Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wy widzicie ten zwiazek, z boku widac lepiej

Polecane posty

Gość gość

mam 38l. jestem po przejsciach mam syn ktory zostal z ojcem w innym panstwie z powodow narodowosciowych...ex jest dobrym ojcem ale byl zlym mezem,ale nie o nim bede opowiadala. Ponad rok temu poznalam w pl, faceta od samego poczatku mu powiedzialm jak u mnie zycie wyglada,on akceptuje wszystko i mowi ze poczeka za mna az mi sie sprawy ureguluja.On jest bardzo tajemniczy nie opowiada mi o sobie i ani o swojej rodzinie typu rodzenstwo, rodzice juz nie zyja,wstydzil mi sie przyznac ze jest operatorem koparki i pracuje w delegacjach i mieszka na stancji,nie ma auta ,nic nie ma tak sie domyslam..,nie zaprosil mnie nigdy do siebie, chyba wstydzi sie gdyz ja mam swoja firme ktora stoi dosc dobrze..,On jest kawalerem 44l. przystojny i dobry czlowiek,czym do czegos miedzy nami doszlo,powiedzial doslownie ,,rusze cie jak bede pewny ze bedziesz moja,, problemow z zaworkiem nie ma /sprawdzone.Spotykamy sie co 2 miesiace zabiera mnie na urlopy ktore trwaja nawet od 2 do4 tyg. i zastanawia mnie skad on na to wszystko bierze kase,placi za hotele i za calodzienne wyzywienie,raz zaplacilam za kawe to dostal szoku ,,a co to sie stalo,, jezyk.gif , zeby tego nie bylo malo robi jeszcze mi prezenty, zastanawiam sie ile na koparce mozna zarobic by tak kobiecie imponowac.Jest bardzo grzeczny ,uczciwy,bezdzietny,chodzi do kosciola,nie pije bo mowi ze mu nie smakuje jedynie cos slodkiego,nie pali,ideal,zastanawiam sie czy jeszcze tacy faceci sa i jak on taki nie popsuty sie uchowal,nie wchodzi na internet.Mowi ze mnie kocha i chce ze mna sie ozenic i miec rodzine,az sie boje mu zaufac .Na swieta zabiera mnie do Zakopanego na 2 tyg. Co ja mam myslec o tym wszystkim?? coraz bardziej go poznaje i sie boje kto to jest,gdyz on o sobie malo mowi bo moze nie ma co; ,znam go juz dosc dlugo a nic o nim nie wiem,nawet nie chcial mi pokazac prawa jazdy,niby nazwisko swoje powiedzial ,ale tez nie wiem czy prawdziwe.., slucham go bardzo a potem nawet sprawdzam w rozmowie czy tak samo opowie i tez nie moge go na klamstwie zlapac,nie ma inynch kobiet bo nie dzwonia,innej katy tez nie ma,w czasie urlopu jestesmy 24 na dobe razem jedynie w wc osobno a on tel, nie zabiera ze soba,ciekawy typ z niego;albo prosty a ja szukam dziury w calym,nie wiem co myslec o nim. Brat mi powiedzial noo zebys sie nie zdziwila nim ,na te wasze wycieczki to nie kazdy moze sobie pozwolic...,orty. wali na maxa, to pasujemy do siebeijezyk.gif JAK wy to widzicie te nasze chodzenie...?

Gość gość
może ma oszczędności albo sprzedał jakąs nieruchomość, mnie wkurfiaja ludzie jak oceniają z góry - że ktos ma taki zawód to jest biedny a jak ktos jest np prawnikiem to ma dom, basen i luksusowe auto. Ja jestem sprzedawczynią i kupiłam sobie nowe mieszkanie i tak samo niektórzy znajomi - skąd masz kase jak jesteś zwykłą sprzedawczynią ? a ja sprzedałam nieruchomości po babci w spadku i mam , po chu/j sie ktoś ekscytuje i musze sie tłumaczyć

Gość gość
NIE interesuja mnie jego pieniadze tylko jego tajemnice,malo o sobie mowi,a to ze na wszystko go stac to dobrze:-))

Gość gość
rzuc mu detektywa na kark co za problem