Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastolatki zakochane lub w związkach z 40 i 50 letnimi mężczyznami

Polecane posty

Gość gość
Bo trzynastki to się stroją i wyglądają jak 17, a prawie 20 lat różnicy jest nieistotne, liczy się miiiiłość i dojrzałość partnerów.

Gość gość
Zapewniam cię moja droga, że prowadzanie się z małolatą, to dla poważnego faceta problem- ostracyzm spoleczny i kpiny otoczenia jak w banku. Mozna na to lać oczywiście, ale ludzie będą się śmiać, im większa różnica wieku tym bardziej. I tez nie kazdy może sobie pozwolić na takie zniszczenie swojego wizerunku, jakiś przedsiębiorca budowlany- może i tak, ale np dyrektor szkoły czy burmistrz- nie bardzo. Zastanów się więc czy rzeczywiście facet zechce cię wprowadzić w swoje środowisko, bo może się okazać, że figa i żonę rzuci, moze i dla młodszej, ale bardziej stosownej kandydatki w wieku pod 30stkę, wykształconej i z dobrej rodziny.

Gość gość
ale zazdroszcze tym facetom :(

Gość gość
19-latko, bez urazy, ale przypuszczam, ze pochodzisz z jakiegoś biednego domu, jak nie patologii, bo nastolatka z normalnej rodziny wolałaby cieszyc się młodością i studiami i nie uważałaby ciąży z zonatym panem pod 50-tkę za sukces zyciowy i złapanie pana boga za nogi.. musisz byc w rozpaczliwej sytuacji, jeżeli taka nieciekawa sytuacja, to dla ciebie awans spoleczny i sukces. współczuję

Gość 32latek
ja mam 32 lata i chce taką 18-20 lat fajne młode ciałko no i często fajna osoba :)

Gość gość
bez urazy, ale przypuszczam, ze pochodzisz z jakiegoś biednego domu, jak nie patologii, bo nastolatka z normalnej rodziny wolałaby cieszyc się młodością i studiami i nie uważałaby ciąży z zonatym panem pod 50-tkę za sukces zyciowy i złapanie pana boga za nogi.. x hahaha nie trafiłaś :o moja mama pacuje w urzedzie(wyższe wykształcenie), a tata pracuje jako policjant (średnie wykształcenie):D:D:D

Gość gość
hahaha nie trafiłaś pechowiec.gif moja mama pacuje w urzedzie(wyższe wykształcenie), a tata pracuje jako policjant (średnie wykształcenie)smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif xxxxx e tam...to chyba zmyslasz. To niemozliwe, zeby tacy normalni ludzie splodzili taka glupia dziewuche.:-D

Gość Lena z Mazur
Mój ojciec też związał się z 21 -letnią panienką [miał 45 lat]. Zostawił mamę i nas i ....popłynął. Strasznie to przeżywaliśmy, ja najstarsza jeszcze sobie jakoś radziłam, ale dwójka młodszego rodzeństwa [bliźniaki 7 -letnie] fiksowała. Wzorem była dla mnie mama, musiała tkwić na stanowisku matki i jeszcze ojcowskie obowiązki przejąć.Ojciec kompletnie wymiksował się z opieki nad nami. Póxniej ojciec starał się nas na swoją stronę przekabacić, jak odmówiłam wysłania maila do mamy zaczynającego się od treści - ty stara k... ojciec mnie dotkliwie pobił, szczęście, że jego partnerka interweniowała, za to została porzucona... Teraz związał się z inną, nie znam jej, , ale rozwodu z mamą też nie chce wziąć - nie dziwię się, on nie pracuje[przynajmniej legalnie]

Gość gość
nie zastanawia was jak bedzie wygladl wasz zwiazek za 10-20 lat z tak ogromna roznica wieku,,,nawet jak zajdziesz w ciaze teraz moze czesto gdzies bywacie itd potem wszystko sie skonczy dziecko to rados ale tez obowiazek nie przespane noce itd myslalas o tym

Gość gość
Blee badylem bym nie tknela takich starych zmarszczonych jajec

Gość gość
Nie wierzę w tę normalną rodzinę. Sama miałam 19 lat i w tym wieku człowiekowi wydaje się, że świat może zwojować i czeka na niego ciekawe barwne życie, a nie szara codzienność i pieluchy w wieku 19 lat u boku starszego pana. No sorry- gość musiałby być aktorem z Hollywood, żebym się połaszczyła.. za 20 lat ty będziesz nadal młodą kobietą- o ile się nie roztyjesz i nie zarobisz przy tych dzieciorach- bo jak ciąża wg ciebie to- jedyny sposób na uwiedzenie mężczyzny, to do 40stki będziesz mieć drużynę piłkarską- a twój facet bedzie 70-letnim dziadem

Gość
Mam podobną sytuacje do 19 latki. Od jakiegoś czasu jestem zakochana w starszym mężczyznie także na wyższym stanowisku. Ale wiem że nie możemy być razem. Czekam aż się odkocham choć czuje że łatwo nie będzie:(

Gość gość
coś nam temat umiera :(

Gość gość
A ja jestem po 40 ce, jestem szczupły, wolny, zadbany, młodo wyglądam, chcę chodzić z 15 latką.

Gość gość
Z****** puszczalskie d****** Do starego faceta iść dla kasy? Nie szanujecie się. Zagranicą polskie dziewczyny mają opinię łatwych dziwek, które każdemu murzynowi lub Bułgarowi z wiszącym brzuchem wejdą do łóżka. Swoim tatusiom też wchodzicie do łóżek - z****** d*****.

Gość Fosc
Dnia 15.07.2017 o 03:28, Gość gość napisał:

A ja jestem po 40 ce, jestem szczupły, wolny, zadbany, młodo wyglądam, chcę chodzić z 15 latką.

czemu z 15 latka? To jakiś super mega wiek? Myślałam że bardziej 20-24 taka młoda dziewczynę ale dorosła. 

Gość Gość
Dnia 1.06.2019 o 01:58, Gość Fosc napisał:

czemu z 15 latka? To jakiś super mega wiek? Myślałam że bardziej 20-24 taka młoda dziewczynę ale dorosła. 

Dla facetów w tym wieku to kobieta, a mając 30 to już stara rooora, ich myślenie nie pokrywa się z rzeczywistością na szczęście. Sami są starzy