Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość WireczornaA
Ja tez teraz mam zmartwienie co mi lekarz powie na te moje bóle trzustki :( Samsonka dużo sił w pracy i żeby Ci się te objawy juz nie powtórzyly.Ja musze dzisiaj do 10 pracować potem idę do doktora.

Gość Samsonka
Deep Obejrzałam ... Dotarło, i zawsze jak przyjdzie mi ochota na to g****o będę włączać sobie ten filmik, do czasu aż to g****o nie stanie mi się obojętne i przestanę o nim myśleć Dziękuję

Gość agatka1214
Witam ja dzis do pracy na 10godzin wiec odezwe sie wieczorem a moje menu to sniadanie 3kromki chleba z ziaren z piersia z kurczaka i pomiodorem obiad piers z kurczaka w sezamie z salatka z ogorkow i kolacja jajka sadzone z pomidorem

Witam w przepiękny dzień ale niestety poniedziałek i aby do środy :) No laski ! jesteście dzielne !!! bravo od razu z ranka obydwóm zaliczam 1 dzień bez alko !!! Wiedziałam, że przed Wami straszna noc i poty ... Ja miałam 3 takie noce a jak przysnęłam to śniły mi się koszmary :( Program na dziś dużo dużo wody wody wysokomineralizowanej bo ten alkohol trzeba wypłukać z siebie, kupcie VIt C , b-complex i jakąś multiwitaminę mega :) i koniecznie coś ziołowego na wyciszenie a na noc jakąś herbatkę spokojny sen czy coś w tym stylu .Mi to pomogło :)

Dzien dobry! I brawo dziewczyny, pierwszy dzien za Wami. Z kazdym dniem bedzie coraz lepiej!

Gość gość
Cześć.Tak trzymajcie.A wieczorkiem o 21:30 w telewizji Republika program ,,12 KROK,,.Polecam.Stare odcinki w internecie.

Gość gość
No telewizja/ja mam na NC +/.Ale jak nie masz to odcinki są dostępne w internecie.

Gość gość
Autorski program Rafała Porzezińskiego,,12-ty krok,,.

Samsonka Wieczorna Objawy po odstawieniu alkoholu mogą utrzymywać sie nawet do 2 tygodni czyli leki,drżenie rąk,ogólne osłabienie, bezsenność, itp Każdy reaguje inaczej,ale dziewczyny nie zrażajcie sie czasami bo te objawy miną tylko trzeba zachować 100% trzeźwość. Najgorsze będą noce,ale jak pisałem z każdym dniem będzie lepiej,ale na wszystko potrzeba czasu aby organizm sie uregulował.

Gość gość
Omamy słuchowe też mogą być przy dużych lękach.Przejdzie tylko trzeba wytrzymać.Jak nie dajecie rady to detoks,czyli odtruwanie.

gościu mi się wydaje, że jak przeżyły tę noc to dadzą radę ,wszyscy wiemy, że lekko nie będzie ... wiadomo jak same nie dadzą rady to do specjalisty powinny się zgłosić. Mam nadzieję a wręcz jestem pewna , że u wieczornej to nie jest trzustka , przy chorej nie dałaby rady chyba chlać ... no zobaczymy ...

Gość WireczornaA
Jestem u lekarza w poczekalni dam wam znać jak wyjde

hmm zastanawiam się dlaczego jesteś wireczorna a my na Ciebie mówimy wieczorna :) ja lece na pocztę a Ty daj znać jak wyjdziesz, pewnie skierowań na wyniki dostaniesz ,że hej !

YOLANTA za krótki czas żeby cokolwiek powiedzieć ,ale po jednej nocy czy dwóch zapewniam cie że nie przejdzie. Wieczorna napisz nam co i jak u lekarza i powiedz mu o wszystkim bardzo dokładnie

wege co lubi mięso zostań proszę :) i od razu dal mi przepisa na masło z avokado bo mi się zepsuje :) ale bez czosnku bo do pracy chodze :)

Gość Wiieczorna
Na usg wygląda ok ale trzeba do jutra odczekać na wyniki krwi.Doktor powiedziała ze przypuszcza ze coś z żołądkiem ale nic zlego

Gość Wiieczorna
Samsonka jak mija dzień? Ja cała posr*** byłam bo się tak wystraszylam ale mam nauczę.Teraz mi się w ogóle odechciało Alkoholu gorzej jest potem po paru tygodniach jak juz się poczuje znów jak nowo narodzona wtedy będzie kusić :/ Czuje się okropnie nie wyspana ale jestem taka wdzięczna ze mogłam spowrtem do domu iść z moim dzieciatkiem a nie do szpitala :D Ale ulga.Dzieki wszystkim za pomoc !

Gość YOLANTA555
no wieczorna i po bólu :) dziś dalej 0 alko?

Gość Wiieczorna
Zero :) na razie mnie nie ciągnie a raczej mi nie dobrze lekko jak pomyślę o alk.Dla mnie jest to nieprzyjembe jak się ciało odtruwa bo się czuje taka słaba. Wpierw b komplex kudzu i inne witaminy. Apetyt mam który nie ma końca co godzinę bym coś zjadła :/ Wieczorem od 18 tej tylko herbatka

Gość Samsonka
Wieczorna Dobrze że nic groźnego nie wyszło u lekarza. Ja się czuję do bani, nie spałam w nocy ani minuty, bałam się zamknąć oczy. Nie mogę nic jeść, nie mogę patrzeć na jedzenie. W pracy byłam do godz 14 zwolniłam się i zamówiłam taksówkę do domu, bo nie umiałam iść na nogach. Są momenty że jest ok, ale za chwilę dół. Mam strasznie zmienne nastroje i często wszystko wokoło mnie w*****a. W pracy byłam nieobecny. Zapomniałam co mam mówić, prostej kreski nie umiałam narysować. Częse się jak nie wiem. Lepiej czułam się po ostrym chlaniu niż dzisiaj. Jeżeli tak to ma wyglądać i to przez około 2 tyg. To ja chyba pasuje.

Gość Wiieczorna
O kurcze współczuję :( Dobrze ze dzieci są na wakacjach.Na pewno to ze nie spalas tez się do tego przyczynia ze jesteś taka slaba. Ja nie mam w ogóle takich objawów tylko tyle że jestem słaba i nic mi się nie chce tylko jeść i mnie suszy ale nigdy nie miałam takiego czegoś ze mną trzeslo może temu że zawsze prawie tylko piwo piłam apostate lata góra 5 ja nie wiem a może Kudzu to robi to tez może być nie dasz rady sobie Kudzu kupić? ale tylko ten Kanadyjski.Masz jakieś zioła? To pij je cały dzień jak mozesz

Gość YOLANTA5555
Mnie tez tak trzepało za pierwszym podejsciem nie wiedzialam, ze to brak jest brak witamin i mineralow o czym pisalam juz.b complex brac 1 co 3 godziny koniecznie!!!

Gość Wiieczorna
O mam to na My Player TV który mam zainstalowany na tel tam są też takie programy jak Polsat itd.Bede dzisiaj oglądać o 21:30

Gość Samsonka
Yolanta Kupiłam te wszystkie witaminy. I je wzięłam mam też herbatkę uspokającą. Ale niewiele mi to pomaga pije wodę kefir i mleko. Najgorsze ze lepiej czułam się na drugi dzień po chlaniu niż teraz. I robię się momentami agresywna. Dobrze ze jestem sama. Mąż dzwonił i go zwyzywalam od najgorszych i wysłałam go na drzewo. Nigdy takich rzeczy mu nie mówiłam nawet po alko. Nie wiem co się dzieje...Ale jest coraz gorzej.

Nie mozna sie poddawac! To sa objawy odstawienia, ktore przejda! Jak sie nie bedziecie trzymac, to bedzie tylko gorzej!!!! Pijcie wode, bierzcie magnez, witamine c i b complex, moze ugotujcie sobie rosolku, ma potas i pomaga i nie dawajcie za wygrana, przysiegam, ze za pare dni juz bedzie lepiej, liczcie trzy dni.

To po prostu oznacza, ze to ostatni moment, zeby cos zrobic, a potem to moze tylko odwyk pomoze, takze trzymaj sie kochana, to minie!