Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

zdrowe odzywianie i madre odchudzanie

Polecane posty

Na nogi dobre sa przysiady, skakanka, wykroki itd X Witam sie z kawka :-) W koncu przespalam wieksze pol nocy ale to kropla w morzu niewyspania hehehe Lece na sniadanko do pozniej i milego dzionka zycze

Gość LusydePALMA
hej wszystkim :) Taaaak, na nogi najlepsze ćwiczenia z obciążeniem- przysiady z ciężarkami :) Przy okazji dobrze robią na tyłek :) No i rower z małym obciążeniem. Moja waga w dół, super, chce mi się dalej trwać w diecie :) Zaraz zrobię owsianeczkę i pędzę do pracy. Dzisiaj znowu do 17 :( Miłego dnia i wytrwałości w swoich dietowych i ćwieczeniowych założeniach 👄

A ja jestem urobiona po pas, nie mam czasu nawet spokojnje kawy wypic, szybka przerwa na posilek badz papierosa i do roboty. Do tego jestem zla :-/

Witajcie dziewczynki :) Izulek, Ty to prawdziwa mroweczka, tylko ten papaierosek nie pasuje :( u mnie bardzo kiepsko, jak wga podskoczyla w poniedzialek tak za nic w swiecie nie chce wrocic do poprzedniego stanu. Wiec jutro bedzie na + I to duzym :( Wczoraj udalo mi sie poczwiczyc troche z Mel B, malizna ale lepsze to niz nic.

Czarnulka raz pod wozem, raz nad wozem (z waga) u mbie 0,5kg na plusie od wczoraj a nie zgrzeszylam niczym X Nacharowalam sie jak wol dzisiaj a jeszcze nie skonczylam :-/ mylam oknaa pralam firanki w rekach, robilam przemeblowanie itd a teraz smaze boczek i kielbase bo juz w zamrazalniku miejsca nie mam :-/ Poprostu konca nie widac

witam wieczorową porą kobietki 👄 🖐️ jutro już piąteczek, weekend za pasem :) po pracy zmierzam jutro na siłownię. Dzisiaj nie byłam, wróciłam do domu ok.18, nie miałam siły na nic więcej poza 60 przysiadami sumo z obciążeniem 12kg. Macie już prezenty kupione? Ja nawet nie mam konceptarzu :O Pewnie w poniedziałek wybędę na łów ;) Jutro ważenie oficjalne, tak? Mam nadzieję, że bedę mogła się Wam pochwalić. Zrobiłam też sobie wypiskę z cm na start i też będę mierzyć się co tydzien - pełen kontroling sadła. Ważniejsze sa w sumie cm niż waga. Osoba umięsniona będzie cięższa ode mnie, ale w cm będzie jej mniej. A znowu, żeby mieć mięśnie trzeba dużo ( tylko zdrowo) jeść, więc trzeba by być pod okiem speca od tematu, żeby to wszytsko sensownie połączyć :classic_cool: Babeczki, ja lecę poczytać kryminał Cobena, a potem uderzam w kimono. JUtro pobudka o 5:45 😭 :D dobranocka

Lusy ja kupilam dzis mamie i ojczymowi preZenty ale co mojemu facetowi i nlodemu kupic to nie mam zielonego pojecia :-/ rano mama do mnie przyjdzie bede leciec w poszukiwaniu czegos sensownego Padam na twarz ide usypiac malego i sama sie klade Do jutra

🖐️ X no to ważymy się i : 63,2kg.....1kg......62,2kg............58kg X jem właśnie jajecznicę z 3 małych jajek plus kromka chleba fitness (31g). Miłego dnia dziewczyny 👄 :) Trzymam kciuki za Wasze spadki wagowe :)

izulek 24.10.2014........68,7kg.......+0,1kg............68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-1,0kg.......... ..86,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg.......0kg.......60,1kg......... ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-1,0kg........62,2kg......... 58kg

Gość ja90
cześć rane ptaszki :) dziś widzę cisza na forum wiadome przed świętami ja wczoraj prałam firanki itp. w weekend mam zamiar ubrać choinkę miłego dnia

Gość ja90
izulek 24.10.2014........68,7kg.......+0,1kg............68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,80kg.......... ..85,20kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg.......0kg.......60,1kg......... ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-1,0kg........62,2kg...... ... 58kg cóż po świętach będzie plus to dopiero będę płakać

Ja90 plus to pewnie u wszystkich bedzie po swietach hahaha Ja mam plan max 2kg na plusie

hejka Niestety, u ja90 dziś izulek 24.10.2014........68,7kg.......+0,1kg............68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,80kg.......... ..85,20kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......+0.7kg.......60,1kg......... ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-1,0kg........62,2kg...... ... 58kgmnie plusa z poniedzialku nie dalo sie zniwelowac. dzis na sniadanie tradycyjnie owsianka z moimi ulubionymi dodatkami. Dziewczynki wczoraj na loterii fantowej wygralam karte umpominkowa do wloskiej restauracji I zestaw 7 woskowych swiec o zapachu wanilii ale na baterie I na pilota ;) Drobnotki ale humorek od razu lepszy :)

Gość LusydePALMA
No dziewczyny ładnie się trzymacie. wy na diecie jesteście już długo i macie za sobą spore sukcesy :) Potem, im dalej w las, tym trudniej kg spadają, zdarzają się zastoje i inne niespodzianki, ale trzeba być twardym :) X U mnie wszystko planowo, włącznie z siłownią. Dzisiaj skupiłam się na dolnych partiach ciała plus brzuch. W niedzielę poćwiczę też ręce/ramiona. X Co by tu robić z resztą dnia? Hmmm Szkoda, że nie mam wanny, zrobiłabym sobie domowe spa ;)

Czarnulka, gratki za wygraną w loterii :) Ja jeszcze nigdy niczego nie wygrałam w taki sposób, ani przez losowanie, ani przez zdrapywanie ;) Poddałam się i już nie bawię się w takie gry (może to błąd :classic_cool: ).

Lusy, ja nie kupowalam zadnych losow, nie gram na loterii, puscilam moze kilka losow w towarzystwie tesciowej zeby zrobic jej przyjemnosc. Wczoraj bylismy na malej imprezie a wsrod uczestnikow byla loteria fantowa, zazartowalam do meza, ze tym razem to ja trzymam losy, bo mam wiecej szczescia I sie udalo ;) Mam juz na koncie troche takich nagrod: bilet do w 2 strony ze USA do Poslki (musialam zaplacic koszty lotniskowe itp- tak ok20-25% ceny biletu )- loteria fantowa na zabawie sylwestrowej, frytkownica Philips - losowanie wsrod klijentow ksiegarnii wysylkowej, wizyta w salonie Eris - losowanie wsrod klijentow (kupilam maseczke do twarzy ) itp dzis jak na razie dieta idealnie, sniadanko owsianka z dodatkami, obiad salata z roznymi warzywami I gotowanym jajkiem. Mam nadzieje, ze uda mi sie pocwiczyc jak synio bedzie drzemac a jak nie to jutro silownia. A wam jak idzie?

U mnie kiepsko nie mam czasu na nic :-/ zjadlam w biedu rano 2biale buly a potem o 17 2,5kawalka pizzy bo czasu na gotowanie obiadu nie bylo, teraz nie mam sily na nic tak mnie brzuch rozbolal ze ledwo chodze

izulek 24.10.2014........68,7kg.......+0,1kg............68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,80kg.......... ..85,20kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......+0.7kg.......60,1kg......... ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-1,0kg........62,2kg...... ... 58kg X Przekopiowalam tabelke bo zmieszala sis z twoim wpisem. X Ranking wag 1.Lusy - 1,0kg 2.Ja90 - 0,8kg 3. Izulek +0,1kg 4. Czarnula +0,7kg X X GRATULUJE WSZYSTKIM

oj mi jest czego gratulowac ;) izulek, powinnas umiescic mnie na 6-tym albo I na 10 miejscu Poprawiam tabelke, bo to ja poplatalam, napisalam ile nabralam ale nie dodalam do wyniku koncowego :( Wybaczcie zamieszanie izulek 24.10.2014........68,7kg.......+0,1kg............68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,80kg.......... ..85,20kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......+0.7kg.......60,8kg....... .. ....58kg LUSYdePalma 14.12.2014........63,2kg.......-1,0kg........62,2kg...... ... 58kg

Spoko nic sie nie dzieje X Czarnulka powinnam dopisac tak: Obzarciuszki na ostatnim miejscu :-D czyli izulek i czarnulka hahahhah

izulek, przyjmuje krytyke :) wczoraj zrobilam 3/4, moze troche wiecej treningu callanetics, niestety synio mial krotka drzemke. Dziewczyny naprawde polecam te cwiczonka, tak mi sie poprawil wyglad ud, zwlaszcze tej wewnetrznej strony, ze az sama jestem w szoku.

Gość LusydePALMA
🖐️ czarnulka, zapodaj konkretny link do tego callaneticsu. Ja tego nigdy nie ćwiczyłam jeszcze! Jakaś leniwa niedziela... Źle spałam dzisiaj, stale budziłam się i dlatego taka pół przytomna jestem.

Lusy, mowisz I masz :) http://w476.wrzuta.pl/film/7zazl92bo1b/callanetics_-_callan_pinckney_lektor_pl Niestety nagrania sa z lat 90 I moga meczyc oko, ale mozna sie przyzwyczaic. Jak bede juz bez problem robic te cwiczenia to kupie sobie ta trudniejsza wersje. Zeby tak nie myslec o zmeczeniu miesni cwicze z TV a na kompie leci sobie jakis film. Ja chcesz to moge ci przeslac wersje elektroniczna ksiazek o cwiczeniach callanetics.

Czarnulka, dziękuję :) O fajnie by było, gdybyś mi wysłała jakieś materiały. Pewnie nie tutaj, ale na maila, tak? Jeśli będzie potrzeba, podam Ci :) X U mnie dzisiaj z dietą trochę się sypnęło. Sporo siedziałam w domu i zjadłam ponad plan, opuściła mnie silna wola; dzień od rana był bez jakiegokolwiek planu - to przynosi fatalne efekty. od jutra trzymam siebie w garści. X A dzisiaj z ruchu zaliczyłam 45min roweru stacjonarnego. Jutro czeka mnie siłownia, a po ostatniej mam mega zakwasy w tyłku i tylnej części ud :O No, ale chociaż wiem, że coś zrobiłam :classic_cool: X Piszcie jak Wam minął weekend; mam nadzieję, że mniej grzesznie niż mnie :P X Jak porządki świateczne? U mnie all leży odłogiem :O Zabiorę się jutro popołudniu, jak dobrze pójdzie.......

Hej kobietki :) U mnie weekend uplynol rodzinnie, niestety bez cwiczen :( dzis bylismy w restauracji, do ktorej wygralam kartke upominkowa. Zartowalam, ze dzis po raz pierwszy stawiam obiad a maz nie placi ale I tak musial doplacic. Ale nie bylo tak zle, bo zamowilam piers z kurczaka, podana ze szpinakiem I grochem, cytryna itp, bez makaronu (wloska restauracja ), odmowilam tez deseru ;) Bylo tez duzo spacerowania wiec nie bylo tak najgorzej x Lusy, chetnie podziele sie z Toba ksiazkami. Musisz mi podac jednak adres e-mailowy. Jak nie chcesz podawac na forum to napisz do mnie na vitalie - 123czarnula to moj nick. Niestety, nie jestem ostatnio najlepsza kompanaka do odchudzania ale mam nadzieje, ze sie to zmieni po swietach.

Gość ja90
tyle się upisałam i mi znikło aż mnie wnerwiło napiszę krótko Wesołych świąt Wszystkim odchudzającym się . odezwę się po świętach

U mnie dieta lekkostrawna mam zapalenie zoladka znowu, uspilam malego teraz i biore sie za sprzatanko

Gość ja90
dziękuję :), szkoda Izuś że chorujesz , jak człowiek chory to i zły i nic się nie chce wracaj do zdrówka.