Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i mam chłopaka a mój ojciec narobił mi wstydu

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest dwa lata starszy ode mnie, dzisiaj mój ojciec zaprosił go na piwo i zaczął z nim rozmawiać na temat seksu i antykoncepcji. Jeszcze zagroził mu, że jak kiedyś zostawi mnie samą w ciąży lub skrzywdzi w inny sposób to go dopadnie i zabije. Dlaczego on robi mi tak obciach?

Gość gość
Czy twój stary może mnie adoptować?:D

Gość gość
Ja sobie nie dam dziecka zrobić. Moja siostra rok temu urodziła dziecko (i facet ją zostawił). Jest jeden problem, ojciec nie widzi w tym wszystkim winy siostry a za wszystko obarcza jej byłego. Ale nie oto chodzi, ze mną już matka rozmawiała o antykoncepcji, byłyśmy razem u ginekologa, ale ojciec twierdzi, że nie powinnam stosować tabletek, że to mój chłopak ma pamiętać o "zabezpieczeniu".

A zabezpieczasz sie jakos? Moja kuzynka lat 16 wlasnie wpadla- a chlopaka miala od 2 lat- matka jakos zapomniala z nia o antykoncepcji porozmawiac/ myslalas ze Oni tylko za rece sie trzymaja czy cos :)

Gość gość
Twoj ojciec zabral Twojego chlopaka na piwo.. ?! Wypas ! Zobaczysz, ze za pare lat to docenisz i z perspektywy czasu bedziesz sie z tego smiala i dobrze to wspominala. Pozdrow tate :-)

masz przynajmniej rozgarniętego troskliwego tatę, inny by Wam w ogóle zabronił się parzyć i też byś narzekała:O

Gość gość
MASZ SUPER TATE! POZDRAWIAM GO SERDECZNIE a Ty mloda jestes i nie rozumiesz pewnych spraw. Dla Ciebie to "wstyd"

Gość gość
Masz super tatę. Doceń go. Gdy chodziłam z moim mężem, wtedy jeszcze chłopakiem to mój dziadek wziął go na rozmowę i zapytał go czy zamierza się ze mną ożenić bo jak nie to ma dać mi spokój i nie zawracac głowy. :-)