Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Yola,pomidor czy ogórek może być jak najbardziej ja patrze w tym przypadku pod kcal a nie czy chemia czy nie warzywa w diecie to podstawa,ziemniaki również mogą być w nieznacznej ilości ale jak pisałem na sucho tylko ugotowane bez żadnych dodatków !!

ej Deep ziemniaki powinny być z koperkiem albo z zieloną pietruszką lub z kielkami + olej lniany :) no tak nie zważając na chemię to ok ok chemiczne ogorki i pomidory nie tuczą tylko trują.

YOLA Taka opcja też może być ziemniaki z koperkiem czy z pietruszką ale to wszystko, ale z drugiej strony jak byś my tak szczegółowo patrzyli co jest chemią ,trujące ,to byśmy nic nie jedli ,,,,,no ale ja tak i tak wole dzika

Witam w zimną sobotę a wieje ostro! Deep no właśnie wolisz dzika ale bynajmniej on nie jest chemiczny ! Ja wczoraj na obiad miałam halibuta z kiszoną kapustą a dzisiaj grzyby leśne z ziemniakami i kiszonymi ogórkami :)

Gość Sonia 1
Witajcie!Ja do grzybów leśnych to wymyśliłam surówkę:pokrojone ogórki kiszone,jabłko i cebula z olejem lnianym. W weekend mam słabo z internetem.Rzadko kiedy działa.

Gość Sonia 1
Nie okrojone tylko krojone a języka też nie wystawiłam.

Gość Sonia 1
Przewracam.

Soniu ja ,że nie łączę owoców z warzywami ,salatkę z kiszonych ogórków robię z cebulką i olejem lnianym :) :D

Witam w niedzielę ,dziś piżamowo-kosmetycznie :) do kościoła lecę na 13stą a potem jakiś spacer by się przydał :)

Gość Sonia 1
Witam!Byłam w Kościele na 12:00.Teraz obiadek gotuję.Roladki z piersi z warzywami w środku.Życzę miłej niedzieli.

A u mnie chlapa ciapa) ale pozytywnie schodziłem troche po Beskidzie Makowskim dzisiaj czyli przełęcz carchel i szczyt Żurawnicy. Ale najważniejsze będzie za tydzien będe członkiem MOKA czyli Miejskiego Ośrodka Kultury w Beskidzie Makowskim, głównym celem będą wycieczki w góry(Beskid Wyspowy,Makowski Gorce ,Tatry Zachodnie,Słowackie Beskid Żywiecki),czyli poznam fajnych pasjonatów gór jak i również dwóch mega przewodników górskich. Jeżeli wszystko wypali będziemy zapraszać ludzi którzy borykają sie z rożnymi problemami także z uzależnieniem ,którzy chcą zmienić swoje życie,MOK działa już od 2009 roku,i coraz wiecej jest zapaleńców na górskie wycieczki ,jak sie bardziej temat rozwinie,pokaże wam rozszerzony temat .....a i może ktoś z was sie skusi.Początkiem Marca zagoszczę z członkami w grupie na szlaku będzie obszerna recenzja dla was.

Teraz tylko modlić sie do Boga aby wszystko dobrze wyszło w pracy,tzn z tymi zmianowościami,bo jak będzie żle to wszystko sie zawali oby nie ,zobaczymy za dwa tygodnie

Gość YOLANTA555
Witajcie :) właśnie Deep wszystko w rękach Boga ale On jest dobry i wszystko dobrze Ci się ułoży :) napewno ! oczywiście życzę Ci tego z całego serca :) U mnie dalej wiatrzysko i nic się nie chce ,kwiaty chociaż dzisiaj przesadziłam do świeżej ziemi i niech się cieszą :)

Gość Sonia 1
Deep,na pewno się uda.Fajna sprawa. Yolcia,a ja ziemię kupiłam i też będę przesadzać.Dzisiaj już bym to zrobiła,ale wiało tak,że odłożyłam.

Gość Agatka1214
witam u mnie dziś 2 bułki pelnoziarniste z masłem i ogórkiem obiad schab pieczony z surówka z buraczków kolacja kasza kuskus też z burakami w między czasie sok z grejpfruta 2 banany i mango . powiem wam że mam dylemat bo nie wiem co robić kończy się ten program mieszkanie dla młodych mówią że niby do maja starczy kasy i nie wiem co robić trochę boję się brać tak dużego kredytu a jak stracimy pracę to co z drugiej strony płacić komuś za wynajem to lepiej płacić na swoje tylko ze tak wszystko na raz bo teraz samochodu też szukamy a jeszcze byłam u dentysty i okazało się że przez niecały rok posypaly mi się zęby i też sporo kasy na to wszystko jak na złość

Gość Agatka1214
Yolcia jak ja marzę o takim dniu w pizamie...

Witajcie :) Agatka no coż, zawsze tak bylo,że każde poważne decyzje tak mają ,że istnieje zawsze jakieś za i przeciw ,wiem,że to banaly ale z drugiej strony można wszystko mieć i w jednej chwili wszystko stracić ,tak to nasze życie się toczy,wiesz o co mi chodzi ?prawda? Mając kredyt każdy się liczy z tym, że może stracić pracę lub zachorować powaznie a to już gorzej :( i trudno mi tu radzić z jednej strony młodzi jesteście ,macie wspolne plany i wspolną przyszłość ,myslę,że w jednym momencie nie stracicie pracy ,gorsza opcja gdybys Ty wychowywała dziecko a pensja byłaby jedna na 3 osoby ...cóż trzeba to przemyśleć :)

a co się tyczy piżamowego dnia i spa w domku to jest super sprawa ale gdy to masz kiedy chcesz to już tak nie cieszy hehe. Wciąż czekam na odpowiedz z ZUSu na temat mojego zasiłku rehabilitacyjnego mają jeszcze 7 dni ,jeszcze tydzień mojego stesu :( Ja dziś posiałam pomidory i paprykę w skrzynki i wyczyściłam na błysk całą porcelanę :) a i zrobiłam maskę na włosy taką z oleju,cytryny,żółtka i miodu rewelacyjne mam włosy nie chwaląc sie ;)

Sonia u mnie też wiało ale pojechałam na rynek i kupiłam BRATKI :D i mam wiosnę na balkonie :)

Gość Agatka1214
będzie dobrze dostaniesz ten zasiłek. z drugiej strony hak nie zaryzykujemy to nic nie będziemy mieli ... jutro plan jedzeniowy wy taki śniadanie 2 bułki z mocarstwa i pomidorem 2 śniadanie banan i Winogron sok z grejpfruta Obiad woreczek kaszy kapłanem z kiszona kapusta kolacja 2 tortile z warzywami i sosem czosnkowym poprawiać Yolanta jak jest źle

Gość Sonia 1
A ja nic nie zrobiłam wczoraj,bo pralka mi się popsuła.Biegałam z praniem po dworze,żeby obciekło itd,a dzisiaj pojadę po nową.Przy okazji widziałam lecące bociany.Agatka,moim zdaniem nic nie ryzykujesz.Najwyżej zabiorą Ci mieszkanie,ale teraz jak wynajmujesz to też go nie masz a pieniądze podobne.Moja córka też wynajmuje i nic nie może,bo nie ma stałej pracy tylko na zlecenie.Nie macie lekko młodzi,oj nie.

Witam w środę :) oj kiedyś to był mój ulubiony dzień bo już bliżej piątku :) a teraz wszystkie dni takie same... Agatka piszesz z telefonu? bo jakoś bułki z mocarstwa sobie nie wyobrażam hehe ,jak z mozzarellą i pomidorem to ok. Obiad woreczek kaszy kapłanem z kiszona kapusta hmm zastanawiam się nad tym kapłanem ;)

Sonia dobrze, że masz duży ogrod i miałaś gdzie latać z tym praniem. To udanego zakupu pralki życzę :)

Gość Agatka1214
tak z telefonu przepraszam za błędy

Gość Agatka1214
jaglanej nie wiem czemu tak wyszło; ) dziś zrobiłam bułki otrębowe chce wykluczyć całkowicie chleb i zastąpić tymi bułka mi skład to jogurt otręby jajko i przyprawy w mikrofali się je robi jutro mam zamiar zrobić szpinak jak znajdę liście bo wszędzie jest rozdrobniony a tego nie lubię

Witajcie :) Agatka kasza jaglana dobra w każdej postac****amiętam Twoje bułeczki otrębowe z mikrofali, aż mi zapachniały :) musisz chyba poczekac na polski szpinak :) u mnie pogoda piękna a ja muszę czekać na DHL bo zamówiłam rewelacyjne ,elektryczne patelnie do robienia naleśników dla siebie i dla mamy bo ma niedługo imieniny :)

Gość Sonia 1
Uf! Pralka jest.Elektrolux.Kupiłam ze względu na pojemnik/rozbierany/.I jeszcze,żeby nie była skomplikowana.A wzięłam jeszce żelazko i garnek Tefala.Dużo nowości jest.Pooglądałam parowary,powspominałam Deepa.

I ja również witam (prawie weekendowo) jutro odzwiedzam Beskid Wyspowy zaraz z rana Sonia zabrzmiało jak by mnie tu bardzo bardzo dawno nie było :P a właśnie co z Susan sie dzieje ?