Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość natkapiertuszki
Strona

Gość natkapiertuszki
Strona

Gość gość
Okropne te strony

Gość gość
Okropne te strony

Gość gość
Strona

Gość gość
Strona

Gość gość
Strona

Gość gość
Strona

Gość gość
Strona

Gość Sonia 1
Cierpliwość.

Gość Sonia 1
Pokora.

Gość gość
Dziewczyny, kolejna kreska :) niełatwa ale zawsze :) do kreski dołączyłam dzisiaj skarbonkę niepijkkę. Pięknie obkleiłam pudełko po kubku termostatycznym i wrzuciłam 2dychy. Cholera trzymam się ale znowu długi weekend a ja sama, dam radę i niech spada głupi demln

Gość gość
Nie wiem czemu gość

Gość YOLANTA555
Bronia bardzo dobrze, że poszłaś do lekarza bo byś męczyła się dalej a tak już tylko lepiej będzie :)

Ja dziś nie piję, ale chyba głód mnie dopadł jak byłam w biedronce bo aż mnie głowa rozbolała przy alkoholach (bo są przy kasie ) wypadłam ze sklepu jak oparzona co za uczucie ... rozstrzęsiona jestem do tej pory :(

natka pamiętam jak byłam mała to moja mama zawsze jak gotowała albo piekla to zawsze z szampanem... inaczej jej też nie szło ... ale ona się nie uależniła ... a moja siostra niestety tak :(

Chyba zacznę kreski stawiać albo skreślać dni w kalendarzu ... muszę coś zjeść. bo oszaleję chyba masakra jakaś :(

Gość Wiieczorna
Ciekawy cytat, lubię te cytaty w ogóle.. Yolanta, pomysl o nas a my myślimy o tobie. Chyba wszyscy mamy aktualnie jakiś ciężki czas, czy mi się tylko tak wydaje? :O Pogody ducha nam wszystkim życzę i spokojnej nocy

Wieczorku jak się piło to się nic nie czuło a teraz jakoś wszystko przeszkadza ... także nic Ci się nie wydaje chyba... Bronia a Ty sobie odpuść przeszłość ,daj jej odejść w pokoju ... teraz jest tu i teraz : czyli jesteś trzezwa i szczęśliwa !

Gość natkapiertuszki
Ja też sama w domu i dlatego poszłam do Inter kupiłam wszystko ma rosolek i właśnie go kończę muszę coś zrobić by nie myśleć ale mi w przeciwieństwie do Was dziś jakoś fajnie idzie nie czuję bardzo głodu he he może kudzu już działa

Gość natkapiertuszki
Na ból głowy u mnie działa tylko tbletka

Witam, ja już zrobiona na "towara" :p i jadę do siostry do Gdyni :) będę pamietać o Was, żyby nie pić ! trzezwego weekendu życzę Wam i sobie oczywiście też :)

Gość natkapiertuszki
Witam wszystkich dziś u mnie mały sukces :-)mąż chciał żebym napila się z nim piwka mówię mu że nie chce a on dlaczego ty nie pijesz więc postanowiłam mi powiedzieć że mam problem z alkoholem nie bardzo chcial mi w to wierzyć ale ładnie się zachował i powiedział że ze szanuje moja decyzję o nie piciu :-)

Natka gratulacje! Właśnie o to chodzi żeby się przyznać że się ma problem to nie wstyd tylko duma. Mi już chyba to zapalenie przechodzi czuję się lepiej i nawet byłam dziś na spacerze. U mnie chwilami świeciło słoneczko. Jestem kolejny dzień trzeźwa i kudzu zażywam codziennie po 2. Wydaje mi się że bardzo pomaga.

Natka. Super że miałaś odwagę powiedzieć ale i super reakcja męża. Ja niestety przyznałam się na razie przed sobą i tutaj. Ale to i tak dużo :) Bronisława, jak czytam jestem trzeźwa to motywuje mnie również :) A tak w ogóle to bez tego płynnego gó..a kobietki czuję się bardziej atrakcyjna. Życzę miłego i oczywiście trzeźwego cd weekendu

natka maż zachował sie bardzo dobrze i tobie to bardzo pomoże dziś i jutro bo mózg wychwytuje takie szczegóły, jutro czy pojutrze czy za tydzień ta sytuacja ci sie przypomni wyciągniesz wnioski te pozytywne i właśnie takie szczegóły tworzą fundament.

Niezłomna a bedzie jeszcze lepiej ba bardziej niż myślisz :)