Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie, jak zyc gdy serce kocha.

Polecane posty

Gość gość

Takich tematow jest tu pewenie setki, ale doradzcie mi. Jak zyc kiedy moje serce nie chce przestac kochac kogos z kims juz nigdy nie bede? Kiedy intuicja mi podpowiada, ze to byla milosc mojego zycia.

Gość gość
to byla milosc karmiczna dlatego tak mocno trzyma jeszcze

Gość gość
karmiczna? co to znaczy?

Gość gość
To bylo by jakies wytlumaczenie, ale jestem katoliczka, dlatego wierze ze kazdy ma tylko jedno zycie, a zwiazki karmiczne zakladaja instnienie reinkarnacje.

Gość gość
to otwórz oczy bardziej i nie zamykaj się tylko w ramach kościoła katolickiego i wiary w Boga, będzie Ci łatwiej zrozumieć niektóre sprawy

Gość gość
To kościół ocenzurował Biblię już dawno temu choćby po to aby bogacze płacili za rozgrzeszenie!

Gość gość
masz racje , ale ale jest wiele swietych, jak Ojciec Pio ktorzy mowia o istnieniu piekla, Nieba, czyscca. Wiec ciezko nie wierzyc w to. A co dokladnie wykreslono z Biblii tez w sumie nie wiemy dokladnie bo dowodow nie ma.

Gość czizas
Takich tematow jest tu pewenie setki --- a skad! juz dawno sie tak nie wzruszylam

Gość gość
mloda jeszcze jestes i to byla Twoja nastoletnia milosc teraz pojawil sie ktos nowy komu do konca nie ufasz i nie jestes pewna jego intencji a ze wciaz trzyma Cie relacja emocjonalna dusz z poptzednim dlatego nie mozesz zapomniec,

Gość gość
Twoje pojecie milosci jest zaborcze, ze skoro Ty kogos kochasz to chcesz go miec na wlasnosc, tez tak kiedys myslalem ale milosc to danie komus wolnosci i cieszenie sie tym ze tamta osoba jest szczesliwa, tez tak kiedys myslalem a jak to zrozumialem to nagle moja dusza odciela nic z tamta ktora tez kochalem i nadal kocham, tylko ze ja zrobilem miejsce dla kogos nowego,

Gość gość
kierujesz sie rozumem zamiast sercem, wpisz w wyszukuwarke Krolowa Mieczy to Ty, oraz Krol Mieczy i Rycerz Mieczy to Twoje wyobrazenie o tym kims nowym ktorego nie jestes pewna

Gość gość
gosc 12.40 jeszcze nie mam nikogo nowego, obecnie nie ma nikogo na horyzoncie gosc 12.42 wiec moze jestem egoistka, ale to boli kiedy mysle, ze to inna kobieta moze sie o niego troszczyc, nie ja. Widocznie uczucia do tamtej Ci troche opadly, bo nie wierze ze mozn kogos naprawde kochac i nic sobie nie robic z tego, ze jest z kim innym. Owszem musze to jendak akceptowac i dalej zyc.

Gość zawsze szczery
serce to miesien, tak jak macica

Gość gość
macica nie jest mięśniem k'woli wyjaśnienie ,nie zabłysnąłeś ,,jenteligencją jak żyć,jak serce kocha?normalnie,przecież każdy dzień to wyzwanie,coś nowego,i przecież 24/24 nie myślisz o ukochanym,bo się po prostu nie da,,, zresztą jak się kocha prawdziwie,to się chce dla tej osoby jak najlepiej,a skoro nie możecie być razem,to pozostaje Ci życzyć mu szczęście w życiu,,i żyć dalej ja tak robię,i żyję,na początku tęsknota mnie zżerała,ale przecież rozumiem,tok myślenia,że nie rokowałam,,,ani na matkę,ani na partnerkę ,praktycznie ocenił,i powiedział:"że tego nie chciał" ,,, przecież to rozumiem,bo jakbym miała nie rozumieć... jak jesteś młoda,to może kiedyś to uczucie przygaśnie,poznasz kogoś i jeszcze będziesz szczęśliwa,tego Ci życzę,,,

Gość gość
nie widzisz nikogo bo go nie dostrzegasz, pomysl czy nikogo nie bylo kto chcial Ci pomoc, chcial dobrze dla Ciebie ale go w jakis sposob odtracilas przez to ze rozmyslasz o przeszlosci, nie boisz sie ze moglas kogos takiego spotkac ale jemu moze juz tak nie zalezec a z czasem moze wyjechac bo nic go tutaj nie trzyma i jego zamiarem nie bylo spedzic w tym miejscu reszty zycia

Gość czizas
trzeba sie wziac za uprawe papryki. los tak chcial.

Gość gość
gosc 14.31 To dobrze, ze powiedzial w prost, ze nie chcial. Ten moj zniknal bez slowa wyjasnienia i to niedopowiedzenie jest najgorsze. Czy jestem mloda, mam 26 lat nie wiem czy kwalifikuje sie jeszcze jako mloda? : )

Gość gość
jakie sa wasze daty urodzenia?

Gość gość
autorka to kobieta,czy mezczyzna ???

Gość gość
*autor sorki :)

Gość gość
kobieta:)