Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Deep niestety Żywiec nie przyszła :( ani susan :( ciekawe jak samsonka i malina ....

nareszcie :) to idę podlać ogródek :) Sonia czy Ty pijesz wodę utlenioną???

Gość Agatka1214
Hej Deep pamiętasz jak Ci pisałam o naszym Oplu był u mechanika przeczyszczony został silniczek krokowy i przepustnicy nie pomogło na benzynie jako tako a na gazie ciągle przerywa i gaśnie

Gość Agatka1214
Dziwne z Suzann bo ona cały czas była mam nadzieję że nic się nie stało szkoda ze nie ma z nią innego kontaktu

YOLA spokojnie na wszystko trzeba czasu,bądźmy dobrej myśli,dziewczyny wrócą jestem pewien.

Agatka sprawdźcie jeszcze świece i kable,jeżeli są juz stare i widać na kablach upływ czasu to może być przyczyna gaśnięcia a w szczególności przerywania,a filtr paliwa i powietrza kiedy zmienialiście,bo też mają wpływ na te objawy. Jeżeli chodzi o gaz może jest rozregulowany,obroty falują schodzą poniżej 500 min obr i auto gaśnie,jedz do dobrego gazownika niech sprawdzi stan parownika,filtrów niech wszystko przeczyści i na nowo wyreguluje i wymieni filtr i zobaczycie wtedy czy coś pomogło.

Gość Agatka1214
To tak. Przewody, świece, filtry wymieniane w zeszłym roku w czerwcu. Tak samo regulacja i filtr gazu lecz w i wtedy to nie pomogło. Teraz w czerwcu też mamy przegląd, wymianę filtrów i regulacje gazu. To pewnie jakaś głupota czujnik

Gość Sonia 1
Witajcie!Ja jestem dobrej myśli tak jak Deep!Wrócą!!!! Yolcia jeszcze nie piję,bo mam do dzisiaj antybiotyk.Zaczynam od jutra.Przyjemności nad jeziorkiem!!!

Witajcie w piatek :) u mnie pogoda przepiękna ,gnaty mnie bolą od wiszenia na hamaku :D pozdrawiam a jak Wam mija długi wekeend?

Yola u mnie długi weekend oczywiście bardzo aktywnie czyli w Boże Ciało w górach Tatry Zachodnie zaliczone trzy szczyty Wołowiec ( 2062 m n.p.m.) Rakoń (1879 m) Grześ (1653 m) Dzisiaj,zaś trochę roboty koło domu ale i tak 65 km rowerem zaliczone :) Sobota również rower i wyjazd do pięknej wsi artystów,poetów i malarzy czyli Lanckorona ( kiedyś tu pisałem o tej pięknej starej wiosce) w dwie strony ok 75 km wyjdzie mi Niedziela zaś kolejny wypad w Tatry Zachodnie tym razem z naszą grupą uderzamy ma Starobociański Wierch gdzie po drodze zaliczymy jeszcze Kończysty Wierch i Trzydniowiański Wierch,oczywiście Deep zakupił sobie konkretne kije na takie wycieczki,kije dają rade hah.

Witam w sobotę :) Deep ale ja Ciebie podziwiam :D ,że HOHO !!! Ja dzisiaj byłam ( samochodem oczywiście nie rowerem ) w Iławie namowili mnie na loda ,no ale rodzicom się nie odmawia :D a tak to leniwy dzień... Sonia a TY co porabiasz takiego,ze się nie odezwiesz???

Lanckorona zaliczona ale wracając złapała mnie taka ulewa że masakra,cały mokry ale zadowolony że trasa zrobiona wyszło 73 km.lekko nie było w deszczu ale coż ,coś za coś. Dobra trza ny ny bo jutro pobudka o 4 rano.

Gość Sonia 1
Nadrabiam zal!egłości na ogrodzie.Wekendy u mnie ma internet.Sucho jak nie wiem.Codziennie podlewam po dwie,trzy godzinki.Dobrze,ze mam studnię,bo już z tobołkiem bym szła.Jutro ogarnę miejsa w których był Deep.Wfzoraj posiedziałam z Tobą Yolcia nad Jeziorakiem.

Gość Agatka1214
Deep podziwiam Cie super ja nawet na rower nie mogę narazie iść przez to ucho

Gość Sonia 1
Witajcie!Parno,duszno i o dziwo popadało.Zbieram sie do Kościoła.Yolcia mam nowe lekarstwo.Hitaxa.Nie wiem czy moge do tego używać wodę.

Wrzuciłem pare fotek z czwartkowego Wołowca. a wczoraj tak jak pisałem zaliczony najwiekszy szczyt po stronie polskiej w Tatrach Zachodnich czyli Starorobociański Wierch (2176 m),dalej Kończysty Wierch ( 2002 m ) Trzydniowiański Wierch (1758 m) i Czubik (1845 m), ;)

Gość Sonia 1
Pierwsze zdjęcie to moje ulubione.Ten promień to chyba na Ciebie padał?Po prostu rewelacja.Dzięki.

Gość Sonia 1
Czyżby znowu strona?