Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

zdrowe odzywianie i madre odchudzanie

Polecane posty

Dzien dobry Iza jutro masz dietetyczke w celu ulozenia nowej diety? a badanie z obciazeniem glukozy juz mialas? masz dziecko swojej siostry tak? oj zarwane noce, cos o tym wiem Czarnula pierwsze slysze o takich cwiczeniach, musze poszukac imformacji o nich w necie Ja90 ile wazysz i do ilu kg chcesz dojsc? ja daje rade, myslalam, ze bedzie gorzej, ale jest ok. Czekam na piatkowe wazenie i co dobre spodziewam sie utraty kg.

Nie mam narazie jak isc na badanie z glukoza. Co do dietetyczki potrzebuje nowej diety i ewentualnej alternatywy X

Posprzatal, obiad wstawilam a potem mam nadzieje ze uda mi sie zdrzemnac bo padam na facjate

Gość ja90
hej jestem, mam dużo pracy wyjazd jutro roboty co nie miara a w domu też nie wiem kiedy kurczę łazienkę posprzątam zbieram się już długi czas za to i czasu brak ciągle.

Gość ja90
a jeszcze ile ważę aktualnie 87.100 chyba jak dobrze pamiętam a do ilu chcę zejść hmmm no cóż żeby założyć krótkie spodenki :) odezwę się laseczki w piątek po ważeniu pa.

izulek 24.10.2014........68,7kg.......+0,4kg............68,8... ......60 Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,4kg.......... ..87,1kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6 kg .... -0,1kg.......60,5kg.............60kg Zaszyfrowana27 20.07.14.........93kg.......-1kg.........76kg............ .cel 60 kg . Fiona 20.11.2014...79,7kg......-0,0..........79,7.......70

Ide za niedlugo na spowiedz do dietetyczki heh musze pomyslec nad moimi grzechami

hej kobietki :) izulek, masz racje, mowisz przemyslec swoje grzechy ;), zeby wizyta przyniosla pozytywne efekty ;) Fiona, gdzie jestes? Zakrecona tez chyba mocno cwiczy i nie ma czasu udzielac sie tu ;)

Czarnulka nie zakrecona tylko zaszyfrowana hihihi X Musze pomyslec nad tym z czym nie daje rady

izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,5kg............68,3... ......60 Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,4kg.......... ..87,1kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6 kg .... -0,1kg.......60,5kg.............60kg Zaszyfrowana27 20.07.14.........93kg.......-1kg.........76kg............ .cel 60 kg . Fiona 20.11.2014...79,7kg......-0,0..........79,7.......70

Gość ja90
izulek 24.10.2014........68,7kg.......-0,5kg............68,3... ......60 Ja90 11.08.2014.........89kg........-0,1kg.......... ..87,0kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6 kg .... -0,1kg.......60,5kg.............60kg Zaszyfrowana27 20.07.14.........93kg.......-1kg.........76kg............ .cel 60 kg . Fiona 20.11.2014...79,7kg......-0,0..........79,7.......70 ale lipa u mnie łe:(

Gość ja90
e tam w tym tygodniu zawaliłam niby się pilnuje ale raz goście drugi i coś się podjadło, Iza jak tam u dietetyczki?

Tak sobie okazalo sie ze ona ma specjalizacje w dietach cukrzycowych, dala mi karteczki do poczytania za miesiac mam przyjsc i spisac to co jem A z zalecen to to, zeby sprawdzac ciemne pieczywo bo niektore jest karmelizowane albo zabarwiane kakaem Zamiast soli ziola X W sumie nic ciekawego sie nie dowiedzialam

Ja juz po obiadku dzis nalesniki z serem bialym teraz czeka mnie masa zprzatania bo od rana mam lenia i nie xhce mi sie nic robic

Hej kobietki :) Ja wagi nie podaje, ale to i dobrze, bo bardzi kiepsko z dietkowaniem :( Wczoraj bylam na zakupach, ale niestety nie udaly sie. Dzis powtorka z rozrywki ;)

Heh tez ide na zakuly mlodemu kombinezon kupic, ale czekam az pogoda ladbiejsza bedzie :-)

Witam z rana ja juz po sniadanku siedze przy kawce :-) "x. Gdzies nam fiona i zaszyfrowana zniknely

Heh weekend i cisza, :-/ ja wlasnie wcinam obiad dzis makaron z kurczakiem i sosem serowym

hej kobietki :) Ja wlasnie kawusie zrobilam sobie i bede sie delektowac ;) Wczoraj zrobilam 1/2 zestawu callanetics, uczylam tesciowa cwiczyc. Ubawu bylo co nie miara ale synio wstal i po cwiczeniach bylo. Dzis jeszcze planuje zakupy ;)

Ojej czarnulka a co ty za zakupy robisz przez 3dni? :-) X Ja dzis generalnie w szafach poukladalam, posegregowalam Choinka rozlozona moze jutro ja ubiore

Gość MalaGonia34
U mnie problem pojawił się po urodzeniu pierwszego dziecka, czyli 6 lat temu. Drastycznie przybywało mi wagi i byłam załamana. Próbowałam różnych preparatów ziołowych w połączeniu z ćwiczeniami takimi jak basen, fitness i rower. Nie dawało to efektu jaki chciałam osiągnąć, ale do czasu. Wertowałam różne fora w poszukiwaniu cudownego środka i znalazłam. Nazywa się Therma Cuts i kupiłam go na stronie http://chudne-szybko.pl/ postanowiłam zaryzykować i spróbowałam. Schudłam 18 kilo i teraz moja waga mnie satysfakcjonuje. Teraz już trzymam wagę i nie dopuszczę się do takiego stanu jak kiedyś :) Polecam wszystkim ten suplement, tylko uważajcie na podróbki bo w internecie takich pełno. Podaję Wam sprawdzony sposób przeze mnie. Aha i możecie produkt przetestować przez miesiąc jednak ja polecam kupić na 3 miesiące, wyjdzie taniej a ja niestety przepłaciłam. Jednak i tak jestem zadowolona że schudłam. Pozdrawiam Małgosia.

Jak szalesc to szalec ;) Oczywiscie nie biegam cale dni po sklepach. Ale codziennie jakis odwiedzam. To tak jak w Polsce odwiedzic 1 duza galerie a troche mneijszych sklepow ;)