Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witam :) Soniu jeśli tak chcesz zrobić jak ja to musisz pamietać ,żeby raz dziiennie plaską łyzeczkę Wit C zapodać lub zjeść ząbek czosnku :) to jest bardzo ważne !!! żeby utrzymać rownowagę czegoś tam nie wnikam hehe no i nie wolno przy kuracji wodą pić alkoholu - to tak na marginesie jakby ktoś inny się tym zainteresował. Mam fajną jasność w glowie:) i 15 minut po zażyciu idę do kibelka :) Soniu jak zaczniesz kurację dać znać i pamietaj ,że butelka z wodą po otwarciu 30 dni i do picia już się nie nadaje ,można ją wlać do kąpieli .U mnie szaro buro 9 stopni.

Gość gość
A ja się Wam przyznam że Was nie czytam ale sie uśmiecham i żyję zdrowo. Nie mam zaparć-bo to domena osób które spożywają pszenicę Nie mam wzdęć bo to również domena tych osób Nie mam napadów apetytu-bo to również domena tych osób Nie mam problemów z koncentracją bo to również domena tych osób Nie mam depresji bo to również domena tych osób Nie mam nadwagi i otyłości bo to również domena tych osób Nie mam kataru siennego alergii i innych dolegliwości bo to również domena tych osób Nie mam tendencji do zasiedzenia i lenia bo to również domena tych osób Nie mam upośledzonych zmysłów smaku,węchu, wzroku, słuchu bo to również domena tych osób Staram sie nie dopuścić do chorób ,,cywilizacyjnych" i mam łatwiejsze zadanie do wykonania od tych osób Ale najważniejsze jest dla mnie to że mam wolny umysł! Nie narkotyzuję się od 2,5roku-nie jadam pszenicy prawie nie jadam żyta i glutenu! Jestem czysta!

Gościu ja też nie jem pszenicy bo jestem bazgluenowa :D i na dodatek nie jem mięsa ! ale niestety przez lata złego odżywiania mam teraz to o mam!

Gość Sonia 1
Witaj gościu!Fajnie,że jesteś!Dzięki!Może dołączysz? Yolcia,co to za witamina w łyżeczkach?Bo ja mam Ascorvitę 1000 do rozpuszczania.O internet działa!

Soniu to jest czysta witamina C Kwas L-askorbinowy CZDA :) jak masz 1000 to musisz wziąść 3 razy po 1000 bo płaska łyżeczka ma 3000 !

Ascorvita 1 tabletka zawiera substancję czynną kwas askorbinowy 1000 mg. i UWAGA !!! "Substancje pomocnicze: kwas cytrynowy, sodu wodorowęglan, sorbiol, skrobia kukurydziana, aromat cytrynowy, aspartam, ryboflawiny fosforan sodowy (barwnik) " -Soniu a po co CI to???

Gość Sonia 1
O kurcze,ale trucizna!!No to jutro poszukam.Dziękuję.

Gość YOLANTA555
Witam z ranka :) mam dzisiaj laryngologa na 9.15 ,neurolog podejrzewa zaburzenia blednika ,zobaczymy... Soniu jak tam ? wypilaś dziś porcję wody utlenionej? Deep jak urlopik??? Agatka ?jak tam menu? też bys mogla sprobowac tej wody :D POZDRAWIAM :)

Gość Sonia 1
Nie wypiłam.W piątek dostanę wit.C od córki,to dopiero zacznę.Znowu zimno u mnie.Pozdrawiam.A wieczorem zajrzę co tam u Ciebie Yolcia.

HA u mnie stwierdzono niedosłuch lewego ucha ! no nie wytrzymam ... więc wiem, że nic nie wiem ;) Soniu no powim Ci teraz po 12 dniach stosowania wody utlenionej coś się od rana porządnie ruszyło w jelitach ... Sonia odebrałaś już wyniki? czy nie zrobiłaś jeszcze? u mnie słonecznie ,w piatek chyba pojade nad jezioro :)

Gość Sonia 1
Nie robiłam jeszcze,biorę lekarstwa do końca tygodnia,potem min.tydzień przerwy.Ja też mam niedosłuch w lewym uchu po gentamycynie/czy jakoś tak/ dwadzieścia lat temu.Ale on mi zlecił zwykłe badanie tsh,więc muszę pomyśleć.Zwykłe to robiłam wiele razy i nic nie wykazywało.Może pójdę prywatnie.

Witam w słoneczny czwartek :) Soniu, tsh to masz na tarczycę ja to mam w normie, ale na USG tarczyca wykazuje hashimoto ...i bądz tu mądry hehe No to jesteśmy dwie przygłuche laski :D :D :D

Gość Agatka1214
Hej u mnie źle 2 tygodnie zwolnienia ostre zapalenie ucha nic na nie nie słyszę. Śniadanie ser biały że szczypiorkiem i chlebem z ziaren bez mąki obiad pierś wędzony z kurczaka z sałatka z sałaty lodowej kolacja to co na obiad

Gość Agatka1214
Jakaś u nas epidemia z uchem ;)

Gość Sonia 1
Ja wczoraj wlałam o ucha wodę utlenioną na 15 min/coś czułam,ze się dzieje/i przeszło.Dzisiaj mam lekarza/innego/.Pozdrawiam!

Ile ja się już naczytałam o cudownych sposobach na zmianę życia ;) Ja uważam, że po prostu trzeba w miarę zdrowo jeść, trochę się ruszać, a poza tym robić to, co się lubi - tylko wtedy można się cieszyć życiem. Ja ograniczyłam fast foody i robię sobie regularne wycieczki górskie. Przy okazji nie oszczędzam na ośrodkach wypoczynkowych - w tym roku jadę do Nosalowego Dworu, który ma genialną strefę SPA. W końcu odnowa biologiczna też jest ważna dla zdrowia ;)

Witam w piątek :) zaraz jadę nad jeziorko :D życzę zdrowia laski i pozdrawiam

Hej wam deep powraca po małej przerwie,urlop za sobą parę szczytów zaliczonych,ale już od Bożego Ciała uderzamy znów w Tatry Zachodnie.:) Yola,pamiętasz Żywiec z tamtego topika,zaprosiłem ją do nas,może da znać ,a z Sonią coś poradzimy zresztą nie będe sie rozpisywać wejdź na tamten topik,to zobaczysz jej wpis,trzeba pomuc a myśle że u nas poczuje się bardzo dobrze. :)

Gość Sonia 1
To świetnie!A ja robię badania,prześwietlenia itd.A w weekend jak zwykle internet tylko w nocy.Agatka współczuję!!!!!

Witajcie we wtorek :) Deep dobrze zrobiłeś zapraszając Żywiec do nas :) napewno coś zaradzicie z Sonią :) Ja dziś poszcze na samej wodzie :) pozdrawiam

Gość Sonia 1
Witajcie!A ja odbieram wyniki i znowu wizyta!

Sonia to musisz mi napisać jak wyniki i jak wizyta ? Ja zaraz na ogrodek pomidory posadzić idę,a tak cały dzień gospodarczy pranie i sprzątanie.A i kupiliśmy samochod VW Transportera bo mąż się z gratami do pracy nie mieścil w Omedze i ona idzie do żyda :(

Gość Sonia 1
Witam!Yolcia,wyniki dobrze,tarczyca też.A zdjęcie płuc pokazało,że była infekcja.Zdjęcie zatok to samo.Stąd osłabienie itd. Muszę ogarnąć teraz wszystkie zaległości w pracach domo ogródkowych. Pozdrawiam.

Gość YOLANTA555
Witajcie :) Soniu to dobrze, że dobrze :)