Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

czworko, jezeli ten powod budzi cie tylko raz w nocy, to znaczy, ze jeszcze troche i zacznie noce przesypiac... albo juz to robi, tylko czasem ono o tym zapomina :)

Cześć Klara :) x Yyy Koci, teraz mnie zawstydziłaś... Powodem. Lepiej jak już się zamknę :O

Klara, Gospodarz:) cześć 🖐️ Sis:) obiecuję, że będę chodzić na paluszkach i nie będę włączać suszarki;) haha Koci, takie powody już dawno mnie nie dotyczą;) zresztą ten mój objawia się jedynie w poniedziałki:P no może czasem zdarzy się wyjątek:D Ktoś ukradł wiosnę:(

Gość gość
o poes :) no skad, ty sie nigdy nie mylisz "miss always right" uwaga bedzie oswiadczenie publiczne tak siedze, przy kotki stole, jem jej (ee?? lunche??, ty jak to bedzie??) pale , baaaa rozpalam namietnie jej "kominek"kopie w ogrodku karmie owce, kury , zolwie, koty , koty, psy, kroliki, swinki morskie szczury, pajaki i pchly, ubijam muchy, no generalnie caly zwierzyniec i namietnie ja caluje wieczorami cvdxè kurde nie ogarniamjeszcze tego telefonu ide bo sie Koen wscieknie, ze nic nie robie tylko sie przy poniedzialku obijam :) milego dnia polamani

Tak troszkę Koci...:-P Właśnie bawię się w informatyka;-) jeśli więcej się nie odezwę, to będzie znaczyło, że jednak nie jestem wszechstronnie uzdolniona:-D Pusz:-( pchły i pająki dokarmiasz, a muchy ubijasz? Biedne stworzenia:-( :-D

juz sie tak nie rozpedzaj:) swinek morskich jeszcze nie ma. z naciskiem na jeszcze;) i lunch blijf lunch albo middagmaltijd :)

Gość gość
poes wybacz ale ja nie wiem co ty gdzie masz jeszzce rybki?? nie sadzisz ze to za duze obciazenie dla mlenkiej puszystosci? czworka, no nie badz malpa ja wiem ze drabina jest najspokojnieszym miejscem w okolicy ale nie ogarniam jeszcze tego tel a w ogole to wybacécie bawcie sie dobrze kuuuuurcze a jeszcze jak by mi ktos powiedzial jak zrobic zeby logowanie przeszlo

Gość gość
aaa juz wiem no nie plus 1000 do intuincyjnosci albo minus 1000 do puszysciaka inteligencji dobra, bawcie sie dobrze aa wlasnie, poes w kominku sie bedzie palic, zwierzyniec bedzie nakarmiony, ogrodek skopany, kwiaty beda czekac na stole prezerwatywy w kieszeni radio bedzie nastawione na (to nostalgie jest??° ale bedzie obciaganko?? :D o umiem ikonki :D, no dobra na razie jedna

A ja mogę sobie wyobrazić niejedną super pracę, do której trzeba by wstawać o 3 w nocy. Choćby pilotowanie jumbo jeta :P

Gość Smof
spioch?? o ty malpo wredna o czekaj masz szlaban ofocham sie sama sobie dobrze rob :P kur.. tak serio oo lyknal

taaaa? szlaban? wiesz, ze to dziala w dwie strony? sfrustrowana kotka zmienia sie w mame wandzie wracajaca windzia... ciekawe co wtedy koenowi powiesz na widok pusza w okularach slonecznych... kotka lapkami machala? trzy razy? :classic_cool:

Gość gość
ja już sobie przewinąłem... :) chyba utnę sobie poobiednią drzemkę... ;)

Gość gość
eLKa stań przede mną to popchnę:)

Gość gość
sam pcham?

Gość gość
no widzisz Ironio,takich troje jak nas dwoje to nie ma ani jednej/go:) zgrany duet do pchanio-ciągnięcia:) czego Ci na pozostałą część dnia życzę:)

Gość gość
masz rację...,nie wychylaj się lepiej się dobrze wypnij;)

Gość gość
eLKa obrabia jakieś "ciacho_222"... :(

No właśnie widzę:-P ale nic się nie bój, podglądam i kontroluję sytuację;-) jak się za bardzo rozpędzi to dam Ci znać, że trzeba ją na ziemię sprowadzić:-P Tylko nie smutaj, bo jeszcze w depresję wpadniesz i zamkniesz się w sobie...i kto mi wtedy będzie pomagał pchać??? :-D