Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grecka_gwiazda_rapu

Kobiety po zabiegu aborcji tutaj

Polecane posty

Gość gość
ale w kobiecie, jest czesci kobiety, tak jak syf....tez jakies tam komorki. Wyciskania syfa jest ok, wyciskania plod wielkie halo. Odpier/do/lcie sie w koncu od kobiet!!!!

Gość gość
Kobiety które dokonują aborcji,zazwyczaj pieprzą się na potęgę nie myśląc nad konsekwenncjami

Gość gość
O rany, decydujesz się na seks mimo, że w przypadku wpadki chcesz to dziecko pozbawić życia? Jak ty zasypiasz w nocy? Cieszy cię w ogóle taki seks? x o kurfa caly czas trzesa mi sie rece , mam nerwice i tiki , nie spie po nocach a seks to dla mnie koszmar kurfa mam dusznosci z nerwow przed kazdym bzykankiem bo caly czas mysle ze jak wpadne to bede musiala pozbawic zygoty zycia :) :)

Gość gość
haha może wszycy rzeciwnicy założą sobie topic "nie zamorduję nigdy zapłodnonej komórki" a nie tutaj się nam żalą, bo pogadać normalnei nei można. Kochani przeciwnicy, musicie mi na słowo uwerzyć, że to co piszecie nie ma na nas najmniejszego wpływu.

Gość gość
Tylko czemu to ja jako kobieta mam sie meczyc a nie facet? Nie chce sie meczyc. Jakby mi facet urodzil to moglabym miec nawet 4 dzieci, a tak nie chce w ogole. Jak mozna sie okaleczyc na wlasne zyczenie, przeciez to nienormalne!

Gość gość
Jak nie chcesz się męczyć to dokonujesz aborcji i nie patrzysz si ena to co powiedzą inny :P

Gość gość
gar w piekle już czeka, ogień się pali cały czas:O

Gość gość
taaaa co ty nie powiesz :)

Gość gość
A ja mam pytanie do pań po zabiegu, jak zareagowałyście na płód? Bo ja się przeraziłam, że coś takiego we mnie było :P

Gość gość
Temat stary jak świat. Aborcja była- prawdopodobnie odkąd istnieje ludzkość, jest i będzie. Niektórzy mogą się z tym nie zgadzać, buntować itd., ale jak kobieta nie chce, to nie urodzi, albo jak nie zdąży usunąć albo kasy nie ma, to będzie się wyżywać na dziecku, albo je w końcu zabije. Jeżeli chodzi o oddanie dziecka, niestety w naszym społeczeństwie nie jest to dobrze odbierane. O aborcji zazwyczaj nikt nie wie i kobieta nie jest piętnowana. O oddaniu dziecka wiedzą wszyscy- rodzina, znajomi, współpracownicy... U mnie w rodzinie kuzynka oddała dziecko. Musiała się wyprowadzić do innego miasta, z rodziną praktycznie w ogóle kontaktów nie utrzymuje. Zaszczuli ją. A już przymuszanie kobiety żeby rodziła dziecko z gwałtu jest chore. Która chce, niech rodzi, przecież nikt jej nie zmusza do aborcji. Podobnie kobiety chore- bronicie niby życia "dziecka" ale matka już może umrzeć prawda? A i jeszcze słowo na temat samego zabiegu- obecnie w większości przeprowadzana jest aborcja farmakologiczna, nie żadne rozrywanie główki, to tylko propaganda przeciwników aborcji. Ja osobiście gdybym była w niechcianej ciąży, na pewno bym usunęła. Stosuję oczywiście antykoncepcję, ale jak wiadomo żaden środek nie daje 100 % pewności. Na trwały zabieg się nie zdecyduję, bo być może kiedyś będę chciała mieć dzieci. Ja nikogo do aborcji nie namawiam i nie chciałabym, aby przeciwnicy aborcji zabraniali mi usunąć ewentualną ciążę. To byłaby TYLKO MOJA decyzja.

Gość gość
To"coś" to była nienarodzone dziecko które skazałaś na śmierć wyobraź sobie że też takim czymś byłaś

Gość gość
gość dziś A ja mam pytanie do pań po zabiegu, jak zareagowałyście na płód? Bo ja się przeraziłam, że coś takiego we mnie było Nijak. Przy aborcji farmakologicznej jest to krwotok, ew. skrzepy. Ot taki bardziej obfity okres. Na pewno nie widać żadnego płodu, chyba, że to już bardziej zaawansowana ciąża, ale to już raczej za późno na aborcję...

Gość gość
Polecam zwolennikom aborcji.x x nie uzywaj matole slow ktorych znaczenia nie rozumiesz ZWOLENNIK filmik nie zrobil na mnie zadnego wrazenia

Gość gość
Ja miałam aborcje pod prysznicem, więc widziałam taki wodnisty, mały płód. chyba to płód był :P Do dziś mam uraz do naszego rządu w jakich warunkach roniłam

Gość gość
takie cenne dla was jest zycie niepoczęte a co z tym juz urodzonym? co z chorymi na stwardnienie rozsiane, ktorym nfz nie chce refundowac lekow? co z dziecmi placzacymi na kanalach polsatu, ze potrzebuja na rehabilitacje i leczenie a nfz nie da? co z ludzmi starszymi co zyja za 800 zl renty/emerytury miesiecznie? znaczy sie wegetuja!!

Gość gość
gość dziś To"coś" to była nienarodzone dziecko które skazałaś na śmierć wyobraź sobie że też takim czymś byłaś Byłam, pewnie, że tak. I gdyby matka zdecydowała że ma mnie nie być, to by mnie nie było. Żadna filozofia i jej prawo. Widocznie zdecydowała inaczej, bo jednak jestem.

Gość gość
Ich nie obchodzi dziecko już urodzone. Samotne matki uważają za k***y i puszczalskie a dzieci za bękarty. Ot hipokryzja przeciwników aborcji...

Gość gość
ok a czemu jest zakaz podwiazywania jajowodow? czemu kobieta, ktora ma dzieci i juz wiecej nie chce, nie moze takiego zabiegu dokonac? przeciez nikogo tym nie skrzywdzi

Gość gość
Dla mnei płód to nie dziecko, chyba że ma już rozwinięty mózg :P Usunęłam płód, nie dziecko :)

Gość gość
Widocznie nie obejrzałaś filmiku do końca,początek faktycznie wydaje się nudny

Gość gość
O tym zakazie nie wiem co do tych co mają dzieci. Wiem, że bezdzietne z wyboru musza wyrzygac na drogą antykoncepcje.

Gość gość
Czemu facet ma tak łatwo tylko dlatego, ze nie ma macicy?

Gość gość
płod to też życie ,w trakcie zabiegu w wielu przypadkach bije mu serduszko

Gość gość
Uważam ze aborcja jest szczytem humanitaryzmu. Wszystkim znana jest, obluda i zakłamanie przeciwników aborcji, ich kamienne serce i pogarda dla sierot z bidula albo chorych kalek. Czlowiek musi ingerować w naturę , nie da się żyć inaczej. Zawsze kogoś zabijesz. Żeby żyć jeszcze mięso.Zwierzęta tez cierpią, płaczą, łzy im płyną, maja jakieś uczucia, przywiązują się do właścicieli i co? Zrecie je bez wyrzutów sumienia. Kobieta ma prawo do skrobanki jest to o wiele bardziej ludzkie niż oddanie do sierocińca , na pastwę obcych ludzi.

Gość gość
Właśnie 99% przeciwników aborcji jedyne co robi to wchodzi na takie kafe i pisze, ze aborcja to zło :P Nic poza tym. Nalezy się więc nimi przejmować? :)

Gość gość
Twoim zdaniem zniszczenie niewinnego życia jest humanitarne?

Gość gość
czy wam sie to podoba czy nie kobiety niechcianych ciaz sie pozbywaly i pozbywac sie beda tak bylo 300 lat temu i tak bedzie za 300 lat

Gość gość
Nie mówiąc o tym ze płód w którymś tam miesiącu wyczuwa ze matka go nie chce. Często wtedy odwraca sie posladkami albo wierci i owija się pępowina co grozi obumarciem. Po porodzie matka go nie przytula, jest nerwowe, płacze , nie rozwija się jak inne dzieci. Jest opóźnione w rozwoju, inne dzieci wyczuwając ze to jest bękart i mu dokuczaja. Podkladaja nogi, ciągną za włosy. Życie takiego dziecka to koszmar

Gość gość
Jeśli kobieta nie chce nie musi takiego dziecka wychowywać.może oddać do adopcji lub zostawić w szpitalu