Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

Gość rope
mój dziadek śp pokój jego duszy też zażyczył sobie wesołego pogrzebu ;) koledzy po stypie wychodzili chwiejnym krokiem :D

No i pięknie. Żyjemy póki o nas pamiętają ;) i nie miałabym nic przeciwko gdyby mi na płytę polali :D Bo i co to komu szkodzi? :) x Wiecie co? Lubię ten temat (znaczy łamanie a nie trumny :D ), jest oazą :) Tylko coś mi ostatnio tu Sis brakuje. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

wiesz, to musisz dac sie pochowac w meksyku ;) tam stypa na cmentarzu a pozniej co roku pieciodaniowe wieczerze na 1 listopada :) x i kurcze nie wywoluj ..... z lasu :P :D

Wolałabym dziś szczerze mówiąc iść do lasu i pobzykać się na zimnym listopadowym jeszcze mchu ;) A później w ramach drugiej rundy wypiąć się opierając dłonie o starą sosnę :P :D a nie wywoływać z ;) Do Meksyku za daleko. OMG sąsiad w majtkach i podkoszulku... ciekawe po czym się tak schładza :classic_cool:

Gość gość
Gdzie jest Smofik ? Tęsknię :(

bo wiesz tego wszedzie pelno, ale to tak naprawde pelno, gdzie nie klikniesz to jes,t jak te upiory .... a to mialo byc taki makabryczny zart :) sorki, nie wyszedl mi...

Wyszedł wyszedł ;) Przecież wiem, że obie kochamy :D miłością wielką, czystą, spontaniczną jak lokomotywa na torach :D i wierną jak... yyy to może pominę :D ;)

apropo, jakie ciasto na jutro robisz? czy zrobilas, lub kupilas? mnie sie wlasnie plany na wieczor zmienily :O okazalo sie, ze kociakow eksmisja sie nie uda.... a zatem nici z samotnego wieczoru na muzycznym wieczorku u wlocha... :(

To pewnie z tęsknoty ;) :P Masz rację! Zwijam żagiel. Zobaczymy co los dla mnie szykuje na przyszły rok... Bawcie się dobrze Miśki, Kotki i Lemury :D A jutro w sumie nie wiem. Może nie będzie cista? Wyjdzie w praniu! I nie martw się, Włocha zaliczysz jutro ;)

Gość gość
Oj główka boli...:(

Gość Cztery odsłony ironii
Dzień dobry:-)

Dobry dobry ;) Koci ;) 🌼🌼🌼🌼🌼 i najlepszego ;) Przy okazji też i Andrzejom! Nie taka zajęta. Impreza będzie późnowieczorno-nocna :) Główka nie boli bo mnie nigdy nie boli :D ale fajnie było. 4, tęskniłam! :)

Nie mam warunków żeby pilnować teraz forum ;) ale zostawię kwiatki gdyby którejś z Was mogły sprawić frajdę ;)🌻🌻🌻🌻🌻🌻 :D🖐️

No dziękuję Ci Zwierzątko ;) Ładne kwiaty zawsze poprawiają mi nastrój :) Aktualnie na stole stoi bukiet żółtych tulipanów i ogrzewa mi powietrze powiewem wiosny.

Gość kotka poes
dzien dobry.... :) jaka byla burzliwa noc dla niektorych :)

E tam życie :D Raczej się nie pozabijają ale uśmiechy sobie popsują i wtedy będzie to duża strata dla wrażeń estetycznych :( Ale już nic nie piszę na ten temat lepiej :D bo jeszcze się ktoś za bardzo zainteresuje :D Dzień dobry wszystkim :)

Gość Cztery odsłony ironii
Żyję, żyję:-) Dzień dobry:-)