Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Wiieczorna
kudzu. pl

Gość natkapiertuszki
Nie wszystkich nie dałam rady ale coś o tym słyszałam

Gość Wiieczorna
Fakt, nie przerzucilam stronki :p

Gość natkapiertuszki
Wieczorna i z tej stronki idzie kupić też?

tak Wieczorku pisałam o przerzucaniu strony ,albo ja albo Sonia a reszta zdziwiona,że wpisu nie ma hehe

Gość natkapiertuszki
Dzieki Jolu :-)muszę sobie kupić może będzie lepiej

natka napewno będzie lepiej zajrzyj tam są różne rodzaje kudzu zobacz ,ja Ci pokazałam te,które kupuję ja .Pierwsze takie kudzu kupiłam w aptece z 5 lat temu dałam 80 złotych ! pomagało ale drogo było i odpuścilam a teraz zawsze mam :)

Gość natkapiertuszki
Kurcze a skąd ja ma wiedzieć jaki może ten co ty masz jest dobry co???to każdy jest inny czy jak??

Gość natkapiertuszki
Bo wiem że one na necie koło 50zl chodza czy ten Toj jest dobry bo nie się wydaje że jakiś tani ale wiesz pisze tak bo się nie znam na tym i pytam

czytaj skład ile korzenia jest w kapsułce to jest najważniejsze : 1 kapsułka zawiera: 345mg sproszkowanego korzenia kudzu (Pueraria lobata), 150mg ekstraktu z korzenia kudzu (Pueraria lobata) standaryzowanego do zawartości nie mniej niż 40 % izoflawonów roślinnych. to jest skład mojego 90 kapsułek 38,19 złoty daj porównania innych i coś wybierzemy

to drugi specyfik KUDZU ROOT 500MG, SWANSON, 60 KAPSUŁEK 13,89 Składniki: Kudzu, otoczka kapsułki: żelatyna, substancja przeciwzbrylająca: mikrokrystaliczna celuloza. 1 kapsułka zawiera: Kudzu korzeń (Pueraria lobata) 500mg.

to trzeci specyfik KUDZU ROOT, 60 KAPSUŁEK 29,79 złoty Składniki: sproszkowany korzeń kudzu ( Puearia Montana), ekstrakt z korzenia kudzu ( 4:1), żelatyna (składnik kapsułki). 1 kapsułka zawiera: korzeń kudzu proszek 450 mg, korzeń kudzu ekstrakt ( 4:1) 50 mg.

Gość natkapiertuszki
Kurcze nie pamiętam bo kiedyś to ogladalam ale teraz to już będę wiedziała co szukać czyli jak najwięcej ilość tak teraz to ja jestem trochę w tym ciemna hihi

Gość gość
Czyli ten 345mg jest troszkę gorszy od tego 500mg??

Gość Sonia 1
Witajcie! No to jakieś żarty są. Nie mogłam znaleźć naszego topiku. I to nie pierwszy raz. Yolcia uważaj na ksylitol. Dużo podróbek jest. Ja dzisiaj sernik zrobiłam. Mąż lubi. Jest kochany, nie pije prawie tak długo jak ja. Pojechał ze mną na warsztaty i zadecydował, że nasz dom będzie bez alkoholu. I jest. A w tym roku mieliśmy 30 rocznicę ślubu, w tym 22 trzeźwe lata. Dzisiaj coś kiepsko się czuję. Wszyscy w domu byli poprzeziębiani, chyba mnie też dopadło.

Gość Sonia 1
Yolcia, daj ten przepis na biszkopt jak będziesz miała chwilę.

Sonia ja też w tym roku miałam 30 rocznicę ślubu ale ja nie mam rocznicy 22 lat trzezwosci :( bosze Soniu jak Ty masz dobrze i wspaniale nawet nie zdajesz sobie sprawy co my mamy z natką jak sobie nasi mężowie dogadzają piwkiem masakra :(

Gość natkapiertuszki
Mój mąż nie wie że jestem uzależniona i dlatego tak jest mi tak ciężko ale obiecuję że jeśli teraz mi się nie uda i zapije to mu opowiem wszystko

Gość gość
E

Gość Sonia 1
Witajcie! Yolcia wiem, wiem. Dlatego pączki, serniki a dzisiaj wielki schabowy. A czasami to nie wiem kto jest wśród aowców bardziej zadomowiony:on czy ja. Zdarzają się śmieszne sytuacje, kiedy jestem brana za żonę alkoholika. Przypominam o przepisie, ale nie pali się.