Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

O taki naszyjnik malowany naturalną białą farbą. Z worka :D z Czwóreczko, niestety w tym przypadku sprawdza się tylko malarz. Malarka nie :(

Prześladowca :D Z świnią mi tu wyskakuje :D ;) x Czwóreczko, możesz pomagać tylko pamiętaj! na mojej cycki finał ;) i nie pochlap się :D

Hehehehehe to się Puszyściak ucieszy :D ;) W końcu będzie integralną częścią dzieła! Tylko... zedrzesz z niego skórkę czy użyjesz zwyczajnie jego łapek? :D

Misiek to podobno taki polarniak, z białym futrem ;) Ale jak malarz jest na sali to mu farbnie tylko może nie wnikajmy skąd weźmie mazidło :O ;)

No tak... głodny to i produkcja farby siadła :( Mogę Cie poczęstować takim słodkim nektarem kwiatu gorącego zamiast sernika. Reflektujesz?

No jasne, wiesz przecież że lemur nie oparłby się nektarowi z tego kwiatu i od razu zapuści język między płatki :P

Wiem ;) gdyby istniała opcja, że mi odmówisz nie zaproponowałabym ;) Och, Lemurki maja takie dłuuuugi jęzorki... Możesz nim tak jeszcze pochlapać? :D

Słyszałem że długość nie ma wcale znaczenia 😴 I jak to "chlapać"? mam dużą wprawę w zlizywaniu, nie zdarza mi się uronić najmniejszej kropelki 😭

Śnieżny? masz śnieg? Oj... jak cudownie, że Ty masz i jak mi żal, że ja nie :( x Dok :( oszukali Cię, długość ma znaczenie. Szczególnie języczka. I ja wiem, że Ci smakuje ale czasem warto ronić kilka kropel. Niech spadną na uda, pupę... generalnie niech się rozproszą :D A wtedy posprzątaj. Zliż i wycyckaj. x Czy słowo cycki pochodzi od cyckania? ;)

Albo cyckanie od cycków hmmm x Kocham śnieg. Lubiękiedy opada na ziemię bieluśkimi płatkami powoli i dostojnie tańczącymi na niebie płatkami zanim złączą się (hmmm ciekawe czy się bzykają :P ;) ) na ziemi, aucie, dachu czy drzewie w śnieżny, zimny puch... Patrzę na to i czuję zachwyt. Ten widok jest tak romantyczny i uroczy, że zapiera dech w piersiach. Oddałam się kiedyś intymnemu uniesieniu na śniegu. Pozycja "na aniołka" :D Ech...

Gość gość
No właśnie doktorku wszyscy pracują a ty przed 8 prace zaczynasz wstyd facet