Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

Ech jednak pitolisz :P Byś chociaż popieprzył jak na to forum przystało :P a Ty pitolisz :D Dawaj tyłek, kopać będę ;) No stressss Misiek ;) Bo będę musiała całować a tego nie chcemy :O ;)

No! Tak lepiej! Z poczuciem spełnionej misji i ja się pożegnam. Nietypowo będzie! Mam nastrój :D 👄 zostawiam ;)

Gość Krasnoludekk
Smof idź już na ten odwyk bo idziesz i dojść nie możesz :-(

Gość Biały miśś
Dzień dobry czytam was i doktorek pytanko mam z biodra pchasz czy ty jesteś blednym? On też tu z biodra pcha monitoruje was. Cieniasie

Dzień dobry Miśki! Cholera wczoraj było o słowiku a dziś obudziłam się jak skowronek w lecie. O 4 :O Przyznać się proszę kto mnie obudził?

Taaa... mi około 4 w nocy ktoś nagle nastąpił na podbrzusze dwiema nóżkami :O W zasadzie to już jestem przyzwyczajony, ale mimo wszystko, nie było to najmilsze przebudzenie jakie sobie przypominam 😭

No właśnie nie było gorąco. Zakręciłam wieczorem kaloryfery. Było dobrze temperaturowo. Raczej ktoś mnie budził myślami :D Przyznać się!

ale ja nie mowie, ze temperatura w pokoju byla za wysoka tylko, ze tobie bylo za goraco ;) dok, ktos uprawial wedrowki ludow? :)

Takie wędrówki to prawie standard u mnie ;) nawet się zdziwiłem że o 4:35 wrócił do swojego łóżeczka i potem już się nie budził... w każdym razie o 7:30 kiedy musiałem wychodzić, łobuz nadal spał w najlepsze :P

Ale to dobrze! Gorzej gdybyś miał mokra z powodu wyśnienia snów z okresu niemowlęcego ;) Chociaż w sumie... co się może takiemu szkrobiwi śnić? :D Chyba tylko piersi mamy :D

Zakładając, że sny są tylko projekcją tego, co mieszka w naszym mózgu, noworodkowi może się śnić np. że jest głodny, że mu zimno, że zrobił kupkę etc. :P

Gość kotka poes
no tak, to mogloby dotyczyc tych karmionych piersia, a co z tymi karmionych butelkami?

Smof 🖐️ Kupę sobie darujmy ;) i jeśli chodzi o mnie, to rozmiar cycków ma mniejsze znaczenie, ważniejsze, żeby znajdowały się blisko mojej twarzy :classic_cool: i nie tylko twarzy, he he :P

Ale o co? O moje cycki? Moich niemowlaki nie ssą :D To zabawka dla większych... ludzi :D x Dziewczynki chyba też, Koci :D Te małe ;)