Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna świetnie robi "loda"

Polecane posty

Gość gość

j.w. i ostatnio nasunęła mi się taka myśl jak na nią patrzyłem podczas, że trafiłem w dziesiątkę. dobrze wyposażona, blondynka, duże naiwne ślepia i z***biście radzi sobie w łóżku. ale potem pomyślałem "gdzieś ty się tego nauczyła?". no i w sumie chyba jakoś bardzo mi to nie przeszkadza, a co wy o tym myślicie? przeszkadza wam przeszłość seksualna waszych partnerów i partnerek?

Gość gość
tak slyszalem o tym jest slawna na cala okolice i pare powiatow

Gość gość
obojętna, byle chorób nie roznosiła.

Gość gość
ponoc wilk tez...

Gość gość
Większość ludzi ma już jakąś przeszłość. Moim zdaniem to nic złego. A co do komentarzy powyżej to, że ktoś miał wcześniej partnerów nie musi oznaczać, że już jest chory, bo się puszcza na prawo i lewo. Mój facet miał przede mną trzy dziewczyny i jest moim prywatnym mistrzem minetki. Nie przeszkadza mi ten fakt, bo kluczowym słowem jest miał. Dlatego ciesz się, tym bardziej, że dużo dziewcząt w ogóle się nie garnie do dawania oralnej przyjemności.

Gość gość
re

Gość gość
niech powie jak to robi bo moj ciagle marudzi,ze nie umiem :(

Gość gość
aha i rozumiem, że głównie dzięki temu ją "kochasz" :O co za hipokryzja. oskarżają kobiety o materializm, a sami są takimi materialistami, tyle że w sferze seksu

Gość gość
Skąd wiesz... Może miała tylko jednego partnera. Najprościej byłoby ją o to zapytać, chyba że twoja samcza duma ci nie pozwala.

Gość gość
Moja żona przez dziesięć małżeństwa się wzbraniala przed seksem oralnym.Wreszcie się przełamała,początkowo pociągła w prezerwatywie,teraz nie ma z tym problemu,mam wrażenie ze to polubiła.....a jak to robi......poezja

Gość wytatuowana
heheh, no widzicie, ja tez tak mialam :) zanim poznalam mojego obecnego partnera ( juz narzeczonego ) to nie bylo mowy o braniu czego kolwiek do buzi ani ja zadnemu poprzedniemu nie dalam, ani paluszkow wsadzic ani nic... bylam bardzo nie smiala, a teraz?? Ludzie.. moj facet mowi, ze ze mnie zwierze w lozku hehe, dopiero jemu zaczelam robic (loda) i ( ze tak powiem trzebac) i tez jest zachwycony i nie moze przestac mnie za to chwalic czy tam podziwiac bla bla bla ehhehehehe no ale moze poprostu twoja kobieta tak ma, kocha cie i dlatego wczowa sie w to co robi :) i dlatego jej to wychodzi, pomysl o tym:) to bardzo wazne bo jak sie kocha i chce sie sprawic przyjemnosc swojemu partnerowi to naprawde mozna cuda :) wiem to po sobie:)