Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TVN zadał tylko 1 pytanie byłemu doradcy Putina bo nie pasowało do bzdur Laska!

Polecane posty

Gość gość
otulona_snem dziś watpie,ale 30 centow do renty zawau od propagandowego posta sie przyda xxPlus zasiłek od szwabów to sobie porządzisz...:D:D:D

Gość gość
To nie fakty .To tak zwane omamy :-):-):-)

Gość gość
To nie fakty .To tak zwane omamy xxNo to zacytuj TRZY takie wg ciebie omamy i uzasadnij na podstawie ogólnie dostępnych informacji, dlaczego tak uważasz.

Gość gość
ochłonxxJa wawciulu?Raczej ty, bo ja posługuję się faktami...

Gość gość
To nie fakty .To tak zwane omamy xxI niedługo się przekonamy czy to fakty czy omamy (po uzasadnieniach omamisty) .Jeśli to będa omamy zgodnie z tym co napisał omamista to bez problemu uzasadni własne słowa.Jeśli nie uzasadni to potwierdzi, że to jednak są fakty.

Gość gość
powiedzialem ochlon bo zasrywasz kazdy tutaj topik o smolensku czy POxxNie wawciulu.Pisze o konkretach, faktach i na temat czyli dokładnie odwrotnie niż ty, wawciulu...:D

Gość gość
ile to czlowiek sie moze szmacic ??xxTy wawciulu potrafisz bez przerwy się szmacić.

Gość gość
Taką ma chłop robotę :-)

Gość gość
Taką ma chłop robotęxxAno taką robotę ma wawciul.Tylko dlaczego robi to tak mało inteligentnie?

Gość gość
o tobie piszemy nie o mnie szmatoxxJeśli o szmacie to może być tylko o tobie, wawciulu...:D

Gość gość
To miało znaczyć ze Shatyn taką ma robotę .Plecenie glupstw :-)

Gość gość
znalazlem nastepny temat gdize wypisujesz te swoje mundrosci smiech.gif ty jestes nie dosc ze chory to ostro nawiedzony typxxPoszukiwanie teatów na których się wypowiadam jest chyba twoją obsesją wawciulu.I w każdym temacie wypisuję mądrości a nie "mundrości" jak ty, wawciulu...

Gość gość
poczytaj sobie fakty smolensk na pewno rozumiesz te rysunki i bzdury o wielkiej pancernej brzozie smiech.gifbo ja znikam ty nawiedzony staruchuxxNa pewno rozumiem czyli wprost przeciwnie niż ty wawciulu.I znikaj. To najlepsze co możesz w takiej sytuacji zrobić...:D

Gość gość
Każdy kto powołuje sie na komisję Laska czy cytuje Wyborczą jest nie poważny :-)

sluchaj ja widze jakis temat i mowie tak na 100 % udizelasz sie tam i sie klocisz ze wszystkimi i robisz z siebie gwiazde wbijam na temat i co widze :D klocisz sie ze wszystkimi udzielasz sie tam aktywnie i robisz z siebie gwiazde :D ciagle ten sam schemat do znudzenia zameczasz swoich rozmowcow az musza opuscic temat bo go calego zasrales swoimi wypocinami :D:D:D:D

Gość gość
To miało znaczyć ze Shatyn taką ma robotę .Plecenie glupstwxxNo to zacytuj TRZY takie moje głupstwa i uzasadnij dlaczego tak uwazasz na podstawie ogólnie dostępnych informacji.Zaraz się przekonamy kto tu wypisuje głupstwa...:D:D

Gość gość
Każdy kto powołuje sie na komisję Laska czy cytuje Wyborczą jest nie poważnyxxBo?

stary chlop a bredzi od rzeczy dzien w dzien na babskim forum jak go obsraja na jego wlasnym temacie to wchodzi wszedzie gdzie indziej zeby tylko zaistniec :D:D zalosne to troche

Gość gość
ciagle ten sam schemat do znudzenia zameczasz swoich rozmowcow az musza opuscic temat bo go calego zasrales swoimi wypocinamixxMusza opuścić bo nie potrafią odnieść się merytorycznie do moich argumentów...

No to zacytuj TRZY takie moje głupstwa i uzasadnij dlaczego tak uwazasz na podstawie ogólnie dostępnych informacji. x ty cale zycie pleciesz glupstwa to nie starczylo by czasu zeby to wszystko przepisac z kazdego tematu te twoje marne wypociny obronco wielki

Gość gość
póki co shatyn twoje słowa i czesta propaganda pomarańczy wskazuje na twoja chorobę umyslowaxxA co ja mam wspólnego z propagandą pomarańczy?A poza tym...Uzasadnij własne słowa...:D