Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieatrakcyjna fizycznie. Mam krótkie nogi, małe cycki

Polecane posty

Gość beznadziejna___
Ja na pewno Ci się nie spodobam, więc wątek naszej niedoszłej znajomości uważam za zakończony. :)

Gość Kkkkkkk
Nie wiem skąd taki wniosek... Ale skoro tak to powodzenia;)

Gość beznadziejna___
Większość z was strasznie wybrzydza. Tylko facet którego ZACHWYCA moja buzia i w miarę podoba się moje ciało mnie nie odrzuci. A zazwyczaj trafiam na takich, którzy twarz akceptują/podoba się (ale bez szału), a ciało raczej/ w ogóle się nie podoba. I dlatego wiele olewek przeżyłam. Poza tym często wypadam słabo na tle "konkurencji", a ta jest czasem wręcz ogromna.

Gość Kkkkkkk
Ale tu nie ma nic o mnie, to tylko Twoje kompleksy i doświadczenia... A ja mam pewnie nietypowy gust, inny niż większość. Na pewno to nie jest biuściasta blondzia. A Wy nie wybrzydzacie?:) Łącznie z tym że dla większości najlepiej by było sobie przykleić na czole wyciąg z konta;)

Gość beznadziejna___
"Łącznie z tym że dla większości najlepiej by było sobie przykleić na czole wyciąg z konta" na mnie by to nie zrobiło wrażenia nawet jakby miało być tam 7 zer. Raczej bym sobie pomyślała "kretyn, chce zwrócić na siebie uwagę, superlachonów oczywiście albo chce zostać celebrytą". A ja jestem blondzia tyle że pupiasta a nie biuściasta. I co, i co? ;)

Gość Kkkkkkk
I aż mi się net z wrażenia zawiesił:D i bardzo to miłe, takiej kobietki ze świecą szukać która nie liczy facetowi pieniędzy. Że jesteś kolorku blond czułem przez skórę, dlatego chciałem Cię sprowokować do ujawnienia:P ale na pewno nie jesteś blondzią z kawałów:) Cóż, blondynki zawsze miały u mnie troszkę pod górkę, ale jeśli kolor włosów nie był ich jedynym (w ich mniemaniu) atutem to szło się ze mną dogadać:P

Gość Kkkkkkk
A pupiasta to atut niewątpliwie:)

Gość beznadziejna___
A co ma kolor włosów do dogadania się? Chyba że mówimy o platynowych blondynach w cekinowej mini i białych kozaczkach, ale to częstokroć farbowane brunety i szatyny. :P

Gość beznadziejny_ja
jestem łysiejącym facetem mam bardziej przesrane niż WY drogie Panie :(

Gość beznadziejna___
"jestem łysiejącym facetem mam bardziej przesrane niż WY drogie Panie" - licytację kto ma gorzej czas zacząć. A ja wam mówię, dla facetów to się nadaję tylko do niezobowiązujących znajomości. Tyle ci "łaskawcy" z dzyndzlem w spodniach są w stanie mi zaoferować.

Gość beznadziejny_ja
to, że poruszasz sie jak kaczka można wyćwiczyć :P włosów nie dorobisz

Gość beznadziejna___
To autorka porusza się jak kaczka, ja nic takiego nie napisałam. :P Ale kuper mam kaczy, więc chód pewnie też.

Gość Kkkkkkk
Właśnie te ''dowcipowe'' blondynki to zazwyczaj tak naprawdę przefarbowane brunetki i szatynki, też to zauważyłem:] Kolor nie ma nic do dogadania jeśli jest o czym gadać, blondynki po prostu jakoś zawsze na mnie mniej działały, tak na pierwszy look, jednak parę ''w typie'' zdarzyło mi się widzieć;) Ale mój typ jest nietypowy. A ''pindrzone blondyny'' to zdecydowanie nie on:) I jeśli blond kolor jest jedynym atutem dziewczyny a nie ma nic do powiedzenia to taka też się ze mną niestety nie dogada:D

Gość beznadziejny_ja
no widzisz ale faceta masz i ma cie kto zadowalać :P a mi została Renia lub prostytutka bo łysiejącego nikt nie chce :P

Gość beznadziejna___
Przecież wiadomo, że same włosy wiele nie dadzą. Ja mam długie blond, wielu się nachwaliło. W pakiecie muszą być jeszcze duże cycki, szczupła figura, długie zgrabne nogi. A mój pakiet takich bajerów nie zawiera. Mój pakiet to; niezła buzia, duży tyłek, długie włosy - niestety mało jest takich, którzy taki zestaw na serio docenią. :o

Gość beznadziejna___
"no widzisz ale faceta masz i ma cie kto zadowalać " tia gościu z doskoku, z którym rzadko się spotykam na średnio udany seks, który nazywa mnie swoją koleżanką. Oprócz tego mogę sobie mieć jedno-dwunocne przygody - zaj/e/biście.

Gość beznadziejny_ja
z***biście lepiej być samemu co nie ? ehhh i tak mam gorzej

Gość beznadziejna___
Tak lepiej się pie/przyć ze średnio atrakcyjnym facetem, któremu i tak najpewniej się niezbyt podobam. To jest wprost cudowne. :o

Gość beznadziejny_ja
najważniejsza i tak jest buzia jak masz ładną to nie masz co przesadzać, że jest tak źle dla wielu duży tyłek to też zaleta, a cycki są i miłośnicy mniejszych :P a kto jest miłośnikiem łysiejącej głowy ? :P

Gość gość
Znów temat z narzekaniem kobiety że jest brzydka, ale to wina facetów że jest sama, bo nie doceniają jej wnętrza. Tacy to my faceci źli i okropni. Mdli już o tego.

Gość beznadziejna___
"a kto jest miłośnikiem łysiejącej głowy ?" - a kto jest miłośnikiem grubych nóg?

Gość Kkkkkkk
Nie lubię długich nóg bo sam mam niezbyt długie:D biust duży to już wiesz...:) i szczupła figura też nie, wolę mieć za co złapać (pupcia:) a Twój ''pakiet'' mnie zachęcił :) a i wewnątrz widzę że echo nie dudni;) a Ty ''łysiejący'' kolego nie narzekaj, przecież mnóstwo kobiet lubi ten typ... a przede wszystkim coś pod tą kopułą, łysą czy nie żeby się odnaleźć dało...

Gość beznadziejna___
Kkkkkk i nawet moje "puszczalstwo" Cię nie zniechęca? Przecież nawet niejeden ru/chacz by już wiał, gdzie pieprz rośnie.

Gość beznadziejny_ja
łysiejący to musiałby chyba być milionerem aby kogoś mieć :(

Gość beznadziejna___
Łysiejący ja też nikogo nie mam. Niezobowiązujące seks układy, romanse - co to jest? Myślisz, że o tym marzę?

Gość beznadziejny_ja
ale nie masz problemy aby kogoś znaleść więc pomyśl jakby ci została tylko rączka do końca życia.

Gość beznadziejna___
"ale nie masz problemy aby kogoś znaleść więc pomyśl jakby ci została tylko rączka do końca życia." - przecież możesz iść do kurtyzany i to takiej, która Ci się podoba.

Gość Kkkkkkk
Nie, nie zniechęca. Ale musielibyśmy o ''byłych'' szczerze porozmawiać ''w razie wu''... A ty łysiejący kolego nie narzekaj, są kobiety które łysienie uznają za oznakę męskości, i mało ich nie jest. Po prostu trzeba mieć do powiedzenia coś więcej niż płacz nad włosami które dawno sobie poszły;)

Gość beznadziejny_ja
haha no tak :P ale musze płacić to nie to samo :P