Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

75% Polaków uważa, że aborcja jest zawsze zła, nawet aborcja z gwałtu.

Polecane posty

Gość gość

Chory kraj, jak czytam takie wyniki ankiet żaluje, że jestem Polką. Pedofil i złodziej w sutannie ma więcej praw. Straszne. Kiedy to sie zmieni ?

Gość gość
a tam, zależy kogo dobrali do próby badawczej, jak sformułowano pytania, sondażami można tak manipulować jak się chce. Inna sprawa,że nasze społeczeństwo jest głupie

Gość gość
nie wydaje mi sie aby politycy nosili sutanny

Gość gość
jest zla

Gość gość
Polak bardziej akceptuje alkoholizm i narkomanie niz aborcje. To jest straszne !

Gość gość
uppp

Gość gość
myślę, że uważają tak co do cudzej aborcji, a co do swojego przypadku zmieniają zdanie. z kolei 75% wyborców katolickiego PiSu używa prezerwatyw :D

Gość gość
a co dziecko winne temu ze nie pozwalacie żyć imm

całe szczęście jestem w grupie tych 25%. ale tak wgl to niestety w tym kraju najwięcej mają do powiedzenia na ten temat panowie w kieckach (podobno celibat, więc co mają wiedzieć o tym), osoby, które nie mają macicy :P, oraz starsze panie, które w prlu wyskrobały pół rodziny. smutne.

Gość gość
A co mnie obchodzi co uwaza ''75% Polakow'' ? Sami kłamią, kradną, biją, gwałcą, oszukują a mają czelnosc wypowiadac sie na tematy co jest złe a co nie hahahaha Poza tym zalezy jak sie zada pytanie takie bedą odpowiedzi. Gdyby zapytali czy popiera pan/pani aborcje ? 60% powie nie 40% tak. Czy uwaza pan, ze kobieta powinna miec prawo wykonac aborcje ? i bedzie 50% tak, 50% nie etc To tak samo jak z wiarą. Na pytanie czy jest pan/pani katolikiem 90% odpowiada TAK Czy uwaza sie pan/pani za katolika i zyje zgodnie z nauką Kosciola Katolickiego ? ok 20% odpowiada tak, reszta nie albo nie wiem :D

Gość gość
25% patologi jest w Polsce przez 4 tys lat lekarze składali przysięgę by nie zabijać dzieci nawet zwierzęta tego nie robią upadek cywilizacji europejskiej

Gość gość
przez 4 tys lat lekarze składali przysięgę by nie zabijać dzieci xxx i przez 4 tys lat robili skrobanki

Gość gość
Też tak uważam bo dziecko nie jest winne że mamę ktoś zgwałcił

Gość gość
Też tak uważam bo dziecko nie jest winne że mamę ktoś zgwałcił xxx mam nadzieje, ze twoja córke zgwałcą i powiesz jej zeby urodziła, bedziecie szczesliwa rodzinką, moze nawet pokazą was na glownej stronie Frondy, zgwałcona matka urodzila AMEN :O

Gość gość
tak samo jak matka nie jest winna gwałtu, więc z jakiej racji ma siebie poświęcić a nie dziecko?

Gość gość
Marna i w ogóle nieśmieszna prowokacja jakiejś obłąkanej feministki nie mających żadnych wartości moralnych ani szacunku do przedstawicieli kościoła.

Gość gość
Idioci wypowiadacie się w sprawach, o których nawet nie macie pojęcia! Zwykła hołota, która nie zna nawet konstytucji, praw czy ustaw. Pełno jadu tu lejecie a żadnych logicznych wypowiedzi. Po co piszecie o jakiś gwałtach? Gdybyście trochę poczytali to byście widzieli, że w przypadku gwałtu aborcja jest legalna tak jak choćby w przypadku poważnych wad rozwojowych płodu czy zagrożenia życia matki. A nazywanie księży pedofilami czy złodziejami jest dalece niesłuszne bo nie można wszystkich obwiniać za przewinienia innych ludzi. Bo tak uogólniając to ludzie są źli i nie powinniśmy żyć. Są dobrzy i źli ludzie a z pedofilią związani są nie tylko mężczyźni ale i kobiety ale dopiero teraz zaczyna wychodzić to na światło dzienne.

Gość Koleś_
Chory kraj, jak czytam takie wyniki ankiet żaluje, że jestem Polką. xxx Też uważam, że zabijanie jest zawsze złe.

Gość gość
Jeśli zgwałcona kobieta nie chce wychowywać dziecka zawsze może oddać je do adopcji.Po co niszczyć niewine życie?

Gość gość
ciekawe co ty zrobisz jak cię zgwałcą i zajdziesz w ciążę? jak łatwo jest decydować o obcej kobiecie i mówić jej co powinna - postaw się na jej miejscu - ciekawe czy wtedy wszystko będzie takie proste i oczywiste

Gość gość
Wyobraź sobie że wiem coś na ten temat.W wieku 15 lat zostałam zgwałcona i zaszłam w ciążę dziecko urodziłam i oddałam do adopcj.Nigdy tego nie żałowałam

Gość gość
Wszystkim zwolenniczkom aborcji polecam obejrzeć film "niemy krzyk"(okazuje aborcję w 12 tygodniu)"lub"eclipse of reason"(nigdzie nie mogę znaleźć polskiej wersji ,okazuje on aborcję w 5 miesiącu).Dziecko jest rozrywane na kawałki ,głowa jest miażdżona i po kawałku wyciągana.WY TEŻ BYŁYŚCIE TAKIM POŁODEM.

Gość gość
A ja nie mogłabym urodzić dziecka z gwałtu. nie chcialabym być w ciąży z kims kogo nienawidzę. to by mi ciągle o tym gwałcie przpominało!! Mam dziecko z kochającym mężem. kilkuletnie. jak miało 1,5 roku, tak sie zdarzyło że wpadliśmy. nie byłam gotowa na drugie dziecko wtedy - nie że leniwa, ale nie byłam gotowa. poza tym akurat mialam wtedy plany kariery związanej ze sportem więc ciąża odpadała. mieszkamy w UK. aborcja legalna. kilka rozmów z lekarzem wizyta w szpitalu i nie żałuję. to było rok temu. moje plany sportowe realizują się. planujemy drugie dziecko tak za 2-3 lata.jestesmy tuż po 30-stce.

Gość gość
znam dużo "katoliczek" i"obrończyń życia", które dumnie głosił swoje hasła, pouczały inne kobiety, piętnowały, wytykały palcami - ale jak same zaszły to usuwały - tłumaczenie było zawsze takie samo - ale wiesz, ja to co innego, to była wyjątkowa sytuacja

wymachiwanie statystykami bez podania zrodla + metodologii badan jest tym samym co machanie czekiem bez pokrycia, nie ma sie co jednym czy drugim w ogole przejmowac;-)

Gość gość
Wiecie jak wygląda taki zabieg?Ciało dzieka jest po kawałku odrywane od głowy i wyciągane.Główka z racji tego że jest zbyt duża i dlatego jest miażdżona i wyciągana w częściach.

"gość dziś Wiecie jak wygląda taki zabieg?Ciało dzieka jest po kawałku odrywane od głowy i wyciągane.Główka z racji tego że jest zbyt duża i dlatego jest miażdżona i wyciągana w częściach" xx to jest nieprawda - bo na tym etapie nie ma zadnego dziecka tylko zlep komorek - im wczesniej tym w ogole mniejszy szok, plod bardziej przypomina skrzep na tym etapie - ludzie tacy jak powyzej strasza w ten sposob - i nawet bez tego ich straszenia decyzja bywa trudna dla par czy kobiety, wiec trzymalabym sie od takich ludzi tokszycznych (co to kopia lezacego) jak najdaleej a ich anegdoty wlozyla miedzy bajki;-)

Gość gość
dziecko w 8 tygodniu ciaży ma już głowkę rączki i nożki.Jest roszarpywane na kawałki.Nie wiesz to się nie wypowiadaj