Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiersze, nie tylko o miłości

Polecane posty

Gość głup
osobno i razem osobno i razem? mylę się tak blisko - jeden ****** przegram okażę się mordercą my to przypadek ja? powiem tylko, że przypadek jest tak samo określalny jak odległość jeśli wiem to się nie mylę więc po co my - pytam? ty jeden ****** cie nie będzie nie mam mnie bo się mylę odległość przypadkowo można pokonać jednym ruchem uratuję coś przypadek nas y? myśl jest jak bliskość jestem pewny przypadek to moje watpliwosci mysl realizuje sie w obliczeniach przypadkiem jest odleglosc mysle o sobie to bliskosc ****** bedziesz mysla jestes mysla ja zrobilem ruch urzeczywistnilem cie w przypadkowej sytuacji wiec ty mnie wymyslilas ja wymyslilem ruch wymyslilas *****my osobno i razem ty blisko a daleko to tylko ****** odkryjemy cos co dalej ty i ja my mysli zrobilas ruch jestesmy obliczalni nie ma przypadku nie zabijam cie jestesmy sami soba cos nowego jestesmy prawdziwi ****** dowiem sie prawdy co jest przypadkiem mylenie sie zyj

Gość gość
nie jestem żadna wróżka i nie wierzę w e wróżby ale czuję,wiem to ze nasze spotkanie nie było przypadkowe,gdyby tak było -to już dawno nie było by nas ,naszej bliskości myślą.Odległość?a czym ona jest w porównaniu z bliskością serc...mijają lata..i moje uczucia nie słabną .

Gość gość
przypadkiem trafiłam do szufladki gdzie siedzą same wariatki czas obliczają odległości ruch powinności lecz brak tu zwykłej skromności na ułomności i gdyby nie ten przypadek tyłek by cały był a może zadek ?

Gość gość
"jesteśmy sami my ,prawdziwi"-wzruszające.mylenie się-wymaga faktycznie od nas jakiegoś ruchu by dowiedzieć się prawdy czy faktycznie się pomyliłam ,czy to jednak byłeś Ty..pisanie tutaj nie załatwia niczego ..wiesz że do póki nie porozmawiamy szczerze ,to nic się nie rozjaśni,lecz drugiej strony pewnie boisz się tej rozmowy bo ja sama mam obawy,wiele mogłoby się zmienić...coś mogło by pójść nie po naszej myśli.Pora dokończyć tą rozmowę w cztery oczy ..

Gość gość
jaką rozmowę? ja z tobą nie rozmawiałem, i na pewno rozmawiać nie będę. 🖐️

Gość gość
ej Anno,tylko nie wariatki,a zadek to maja krowy i konie o ile mi dobrze wiadomo.Tyłek mam cały,o to się nie martw.

Gość gość
Anno? chyba w twojej wyobraźni. idź do łaźni i zmyj ten makijaż bo już ci się rozmaślił od tego myślenia w niebyt :P

Gość głup
gwałt karany jest tylko dlatego, ze istnieje prawo alfabet umowa spoleczna bog i cywilizacja a ktos moze dal cos od siebie wyrazil sie ustalanie zasad powinno byc karane g***tem ja chcialbym wymyslec samog**** wyrazania sie przegiac za przeproszeniem po prostu pale wiedzialbym czy jestem taki jak chce byc moglbym powiedziec ze chce byc jaki jestem ale to wyrazenie przegiecie paly jest czasami dobre okazuje sie ze wyrazic mozna tez ciebie wystarczy chciec zrobic cos oczywistego wykorzystac chwile przegne wykorzystac ciebie nas siebie wyraza cie zaniechanie wymyslam prawo a co ja korzystam a ty mnie wyrazasz zaniechanie g****isz wyrazenie gwalce skoro istnieje wyrazanie sie istnieje zaniechanie dobra przegne prawo ogolne uzupelniamy sie wyraze to chce mi sie pozostac soba zaniechaj wniosku do prokuratury skorzystasz zaniecham wyrazania sie i przeginania paly taka po prostu jestes przy mnie

Gość gość
przegięcie pały te twoje gały bądź sobą jak długo zechcesz ze mną czy beze mnie wczoraj czy dzisiaj zawsze 🖐️

Gość gość
jakiego wniosku do prokuratury???jaki gwałt????????czyżbym pisała z tgzw.pseudo stróżem prawa który ubzdurał sobie że oskarży kogoś o gwałt?wiadomo kogo..to tak jak bym to ja twoją żonę oskarżyła o to ze Cię zgwałciła..,no chyba ze to nie ty "pało"?,mam cholerną nadzieję ze to nie Ty!!!!

Gość gość
nie ja, już mówiłem...

Gość gość
więc co oznacza wpis z 5,06?straciłam tyle czasu by teraz się dowiedzieć że pisałam z gliną?,ok ,mam dość.Idę stąd.ps,a na temat mylenia się czytałam na innej stronie.

Gość gość
nie jestem gliną, ale i też nie jestem osobą, którą znasz. wiersz napisałem za wiersz wcześniejszy. to wszystko. dobranoc.

Gość gość
ale 5,12 to nie ja pisałam...dobranoc mój poeto sorry ,że jestem taka ślepa i głupia.Dobranoc.ps,nigdy na nikogo nie składałam żadnego wniosku ,chyba że zwracasz się do osoby wyżej...ale nie widzę związku z tematem.

Gość gość
kobieto, jak ci nie szkoda czasu na pisanie bredni do tego faceta, nie faceta? idź spać i popraw swoje lędźwie, żeby mogły cię nieść dzisiaj jak będziesz zakupy robiła :P

Gość gość
bez komentarza,nie zniżam się do poziomu dna,

Gość gość
właśnie widzę

Gość gość
hallooooooooooo:D

Gość gość
:)

Gość gość
masz wade wymowy julio, powinnas skorzystac z kilku wizyt u logopedy. nauka recytacji czyli m.in akcentowania ze zrozumieniem emocji w tekscie tez wskazana :)