gotuja a ty polmozgu wypisujesz brednie na kafeterii. Naduzywanie emotikonenek świadczy o twoim infantylizmie

Gość gość
Ja rozumiem jak dzieci male i kobieta jest w domu aleee caly zycie nie pracowac? Jaki wy przykład dajecie dzieciom ?

Gość gość
Nie wierze ze pociąga go baba która cały czas tkwi w jednym miejscu jak mebel. Codziennie chłop przychodzi zmęczony z pracy i widzi ten sam obrazek. Baba w fotelu przed telewizorem

Gość gość
Nawet was rozumiem . dla was rodzina gdzie jest więcej niż jedno dziecko to patologia i zapomogi . Nie macie innego wyobrażenia o życiu bo innego życia ni znacie :) w głowie się wam nie mieści ,ze ludzie kochają się ,razem decydują o ilości dzieci , o sposobie zarobkowania ... o wszystkim . I są konsekwentni w swoich postanowieniach i przysięgach .

Gość gość
Jeśli facet decyduje z zona ze chce 5 czy 8 dzieci i ze tylko on zarabia, na 90 % baba go terroryzuje wrzaskami

Gość gość
oczywiście :D sąsiedzi moich rodziców wrzeszczą prawie non stop i mają ...jedno dziecko :) coś kulawa twoja teoria .

Gość gość
Bo ona chce więcej a on jej mówi ze nie da rady finansowo :D

Gość gość
do gość dziś z 5 dzieci e, to dobra z ciebie królica, nie do zajechaniaa, do tego kogo mąż wykorzystuje, ma własną firmę a parobki robią na ciebie i tą 5 dzieci, czy może mąż jest przy korycie państwowym, gdzie pracownikom budżetówki od 5 lat nie daje grosza podwyżki, po to aby mieć jak najwięcej dla siebie. Jeżeli macie te pieniądze czyimś kosztem to mam nadzieję, że odcierpicie to

Gość gość
Ja tam mysle ze jednak warto dbać o swoją d**e . Nie ma co ufac innym .Rodzice mojego męża rozwiedli sie po 32 l małżeństwa. Dzięki temu ze każde z nich pracowało teraz maja emerytury . Każde zyje swoim zyciem .

Gość gość
Dlaczego mielibyśmy cokolwiek odcierpieć ?:) Mąż rozwinął swój biznes od początku , nikt mu nie pomagał a że był pracowity i konsekwentny to teraz możemy sobie pozwolić na więcej . I nie martw się o naszych pracowników , żadna krzywda się im nie dzieje :)

Gość gość
A ja myślę ,,że warto przede wszystkim inwestować w swoje małżeństwo , w swoją rodzinę :)

Gość blondinecka
Inwestować to należy w siebie, żeby kiedys nie zostać z ręką w nocniku. Niestety, ale przezorność nigdy jeszcze nikomu nie zaszkodziła.