Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sprawdzić czy ktoś jest ubogi?

Polecane posty

Gość gość

wiem, że głupio brzmi. ale chcę oddać parę rzeczy po córce osobie naprawdę potrzebującej za darmo przez Olx. czy macie pomysł jak to zrobić, czy po prostu wierzyć na słowo.

Nie wiem jak to zrobić, ale znam kobietę, która w ten sposób pozyskuje używane rzeczy i zabawki, potem wyrzuca te zniszczone, a lepsze wystawia na allegro. Całkiem nieźle z tego żyje już od ładnych kilku lat :(.

Gość gość
Wczoraj przeglądałam olx i na "zamienie" jest dziewczyna ,która zamieni chyba encyklopedię na ....chusteczki dla dzieci ....aż mnie zatkało w jakiej ona musi być sytuacji ...Chce tylko odbiór os. a niestety za daleko mieszka ...Może idz tym tropem ...

Gość gość
a podałabyś linka do tej dziewczyny? Chętnie pomoge

Gość gość
no właśnie misiu. tego bym chciała uniknąć:(

Gość gość
Czuję się takim zerem teraz.. Ktoś zamieni encyklopedie na chsuteczki dla dzieci a ja mam wszystko..

Gość gość
to dałabys tego linka?

Gość gość
Choroba szukam i szukam ...Pamiętam,że była to encykl. 3 tomy chyba z 1972czy3 roku stan idealny za te chusteczki ...Wczoraj to widziałam ale w tym gąszczu ciężko to odnaleść ...

Gość gość
a jak sprawdzic czy ktos jest bogaty? czy oddanie paru rzeczy uzywanych komus , kto sprzeda je i w ten sposob zarobi(dorobi) pare zl, to az takie przestepstwo wobec darczyncy. Masz obawy, wystaw na smietnik i z bani hrabianko. i nie dociekaj czy ktos naprawde potrzebuje czy nie.

Gość gość
kochani juz za pare dni wybory czy jestescie gotowi :P wasze NAZWISKA juz WISZA?

Gość gość
Kurcze nie wiem czy to ta bo tam chyba był Poznań dlatego dla mnie daleko ( Bielsko mam pod nosem) ...