Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

Miałam krzyczeć "pobudka", ale nie mam w naturze psa ogrodnika;-) Tak, tak-wiem do czego powinna służyć ta pora, oczywiście poza snem, ale życie bywa brutalne:-D

Dzień dobry :D Szalona kobieto! Przy piątku? o 3? To ja bym się chyba wcale nie kładła spać :D

Cześć Laski:-) Ja właśnie popełniłam ten jeden z najgorszych błędów:-( zasnęłam i cudem się obudziłam. Oczywiście spóźniłam się do pracy...co prawda 3 minuty, ale jednak:-P O samopoczuciu już nawet szkoda gadać, bo chyba lepiej by mi było, gdyby mnie walec przejechał:-D A przede mną tez dłuuuga noc;-) obawiam się, że kieliszek wina mnie zabije, ewentualnie zamieni w śpiącą królewnę:-D a tego nie ma teoretycznie w planach:-D choć z drugiej strony na śpiocha...

Sis :) Śpiącą królewnę budził prawdziwy książę pocałunkiem ;) może warto zaryzykować? :D Ewentualnie nastawić się na erotyczne spełnienie marzeń w snach ;) to na jedno wyjdzie :D

Książę, książę...co z tego, że krew błękitna, skoro do mózgu nie dochodzi...:-D:-P jeszcze przybędzie na ledwo dyszącym rumaku zza tych siedmiu gór i mórz:-( nie, nie. Ja nie po to koronki zakładam. Ryzykować nie będę :-D

To od razu załóż pas cnoty a do kluczyka narysuj mapę :P Tylko wiesz, niezbyt trudną ;)

Gość gość
też zmień

Gość gość
Ironio😘 nie ma tego złego... :)

Szalona :D Korzystaj ;) Ja wyspana, bez kaca i również gotowa :P na błogi sen do południa :D ;)

Widze optymizm wiec szybko wrzuce pozdrowienia korzystajac z klimatu ;) a zatem pozdrawiam lamaczki i lamaczy

Kredek, tylko ten uśmiech nas ratuje przed globalną katastrofą w postaci wzrostu poziomu depresji ;) Podobno jest zaraźliwy. Poddaj się chorobie :classic_cool: Miłego dnia wszystkim. Idę sprawdzić jak powietrze pachnie ;)

Gość Smof
Droga kotko niewyspana?? coz robilas ty do rana kiedy inni snem glebokim ty kocura/ z przodu, bokiem z gory , z tylu, w spak, oralnie ? miast jak czlowiek spac normalnie? Misat zasypiac juz snem blogim wciaz szukalas nowej drogi? Zbastuj troche, daj mu pokoj niech zachowa blogi spokoj bo jak bedziesz wciaz tak robic moze kiedys nie wyrobic i miast chetnie do loznicy szczescia szukac w zagranicy zacznie raptem ten twoj mily bo nie bedzie mial juz sily :) albo padnie z przemeczenia co i tak tu nic nie zmienia bo nie bedzie zen pozytku sie nie nada do uzytku a wiec miej to na uwadze bys sie nie zawiodla srodze i by noce twe szczesliwe byly wciaz i wciaz mozliwe :):) x czesc zlamani :)

Gość gość
No tak! Szampan, Martini...,jak już ległem snem sprawiedliwego 😠 Jak pachnie powietrze?

Powietrze dziś pachnie ładnie. Świeżo. Zimnym deszczem. Namalowało mi rumieńce na policzkach i zmroziło gorący oddech. Lubiękiedy z ust gdy się śmieje na mrozie wydobywa mi się biała para niczym chmurka :D x Pusz, jak ładnie :)

Dobry wieczór. Na razie nie wiem co pisać bo padam na pysk.Idę sobie otworzyć browara, to może mnie z chill-outuje :P