Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soter

Wolne , atrakcyjne , dojrzałe gdzie jesteście?

Polecane posty

Gość soter

Tak się zastanawiam nad swoimi poczynaniami , od roku jestem wdowcem miałem udane małżenstwo, powoli zaczynam się rozglądać za nową fajną i ciekawą partnerka w wieku zbliżonym do mojego , nie jestem zdesperowany. Mam 50 lat , dorosłe samodzielne dzieci , sporo zainteresowań, raczej podobam sie kobietom , przynajmniej mam takie wrażenie, jestem otwarty, inteligentny. Nie jestem zwolennikiem internetowych portali . Być może mam zbyt wielkie oczekiwania chciałbym poznać zadbaną całkowicie wolna Panią , z samodzielnymi dorosłymi dziećmi . W efekcie zawsze cos jest nie tak. Gdzie popełniam błąd. Jestem gotów zmienić miejsce zamieszkania, bez znaczenia miasto czy wieś , pójdę na każdy kompromis , byle tylko pojawiło sie to coś nazywane uczuciem. Przepraszam poprzednio przez pomyłkę umiesciłem ten watek na innym dziale.

Gość gość
Może ja się nie znam, ale jeżeli jesteś gotów wszystko rzucić, to jak ty sobie wyobrażasz ten uczuciowy związek pod względem materialnym? Pani ma Cie przyjąć na przychówek i utrzymywać? :)

a czy jestes w stanie sobie wyobrazić, ze mając 50 lat mozna miec emeryture owszem niewielką ponadto mozna zarabiac w sposób niekoniecznie zwiazany z miejscem zamieszkania? Dziewczyno mamy XXI wiek to czas internetu.

Gość gość
Kurde, znów te uprzywilejowane nieroby, co to emeryturę mają w wieku 50 lat, a reszta jest łupiona podatkami by mieli te swoje emerytalne przywileje. Cholera bierze. Wszystkim wydłużono wiek emerytalny, w tym kobietom, by te lewusy mogły się obijać przez kilkadziesiąt lat.

Gość gość
moze cie mlodsza zechce

Gość gośćpp
Jestem dojrzała,atrakcyjna ,pracujaca..ale zajęta..:-( choć mój maz ma mnie głęboko gdzieś.

Gość gość
WYMARNIĘTE.

Gość gość
Dojrzałe wolą dzisiaj walić się z dużo młodszymi facetami, na nas starych już nie zwracają uwagi :O

Gość gość
wszyscy pięćdziesięcioletni faceci myślą jacy to nie są och ach,mam 43 lata i sto razy wolę 35 latka ( z wzajemnością)

Gość gość
Popieram,ja mam 46,mój kochanek32:-)

Gość gość
pewnie dobrze was doi z kasiory stare rury :D

Gość gość
taa my po 40 stare rury a pan co założył temat adonis

Gość gość
może nie adonis ale pewnie kochanek który ma 32 lat :D

Gość gość
A widzisz..i tu się mylisz. To on mi kupuje bieliznę,perfumy. Zoneczka mu nie daje.potrafi docenić kobiecość:-)

Gość 54
A ja wolę rówieśników:)

Gość gość
zoneczka mu nie daje ...... ale ty zawsze będziesz tą drugą :D i jesteś szmatą

Gość gość
Ulzylo? Jak poplulas jadem? Wyobraź sobie ,ze mi to nie przeszkadza,ja juz mam męża.Teraz pokrzycz,tylko głośno:-)

Gość gość
wole mlodszych

Gość gość
ta co pluje jadem to pewnie żoneczka mojego kochanka,nie dziwne ,że ją zdradza hehehehhe

Gość gość
i czym ty wywłoko chwalisz , poczytaj sobie dramaty zdradzanych żon , kiedyś wróci do ciebie ich krzywda i wtedy przypomniesz sobie mój wpis

Gość gość
Dramaty?gdy kobieta zapomina,ze ma w domu mezczyzne,na dodatek kochajcefo,wspierającego to sama jest sobie winna. Blyszczaca pdloga,pełen garnek ..a seksu zero.Marysia zamiast żony.

Gość gość
Z miłością nie jest tak prosto, że jak chcemy to musi się pojawić. Ona przychodzi z nienacka. Zazwyczaj tę wyjątkową osobę poznajemy wtedy gdy się tego nie spodziewamy. Wychodź częściej do ludzi i przebywaj w miejscach gdzie można spotkać wiele kobiet wtedy wreszcie poznasz tę odpowiednią https://www.sexuarium.pl/

Gość gość
poznalam kogos nieodpowiedniego.