Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zucic papierosy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie.Szukam pomocy.Jestem z chłopakiem juz 4 lata.Mój chłopak juz ponad rok zuca palenie tzw bierze tabletki i mowiac ze zucił a po jakims czasie ja sie dowiaduje ze on pali .I tak 4 razy mi numer zrobił i teraz to juz 5 raz bo wczoraj się dowiedziałam ze pali ale on nie chce sie przyznać co mam zrobić?Wiem ze ma problem zucic ale nie powinien mnie okłamywać ja mu mówiłam ze nie musisz juz tak teraz zucic ze przyjdzie na to czas a on juz po tabletkach ze jako juz nie pali.Robi mnie w ciula a ja sie źle z tym czuje oszukiwana .A nie mam jak za bardzo przeszukać jego auto on kilka razy chował papierosy w bagażniku ma kryjówki ale nie chce szukac bo on bedzie widział ze szukam papierosów.Bo bym chciała je znaleźć i mu pokazac co to ma być. A tak to on powie ze nie mam dowodu i ze skąd wiem.Ale nie powinien nawet sie pytac skąd to wiem wazne ze wiem z palca nie wyssałam.Proszę doradźcie mi.

Gość Honorata56
Po pierwsze: rzucić*. Porozmawiaj z chłopakiem szczerze, może nie chce rzucać palenia, ale da się przekonać na e-papierosa -zdrowszy i dużo można zaoszczędzić, biorąc pod uwagę że papierosy coraz droższe. Możesz mu na przykład zrobić prezent na mikołaja, tu są fajne zestawy: http://www.wapershop.pl/pl/c/Zestawy/28#.VGS47fmG_MF

Gość gość
Witam.Honorata56.fajnie by było jak by zucił bo mi przeszkadza to ze pali bo nie chce miec chłopaka palącego i smierdzi itp.On mi mówił kiedys ze chciałby nie palic bo zdrowie,i chciałby przytyc bo chudy jest teraz kupił atlas ćwiczen żeby miał wyrzeźbione ciałko i wmiare zdrowo sie odżywia.Wczoraj z pracy przyjechał i za duzo ze soba nie rozmawialismy bo z nim rozmawiac sie nie da:(:(.Mówi ze nie pali i że skąd mi to przyszło do głowy ale co ja mu bede mówic skąd wiem to moja sprawa jego obowiązkiem jest sie przyznać a nie mnie oszukiwać nadal.On tego chyba pojąc nie moze.Tak czy inaczej bedzie musiał sie przyznac tak jak przedostatnio mówił mi ze nie pali a sie w końcu przyznał po jakims czasie i mnie nawet nie przeprosił.A co do e-papierosów to sa właśnie nie zdrowe ponoc . Tabletki brał i mowil ze mu pomagaja ale jak pali to czyli mu nie pomogły.Brał desmoxan i do tych tabletek brał z 6 razy podejśćie.Nie wiem właśnie jak Tabex działa.I sa tez na zucenie papierosów tabletki champix ale one są drogie bo ponad 200zł i to na recepte.A znów te z nicorette gumy itp sa z nikotyną to wiesz nikotyne sobie jeszcze dostarczac to bez sensu. To polega na tym zeby nikotyny sie pozbyc.No nie wiem co mu pomoze niech moze spróbuje tabex lub te champix ale by musial isc do lekarza żeby mu przepisał;(jestem załamana po nocach spać nie moge a w dzien normalnie funkcjonować.

Gość Zosiinka
Jeżeli sam nie chce rzucić to nie rzuci. Porozmawiaj z nim szczerze. Wiem, że takie tabletki są skuteczne jeżeli bardzo chce się przestać. Moja teściowa właśnie na nich przestała, ale teraz też podpala e-papierosa od czasu do czasu: http://www.wapershop.pl/ Myślę, że szczera rozmowa powinna pomóc w tym, żeby CIę nie okłamywał.

Gość gość
Jeśli masz problemy z rzuceniem palenia, spróbuj e-fajka, w dobrej cenie na www.e-fajek.pl. Znajdziesz u nas duży wybór e-papierosów, płynów oraz akcesoriów :)