Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupa korzenna

Figlokluby Rainbow Tours kto korzystał

Polecane posty

Gość Wrotska
Na zdjęciu na stronie hotelu w oofercie Rainbow widziałam jakąś fortece z drewna :) Co to? Czy to plac zabaw? Czy są tego typu rzeczy na terenie ośrodka poza animacjami Rainbow, jakieś place zabaw, małpie gaje itp?

Gość Sylossa
Sharm el Sheikh czy Hurghada na wczasy z dzieckiem i który hotel z figlo z oferty Rainbow? Zależy mi na miejscu względnie spokojnym i bezpiecznym.

Gość gość
Zdecydowanie polecam hotel Aurora z oferty Rainbow z figlo! Sama nie mam dzieci, ale byliśmy razem z chłopakiem, figlokluby działały sobie gdzieś z boku nas i wyglądało to fajnie. Ale sam hotel jest po prostu boski.

Gość mikamikaa
tez nie mam dzieci, ale w hotelu, w którym byłam odbywały się zabawy w figloklubie i tak to kapitalnie wygladało, ze sama miałam ochotę dołaczyć :D udało nam się wkręcić w zajęcia dla doroslych - poranny stretching, aqua aerobik i wieczorne kucharzenie - super sprawa :)

Gość agniehaha
Jeśli chodzi o Egipt to zobacz sobie Three Corners Equinox Beach Resort w Marsa Alam - ja juz kiedys się do niego przymierzałam i wtedy w koncu zmienilismy destynację, ale może teraz się uda :)

Gość gość
A Hurghada? Przeglądnęłam ofertę i widzę tylko jeden hotel z animacjami polskimi Rainbow. Czy jest szansa, że coś się jeszcze pojawi? Trochę mały wybór, a zależy mi na tej Hurghadzie i nie wiem czy brać ten hotel z figloklubem czy decydować się na inny bez animacji?

Gość Annalinna
W Hurghadzie zdaje się w tym roku na sezon letni jest tylko jeden hotel z figloklubem. Też go rozważam. A dlaczego ci nie pasuje?

Gość koralla
Bierz hotel z figloklubem! :) animatorzy to tacy czarodzieje, że nawet jesli będzie troszkę skromniej (choć nie wiem, bo hotelu nie widzialam), to zorganizują wszystko tak, ze dzieci tego nie poczują :) no chyba, ze Tobie zalezy na czyms konkretnym, to możesz przebierac ;)

Gość koralla
Bierz hotel z figloklubem! :) animatorzy to tacy czarodzieje, że nawet jesli będzie troszkę skromniej (choć nie wiem, bo hotelu nie widzialam), to zorganizują wszystko tak, ze dzieci tego nie poczują :) no chyba, ze Tobie zalezy na czyms konkretnym, to możesz przebierac ;)

Gość gość
Korzystałam z animacji w Kiani Beach na Krecie i bardzo sobie chwalę, jeśli ktoś szuka fajnego miesjca na urlop z dzieckiem to będzie zadowolony.

Gość Muffassa
Kiani Beach z animacjami najlepszy hotel na wakacje z dziećmi!

Gość gość
Muffassa, jadę tam z dziećmi w lipcu, powiedz coś więcej pls..

Gość Muffassa
Zadaj jakieś pytanie, to chętne odpowiem :) Generalnie hotel położony przy fajnej plaży, bardzo dobre jedzenie, bardzo duża przestrzeń, miejsca do zabawy dla dzieci, bezpiecznie, żeby się nie poślizgnęły i nie rozbiły główki, czysto, schludnie, super obsługa. A zajęcia dla dzieci rewelacyjnie poprowadzone, kreatywnie.

Gość gość
A ile zajęć się odbywało dziennie i jak długo trwały? Jak liczne były grupy? Jakiego typu zabawy?

Gość gość
Ja najlepiej pamiętam zabawy w basenie, mini disko i szukanie skarbów piratów. Dzieci się bardzo angażują, bo zajęcia prowadzone są z pomysłem.

Gość magdoolka
Jak byłam w Kiani Beach to zajęcia były dwa razy dziennie, dzieciaków było od kilku do kilkunastu, dwójka animatorów na grupę. Zajęcia fajne, kreatywne. Przygotowywanie strojów, malowanie buziek, zabawa w indian, piratów itp. Poziom 100x wyższy niż przeciętne przedszkole, zwłaszcza jeśli chodzi o wysoką kulturę osobistą animatorów.

Gość gość
magdoolka w takim razie złe przedszkola wybierasz albo nie masz szczęścia. u nas zawsze przedszkolanki to super babeczki z iskrą, chociaż wiadomo, czasem można się wypalić zawodowo. sądzę że trudniej o wypalenie gdy spędzasz po prostu wakacje w fajnym miejscu i jeszcze ci za to płacą. swoją drogą ciekawa inicjatywa z tymi figloklubami, natknęłam się przez przypadek i w sumie może skorzystam z tego, czemu nie skoro i tak i tak wyjeżdżam na wczasy co roku.

Gość gość
Hotel Sol Guadalmar w Hiszpanii wybieram się i szukam opinii o działających tam figloklubach. Termin 6 sierpnia.

Gość gość
Szukam kompanki. Wybieram się do Nostos Paradise Beach na Korfu z Rainbow 28 lipca. Biuro ma w ofercie animacje w ramach figloklubów, gdzie planuję posyłać mojego 8-letniego syna. Czy któraś z samotnych mam też się wybiera, najlepiej z dzieckiem w podobnym wieku? A może któraś z Was ma chęć na last minute?

Gość gość
Wiekszosc imprez na ten termon jest już wyczerpana. Wg mnie za pozno szukasz kumpelki z dzieckiem na urlop w tym terminie. Ja lece 21go i już dawno wszystko wyprzedane (Rainbow).

Gość marriollka
My się rozgladamy za figloklubem na początku wrzesnia. Może ktos ma ochotę dołaczyc? Raczej Grecjia lub Włochy, dzieci 4 i 6.

Gość gość
Tydzień temu byłam na wczasach w Bułgarii i chodziliśmy na zajęcia do figloklubów, super zorganizowane, fajne animacje, nieporównywalnie lepsze od tych hotelowych.

Gość gość
Kiedy najlepiej i najkorzystniej kupić wycieczkę do miejsca z figloklubem? Czy w momencie gdy pojawiają się wczasy first minute to tez figloklubami są już potwierdzone?

Gość pistkowa
Figlokluby na propsie :) dzięki nim nasze wakacje juz od kilku sezonów są udane, bo dzieci są zachwycone :)

Gość ptakova
Gość, też sie zastanawiam nad tym kiedy najlepiej wykupić. Dwa lata temu lecielismy na lasta; teraz jesteśmy w o tyle dobrej sytuacji że oboje z mężem możemy zaplanowac urlop dużo do przodu. Moze zrobimy to już w first minute.

Gość Radzawkka
A od kiedy dostępne hotele z figloklubami w Rainbow? W sensie od kiedy startuje first minute na 2019 rok?

Gość Deathpositive
Już jest oferta 2019 od kilku tygodni. Zerknij na stronę Rainbow. Chyba do 7 listopada mają ofertę first minute z bezpłatną zmianą terminu itp. Hotele z figloklubami też są.

Gość FuVerta
Czy ktoś ma jakieś informacje o hotelu Sealight Family Club w Riwierze Tureckiej, który jest w ofercie z figloklubami? Zastanawiam się nad tym hotelem, ale nie ma o nim jeszcze żadnej opinii na stronie, a interesuje mnie zwłaszcza pod kątem owych figloklubów. Może to nowość,albo po prostu nikt nie dodał opinii - tak też może być. Bardzo proszę - jeśli ktoś był tam w ostatnim roku i miał jakąkolwiek styczność z figloklubami - o podzielenie się opinią. Dzięki.

Gość dominiczqa
Już Firsty <3 super, wreszcie tez zaplanujemy urlop na spokojnie :)

Gość gość
Czy w czerwcu zajęcia się odbywają? I czy jest jakieś minimum chętnych, żeby takie zajęcia figloklubowe się odbywały?