Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Go艣膰 Sonia 1
Podobno kudzu nie pomaga od razu. Dzisiaj czuj臋 si臋 lepiej. Zaprosi艂am par臋 os贸b. Zobaczymy czy przyjd膮. Jak tam wam idzie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wiieczorna
A mnie dzisiaj g艂owa boli. Od wczoraj mi si臋 chce piwa napi膰 ale idzie wytrzyma膰. Id臋 sprz膮ta膰 chat臋. Mi艂ej soboty :)

Udost臋pnij ten post

Dobry wiecz贸r ja by艂am na przepustce popra艂am,posprz膮ta艂am,pogotowa艂am i po imprezie :D tyle u mnie ... Jeszcze ciekawostka dotycz膮ca kudzu jest te偶 w proszku ,kt贸ry dostypuje si臋 cichaczem komu艣 do potraw w wiadomym celu ,stwierdzono ,偶e wielu z tych nie艣wiadomych os贸b odstawi艂o alkohol lub pi艂o znacznie mniej !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiieczorna
Tez czyta艂am te 艣wiadectwa. W og贸le to du偶o pozytywnych opinii jest na internecie nawet na ameryka艅skich stronach ale s膮 wyj膮tki takie jak ja ze im nie pomaga :( Dzisiaj si臋 czuje zn贸w fatalnie. Jestem taka s艂aba i apetyt mam ogromny. Ale nie chce mi sie pic.Pisa艂am z kim艣 i stwierdzili艣my ze organizm si臋 widoczne alk domaga. Ooo jak ja nie lubi臋 jak jestem taka s艂aba dos艂ownie czuje si臋 jak bym by艂a chora dzisiaj w sklepie my艣la艂am 偶e zemdleje . Mam nadzieje ze szybko minie

Udost臋pnij ten post

Wieczorna jutro b臋dzie znacznie lepiej zobaczysz , wsta艅 rano wyjd藕 z domu, ciesz sie 偶yciem kt贸re cie otacza a zobaczysz, 偶e wszystkie dzisiejsze do艂y min膮 z ka偶dym dniem kiedy stawiasz czo艂u alkoholu i wygrywasz wiedz 偶e kolejny dzie艅 b臋dzie jeszcze lepszy.' B臋dziesz dumna z siebie 偶e kolejny dzie艅 wygra艂a艣 da ci to motywacje na kolejny dzie艅 a偶 w ko艅cu wygrasz raz na zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jolka
Cze艣膰. .pozdrawiam wszystkich i 偶ycz臋 wytrwa艂o艣ci i silnej woli. Ja chyba te偶 zam贸wi臋 sobie to kudzu. . W najgorszym wypadku uzale偶nie si臋 te偶 od kudzu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiieczorna
Dzi臋ki dep . Nie mam dola czuje si臋 fizycznie zle jestem bardzo s艂aba i troch臋 mnie w sercu kuje tak jak mia艂am na pocz膮tku. Rano ledwo 偶yje. Jak w tym tyg si臋 nie poprawi to p贸jd臋 do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Wszystkie te objawy s膮 w normie. Pami臋tam jak kole偶anka mia艂a objawy zawa艂u. Oczywi艣cie nale偶y to sprawdza膰. Niemniej jednak po sobie wiem, 偶e co chwil臋 bola艂o mnie co innego. Mia艂am nawet gor膮czk臋 p贸艂 roku po zaprzestaniu picia. U ka偶dego jest inaczej. Poczytajcie o nawrotach choroby alkoholowej. Bardzo wa偶ne to jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Alkoholizm-forum. pl>8859-g艂贸d-i-nawr贸t Mechanizm iluzji i zaprzeczenie w chorobie alkoholowej. Youtube

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Zaprzecze艅 mia艂o by膰. Poszukajcie jeszcze wyk艂ad贸w dr. Woronowicza Polecam te偶 blog Meszuge. A jak znajdziecie co艣 fajnego to dajcie zna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiieczorna
Dzi臋ki na pewno poczytam :)

Udost臋pnij ten post

Witam w deszczowy niedzielny wiecz贸r alee dopiero u mnie na terenie bo w gorach mia艂em mega pogod臋 na S艂owacji czyli 22 km praktycznie w biegu przewy偶szenia 1200m ,wyr膮bany jestem na dwie strony ale 8 szczyt贸w zdobytych To si臋 nazywa pozytywnie sp臋dzony dzie艅 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂awa
Witajcie, ja dzi艣 po dw贸ch tygodniach nie picia mam okropny dzie艅. Od samego rana nerwy mnie ponosz膮 i na wszystkich wrzeszcz臋. By艂am na d艂ugim spacerze, ale dalej we mnie buzuje z艂o艣膰. Mo偶e to na zmian臋 pogody albo ju偶 zwariowa艂am. Mam nadziej臋, 偶e jutro mi przejdzie. Trzymajcie si臋 dzi艣 dziewczynki> Na trze藕wo oczywi艣cie! Trzymam mocno kciuci za Was i za siebie.

Udost臋pnij ten post

Bronia Mog膮 to by膰 symptomy nawrotu,np hu艣tawka nastroj贸w od euforii do niezrozumia艂ego smutku. Narastanie uczucia z艂o艣ci bez okre艣lonego powodu. Trudno艣ci w jej rozpoznawaniu. To minie z czasem tylko nale偶y to rozpoznawa膰 i uczy膰 si臋 radzi膰 z tym. Po prostu 偶ycie trzeba bra膰 takie jakie jest,i zaakceptowa膰 to,osoba nadu偶ywaj膮ca alkoholu 艣wiat odbiera sztucznie,chore my艣lenie wmawia nam 偶e przez alko b臋dzie dobrze i jako艣 to bedzie a tylko pog艂臋biamy swoje niestety smutne w szarych kolorach 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiieczorna
Wczoraj wyczyta艂am ze te symptomy do 12 tyg mog膮 cz臋sto wyst臋powa膰. Ja po tych 3 dniach suchego kaca czuje si臋 troch臋 lepiej. Jak tam reszta?? Ciekawe czy Malina i Samsonka si臋 tutaj jeszcze poka偶膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Ja dzisiaj na badanie USG. Troch臋 jestem zdenerwowana. Nie lubi臋 bada艅 itp. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Witam w zapadany poniedzia艂ek :) Wczoraj mia艂am dola to sobie porycza艂am na oczyszczenie. Nawet na kompa nie mia艂am si艂y ... Dzi艣 ju偶 lepiej, ale ja chc臋 ju偶 i艣膰 do domu ... pozdrawiam trzezwo hehe

Udost臋pnij ten post

Witam!Yolcia Ty mi si臋 tam nie 艂am.Szpital Prze偶y艂am w maju i wiem co czujesz,do dzisiaj 艣ni膮 mi si臋 koszmary a tylko dlatego,偶e lekarz,kt贸ry robi艂 USG stwierdzi艂,偶e mam przerzuty i trzeba znale藕膰 g艂贸wne ognisko wrr...Tego strachu do ko艅ca 偶ycia nie zapomn臋. Ale mi taki kopniak by艂 potrzebny...Mam nadziej臋,偶e wszystko dobrze u Ciebie a,偶e sobie poryczymy to ju偶 taki nasz urok. Z czym smakuje kasza jaglana bo te偶 nigdy nie jad艂am a w艂a艣nie zakupilam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiieczorna
Sonja ja te偶 trzymam mocno kciuki jeste艣 ju偶 po? Yolanta a ja dzisiaj tak mam jak ty wczoraj ale nie mog臋 si臋 po p艂aka膰 co by mi na pewno dobrze zrobi艂o... Bronis艂awa i majka i go艣膰jolka jak tam u was?

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny,mi kudzu pomaga,tylko mam wra偶enie,偶e ci艣nienie mi za bardzo leci i jednak bior臋 wi臋cej ni偶 wcze艣niej planowa艂am.Mam te偶 艣wiadomo艣膰,偶e kudzu tylko u艂atwia ale roboty za mnie nie odwali niestety...

Udost臋pnij ten post

Wieczorna mi jak si臋 chce rycze膰,to nie ma mocnych,nic i nikt nie jest w stanie mnie powstrzyma膰 i nie potrafi臋 jako艣 tak delikatnie,tylko wyrycze wiadro 艂ez a nos dwa dni czerwony.Tak samo mam z napadami zlosci, nigdy do 10 nie dam rady policzy膰...

Udost臋pnij ten post