Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Produkty z grupy neutralnej: rodzynki, czarne jagody, oliwki, avocado, warzywa kalafiorowate, liściaste, bulwiaste (oprócz ziemniaków), sałata, grzyby, kiełki, zioła, zakwaszone produkty mleczne, żółty ser o zawartości ponad 45 % tłuszczu, feta, ser kozi, mozzarella, mascarpone, tłuszcze roślinne, nierafinowane tłuszcze roślinne, tłuszcz z kokosa, masło, alkohol wysokoprocentowy, środki żelujące – agar-agar, kuzu, drożdże, musztarda, chrzan, skórki owoców cytrusowych, nasiona, orzechy, pestki.

Witam wszystkich :) Ja dziś mam święto Dzień Babci hehe a że mamy już środę to całkiem fajnie jest :) dziś z Pittą wypijemy po 2 cytrynki i będziemy happy :D

Gość agatka1214
Dzieki a co myslisz o tym serze kozim? A ja dzos znowu przez chwile mialam dola przez ta dziewczyne...

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Babci :) Ja juz po dwoch cytrynach.

Gość gerda1966
ja też po 2 cytrynach Pito :)

Gość Mmalina
Ja od poniedziałku też zaczynam pić te cytrynki.Tylko Kobietki to najlepiej pić rano,wieczorem czy po południu???Susan powiedz na co to działa jak ci się zechce pisac. No i Gerda Wszystkiego Najlepszego bo to dzisiaj Twój dzień przecież;) Agatka Ty sie nie załamuj żadną lekką dziwczynką...Takie to twoich nerwów nie warte. Deep jak tam Twoje brzuszki??

Gość agatka1214
Dzieki dziewczyny ja niestety dalej odczuwam uroki grypy zolodkowej kurde cis za dlugo chyba naprawde musze zrobic jakies badanie i mozr odstawie ten blonik

Gość Susan07
W krotkich zolnierskich slowach: cytryna odkwasza organizm (tak, tak, odkwasza).

malinka pisałam wyraznie : Sok pić należy: pół godziny przed lub po posiłku, kilkakrotnie (3 - 5 razy dziennie). Zwykle na dni: 6-9 przypada największa ilość soku - prawie litr. Więc zalezy od Ciebie jak to rozlozysz ja wczoraj piłam po śniadaniu a ze ja dziś na śniadanie miałam sok z jabłek to dziś piłam po obiedzie . Jak susana będzie chciala to napisze na co pomaga :) ale naprawde warto się odkwasić laseczki

Dlaczego dieta cytrynowa? Przede wszystkim dlatego, bowiem nie jest oparta na sztucznym pożywieniu czy głodówce, a na naturalnym owocu, jakim jest cytryna. Okazuje się, że włączając ją do jadłospisu na okres 7 dni, możesz nie tylko oczyścić organizm z toksyn, poprawia cerę, ale również poprawić swój nastrój i przy tym.. schudnąć! Poza oczyszczeniem organizmu i utratą wagi (nawet o jeden rozmiar!), będziesz wyglądać młodziej i zmniejszysz swoje łaknienie. Ponadto poprawisz wygląd swoich zębów, utrudnisz rozwój paradontozie oraz wyleczysz skórę głowy z wszelkich dolegliwości, np. łupieżu.

Gość agatka1214
Hej ja tez od dzisiaj zaczne z tymi cytrynami ale bede pila ta cytryne z woda czy 1 cytryne tez mam rizdzielic na caly dzien czy moge odrazu wypic

Dzien dobry :) Gerda, zdalas egzamin z diety cytrynowej, pod moim linkiem bylo napisane to samo :D Dzis dzien trzeci, trzy cytryny. Agatka, jedna to wypij na raz. Jak bedziesz miala kubek soku z cytryny, to wtedy mozesz sobie podzielic na przyklad na dwie porcje. Ide cwiczyc, dzis pracowity dzien.

Gość agatka1214
Juz po cytrynce ;)

Gość agatka1214
Dzisiaj jajecznica z szynka i cebulka potem kasza z surowka z czerwonej kapusty i olejem lnianym a nakolacje myslalam makaron z pesto ze sloiczka tylko nie wiem czy moge makaron z pesto

Hejka Kochani Ja zaczynam tą kurację cytrynową od poniedziałku.zaraziłyście mnie.Teraz po śniadanku biorę się za trening z Ewą hehe Miłego dzionka życzę

Gość gerda1966
Witajcie laski :) gdzie zaginął Deep??? agatka po cytrynce bardzo dobrze :) Malinka od poniedziałku ? też dobrze a ja po obiedzie zarzucę 3 cytryny bo teraz mam sok z marchwi i buraka z selerem naciowym i pietruszką a na obiad barszcz ukraiński mniam :) dalej się ociągam z ćwiczeniami wrrr

Deep pewnie w robocie, ja tez z mojej dzisiaj dosc pozno wrocilam, po 20tej. Gerda, ty to sie mega zdrowo odzywiasz :)

Gość agatka1214
Hej nie wiem wlasnie czy nie zrezygnowac z tej cytrynowej bo mam dalej problem z zolodkiem mam pytanie kupilam wczoraj sok z burakow z jabkiem niby bez konserwantow co o nim sadzicie

Witam wszystkich w deszczowy okropny tyle dobrego ,że piątek :) Deep się zapracował czy co? Pito jak się czujesz? ja elegancko nawet moje drażliwe jelita cicho siedzą :)

Czuje sie dobrze, troche rozdrazniona moze jestem z powodu odkwaszajaco oczyszczajacej diety kaszowej, ale to jeszcze tylko kilka dni (w sumie tydzien) i bedzie po wszystkim. Jak narazie 3 kilo na minusie, wiec jestem zadowolona, oby tak dalej. Dzis cztery cytryny, bedzie kwasno :) Ja chyba zrobie tylko ten etap profilaktyczny, ale postanowilam pic codziennie sok z dwoch cytryn, tak w razie czego. Dzisiaj przychodzi do mnie dostawa roznych dobrych rzeczy, chce zrobic sama musli i sobie zamowilam rozne niesiarkowane orzechy i platki orkiszowe, jeczmienne, gryczane i owsiane. Moze zrobie granole? No i zamowilam sobie tez mlody jeczmien, chce sprobowac.

Gość agatka1214
Firma melwit nie mam juz butelki ja teraz 96 od listopada 16kg

młosy jęczmień wziełaś w kapsułkach? na moim pisze zielony jęczmień taki mam http://www.aptekagemini.pl/zielony-jeczmien-x-60-kaps.html Pito ja jak ide do akademii witalności to zawsze z dwoma siatami wychodzę :) to co zamówiłaś mam na stanie do tego komosa ryżowa, brązowy ryż nie lubię ale muszę , mąka migdałowa, migdały bez skóry ,olej lniany,kokosowy i masło gee ,śliwki,morele,figi i daktyle też czyste jeszcze cynamon,imbir ,anyż i czarny sezam ale żebyś widziała ile tego tam jest 0_0

Gość agatka1214
Dzisiaj 2kanapki z szynka i papryka ,mieso grilowane z mizeria kolacja kasza z warzywami grilowanymi. Gerda czemu nie komentujesz mojego menu zawsze to robilas;)

Wzielam jeczmien w proszku, i wlasnie sie zastanawiam, czy to nie byl blad :) Ide zjesc kasze....