Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witam w słoneczny acz chłodny poniedziałek u mnie tydzień bez pracy :( nie wiem co będzie dalej... zaraz lecę na wyniki ,na 13ta na komisje w sparwie grupy w PFRON a na 16stą do dentysty . Wspaniały dzień co??? pozdrawiam wszystkich :)

No i ciszaaa... Deep jak zdrówko? napisz chociaż ... ja po takim dniu padaczka jestem dobranoc :)

YOLANTA a już spoko ,coraz lepiej ale dopiero w Sobote coś może sie poruszam raz że czasu w tym tygodniu nie mam,to jeszcze sie musze troche do leczyć ale już jest ok

Dzien dobry! Szaro, raczej zimno, mokro i maz zaraz wyjezdza. No ale nic to, bede sie oddawac dalszemu przetwarzaniu :) Zdrowia kochani!

Gość agatka1214
Hej ja dzis wolne sprzatalam caly dzien zjadlam dzis sniadanie 1,5bulki tej z dynia z biedrony z szynka wedzona na zimno mocarella i pomidorem obiad 3ziemniaki z kapusta kiszona kolacja tunczyk z 3jajkami i pomidorem no i owoce w miedzy czasie gerda jak z tymi serkami np tska ostrowie jogurtowa moge na chleb?powiem wam ze ciezko z ta dieta caly czas jestem glodna nie wiem juz co robic ja nie umiem malo jesc

Gość agatka1214
Rozmawialam z kolezanka z pracy ktora tez wlasnie miala spora nadwage i tak samo jak ja szybo sie podawala ze wzgledu na mala ilosc jedzenia i ona schudla wlasnie na tej diecie plaz poludniowych tylko ze jadla wszystkie warzywa oprocz ziemniakow bo tam tez nie mozna burakow i kukurydzy i owoce a owocow tez tam nie mozna chudla troche wolniej ale nie byla glodna .wiem ze znowu mecze was tymi swoimi problwmami z odchudzaniem ale naprawde nie wiem juz co robic

agatka Zastanów sie porządnie dlaczego jesteś cały czas głodna,może tak naprawde tu leży problem. Sądzę że za dużo przyjmujesz na raz kalorii,a póżniej dłuższa przerwa w jedzeniu i znów skok cukru w góre i znów za dużo kalorii gdy poczujesz sie głodna i koło sie zamyka,musisz sobie wszystko w czasie rozłożyć. JEDZ MNIEJ A CZĘŚCIEJ !!!

Dobry wieczor no nareszcie susana sie odezwala :) Deep cieszę się ,ze już lepiej z Tobą :) za dużo nie napiszę bo nie mam sil jak zmywalam podłogę to walnełam kręgosłupem w stól jak wstawalam nie wiem co będzie rano czy się ruszę :( dobrej nocy agatka ogarnę Cię jutro :)

Gość agatka1214
Nie mam czasu inaczej jesc bo pracuje 10godzin o 8sniadanie o 13 obiad i dopiero o 29moge zjesc kolacje mam 1przerwe w pracy

Gość gość
Wyśle swoje nagie fotki, filmy, za darmo, seks tel, spotkania. Zainteresowany? Pisz i dzwoń śmiało 503822261

Dzien dobry, pojechal moj kochany :( No trudno. Teraz trzeba bedzie pokute za grzechy zywieniowe poczynic, powrocic do cwiczen i sie do wyjazdu szykowac. Mamy dom we Francji, jade tam jak co roku, bedzie pieknie :D

A ja po dłuższej przerwie wracam od jutra na rower,a w Niedziele Beskid Wyspowy i Mogielica.......

Gość YOLANTA555
Witam, tak sie uderzyłam w kręgosłup ,że zastrzyki dostałam heh a tak w ogole pogoda nie rozpieszcza ,nie wiem jak długo będę miala pracę ... cholesterol 229 orma 200 podwyższony ale jak: LDL 117 norma do 130 czyli ok HDL 75 norma 65-90 czyli ok kwas moczowy 6,3 norma 5,7 najgorzej nie jest ale martwi mnie homocystelina 14,30 norma 12 podskoczyła mi :( najbardziej mnie martwi i spadek neurocytów i erytrocytow przy podwyższonym MCH :( reszta elegancka :) pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życze jadę nad jezioro mam nadzieje ,ze pogoda się poprawi :)

Witam Weekendowo!! pogoda niestety nie rozpieszcza ale może jeszcze sie rozpogodzi, YOLANTA wyniki masz dobre więc elegancko tak trzymać .może spadek neurocytów i erytrocytow to tylko chwilowe i wrócą do normy.

Witam w niedzielę ja już w domu ,leje i leje Deep taki spadek mam od 2 lat :( do Twojej wiadomości w leclerze arbuzy 1.49 dojrzałe i pyszne ! :)

Gość YOLANTA555
sama siebie witam w poniedziałek :)

Gość Susan073
Dzien dobry! Slabo dzisiaj spalam, no trudno... Pogoda taka sobie, ale dramatu nie ma. Po 20tym lipca lece do Francji, hura! Dbajcie kochani o siebie! Pitko, wyniki wynikami, ale napisz jak sie czujesz.

YOLANTA jestem,jestem więc witam cie w Poniedziałek ))) Susan piszesz jak by cie już nie było normalnie,ja ci ucieknę od nas nie ma takiej możliwości

No ja w sumie ucieknę na 2 tygodnie ,bo urlop sie szykuje w tym roku postanowiłem tydzień spędzić nad morzem a dokładnie w tym roku wybrałem Ustke,na tydzień drugi tydzień góry i Zakopane taki plan a wszystko od 13 lipca,więc jeszcze przez dwa tygodnie musicie mnie znieść hehe

Gość Susan073
Nie, nie uciekne! Przeciez we Francji tez bede miala internet. Bez obaw!

teraz jak Was widzę to mi lepiej :) ja też na urlopie neta będę miała tylko, żeby pogoda była :)

potrzebuję świeży estragon w biedrze ani w eklerze nie ma :( wiecie gdzie może być??? daleko mam do Lidla i Cerfura nie wiecie czy tam jest?

Gość agatka1214
Hej a ja wakacji nie mam moze pojedziemy na 1dzien do aquaparku i w sudety chce jeszcze pojechac nad wodospad kamienczyka chyba tak sie to pisze ;)tak sie zastananawialam czy nie zaczac pisac swoje jadlospisy ale nie wiem czy chce sie wam je komentowac duzo mi to dawalosama nie juz nie wiem brak silnej woli motywacji stoje w miejscu dzis np 3parowki z pomidorem pozniej 300gram pieczeni z salatka z warzyw i kolacja wedlina zawijana w mocarelle z surowka z kapusty wykluczylam narazie weglowododany bo stwierdzilam ze jestem po nich bardziej glodna

Gość Susan07
Niestety w sprawie estragonu nie pomoge, ja kupuje w tesco. Piekny dzien dzisiaj, ja moj przeznaczam na sprawy domowe. Nie mam jeszcze pomyslow na temat tego, co ugotuje, ale jesli bede miala inspracje, to sie podziele. Agatka, pewnie, ze pisz swoje menu! Jak na moj gust to za duzo przetworzonej zywnosci. Jesli chcesz mieso, to je sobie gotuj lub piecz. Nie kupuj gotowych wedlin.

Witam nareszcie jesteście :) wiecie jak przykro samej tu zaglądać ??? no właśnie susan u mnie nie ma tesco :( ja dziś mam pomidorową z komosą ryżową -pycha ! agatka -parówki- no comments

Gość agatka1214
Wiesz staram sie piec ale czasem kupuje staram sie wtedy jakies lepszej jakosci co myslicie o chlebie pelnoziarnistym ziemniakach i makaronie wykluczyc to calkowicie suzan a Ty dalej na nielaczeniu? A z w

Agatka, staram sie nie laczyc, ale czasem grzesze :D Poza tym cieplo, coraz cieplej, ale we Francji jeszcze cieplej. Licze, ze najwieksza fala upalow przejdzie zanim ja tam dotre. Jak nie, to zamieszkam w basenie :D Zrobilam leczo, wyszlo bardzo dobre, tylko zrobilam o wiele za duzo. Trzeba bedzie polowe zamrozic.

Gość agatka1214
No wiem ale wy nie macie preblemu jecie w sumie malo a z tego co ja pisalam to co jem to wydaje sie duzo dzisiaj bialy ser 200gram z pomidorem obiad szynka pieczona okolo 300gram i dwa pomidorykolacja znowu ser bialy jajko i salatka grecka taka ze sloika ogorkowa z papryka dzis brak czasu 10godzin pracy