Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie ze go nie dodala i ja tez bym takiego nie dodala. Ty bys dodala? Napisalabys ksiazke chcialabys na niej zarobic i podalabys link do darmowej wersji w necie? Mysl troche logicznie. To swiadczy gorzej o tobie niz o anwen.

Gość gość
Pokazuje mi że to co chcę napisać to spam...

Gość gość
A po co w ogóle pisałaś o tym że książka jest dostępna na chomika? No tak, hejtować Anwen ale książkę i tak przeczytam? :P Poza tym, każdy kto ma internet to wie, że praktycznie każda książka jest dostępna na chomiku. Więc nie wiem w jakim celu to napisałaś, sądzę że po to aby wywołać burzę w komentarzach? Jak ci żal 15 zł na książkę to nikt Ci nie broni ściągać ją z neta lub pójść do biblioteki :)

Gość gość
Komentarze są nadzorowane, więc wyobrażasz sobie że każdy kto prowadzi bloga siedzi 24/7 i czeka aby udostępnić każdy komentarz?

Gość gość
No juz Anwena nie bulwersuj sie bo ci sprzedaz spadnie

Gość gość
Tak sie sklada ze to nie pisala anwen tylko ja. Mam podac maila swojego?

Gość gość
Mam wrażenie że większość ludzi tutaj to gimnazjalistki lub licealistki.

Gość gość
Na kafe zapewne, ale w tym temacie to głowy bym nie dała ;) Info o książce było podawane już wcześniej w tym temacie. Oferta z posta Anwen całkiem spoko, ale skoro mam już ściągniętą z chomika, to poczekam aż uda się kupić np. za 15zł ;P

Gość gość
Anwen jak anwen, ale nie sadzicie, ze chyba nie ma debilniejszej nazwy dla bloga niz 'Sophie czerymoja'? :D Co to w ogóle za twór?!

Gość Kamila475485
Ale co zachowanie Anwen ma wspólnego z nazwą czyjegoś bloga? Z resztą jest też wiele książek o dziwnych tytułach, które finalnie są całkiem niezłe :)

Gość gość
Nic nie ma- odbieglam troche od tematu anwen i napisalam to co napisalam, bo za kazdym razem jak widze w spisie wlosomaniaczych blogów 'sophie czerymoja' to nie wiem, czy smiac sie, czy plakac. Co za kretynska nazwa...

Gość słodka_kraina123
o widze ze nie tylko ja wchodze na te liste blogow :D tak apropo to anwena powinna zrobic tam porzadek bo polowa linkow jest juz nieaktualna... a co do sophie czerymoja to dla mnie debilniejsza nazwa jest balbina ogryzek ale i tak to przebija "łojotokowa głowa" :o żyg

Gość gość
anwen juz jest stara, ciekawe kiedy odpusci, bo jak narazie to tylko sobie pomaga i ciagle to samo farbuje i ratuje..

Gość gość
Bez przesady. Jestem młodsza od niej o kilka lat, jak można pisać ze jest stara?chyba że miałaś na myśli, że"się stara" a słownik wywinął numer. Kobieta po 30 jest stara? Proszę was nie nakręcajmy tego wariactwa,że w dniu w którym kończymy 30 lat jestesmy stare potem się dziwicie że społeczeństwo tak myśli- pamiętaj jak mówisz p sobie tak cię widzą i traktują. Poza tym anwen może i jest wkurzająca ale wygląda młodo.

Gość Hiruda
Ale siwieje ;))) A tak na poważnie, to czerymoja to jest owoc. Może autorka bloga go lubi?

Gość gość
Sophie czerymoja to zapis fonetyczny "sophie cherymoja" czyli smoczy owoc lub inaczej chinskie jablko. Kiedys siedzialam w uprawie roślin i bardzo mialam smaka na to drzewko w ogrodzie.

Gość gość
Moze ''stara'' w tym sensie, ze siedzi we wlosomaniactwie i prowadzi strone juz 5 lat i jej posty sa coraz bardziej wymuszone? Po prostu nie zorientowala sie (albo chciala jak najwiecej zarobic,gdy juz zaczela) kiedy zakonczyc bloga tak,zeby odejsc w dobrej slawie,a nie z postami znacznie odbiegajacymi jakoscia od tych z np. 2012 r. Takie ciagniecie na sile jak seriale typu Klan czy Moda na sukces. Nie ma juz tego polotu co kilka lat temu, czytajac posty z 2010 mam wrazenie, ze wkladala w pisa ie wiecej zaangazowania, a teraz ''a dodam zeby nie bylo ze sie nie staram i napisze ze olaplex nie dziala zeby sie nie czepiali''

Gość gość
Ale czemu miałaby rezygnowac skoro ma z bloga kase. Tymbardziej ze nie wiele musi sie napracowac zeby dodac posta a na konto wpłyna pieniadze z reklam i innym d**erel bo licza sie wyswietlenia czy klikniecia,watpie zeby normalny czlowiek rzucil tak latwa okazje do zarobienia tylko dlatego zeby "ze sceny zejsc niepokonanym" :D Juz nie mowiac o tym ze jest zwykłą blogerka a nie Krzysiem Krawczykiem ;D

Gość gość
Do poprzedniczki ale tak cie to boli ze ktos potrafi tak łatwo zarobic pieniadze :d jak nie to po co te twoje zale xd

Gość gość
moje żale haha bol d**y mial gosc z 8:45 a ja zwrocilam uwage dlaczego anwen nie porzuci bloga ;)

Gość gość
Ania jest STARA w sensie, wymuszone pisanie, ma rodzine i obowiazki i nie testuje nowosci, napisala juz wszystko co mogla, pochlania ja codzienmosc bycia matka i zona, a wpisy pomagaja tylko jej, bo albo farbuje albo regeneruje...wiec powinna juz ze sceny zejsc, a toze zarabia mnie nie rusza, nie moja bajka, ale jak mowiajej wyznawczynie ze jest guru, to niech trzyma poziom, ani regularnym ndw,ani jak o wlosy dba...nic

Gość gość
Ale jesli według ciebie juz nic ciekawego nie ma na blogu to po prostu go nie czytaj co za problem.

Gość Kamila475485
Ja już tam nie zaglądam, naprawdę szkoda czasu...

Gość gość
ja wchodze tam tylko jak jest nowa wlosowa historia a inne posty to faktycznie nuda

Gość gość
Ale nie musisz sie dzielic ze swiatem jakiety posty czy blogi czytasz. Kazdy czyta to co go interesuje to chyba normalne?

Gość gość
Ach te obrończynie <3

Gość gość
A kogo ja bronie? Po prostu uwazam to za dziwne pisac na forum ze ''nie interesuje mnie juz blog anwen wiec powinna go zamknac''. Ja np duzo sie od niej nauczylam, tyle mi wystarczy i nie musze juz czytac jej bloga, niech korzystaja poczatkujace dziewczyny.

Gość gość
Ja tez lubie wlosowe historie ale z tego co zauwazylam to one nie pojawiaja sie juz co tydzien :( jak ktos sie w komentarzach upomni to moze co 2 tygodnie wstawi. Szkoda

Gość gość
Ona chyba cos wspominala kiedys na blogu ze nie moze wstawiac samych wlosowych historii bo blog bylby tylko o nich, a pewnie duzo ich dostaje bo zainteresowanie tematem jest wieksze, kiedys faktycznie byly raz na tydzien i to bylo fajne. A tak z innej beczki, jak ktos czyta BHC to moze widzial zdj tej gazety gdzie miala wywiad z anwena i tak zrobila fotke tej strony ze nie widac akurat twarzy Anki :D coz za przypadek ;)

Gość Hiruda
Jeśli chodzi o Wysokie Obcasy, to nie widzę tego zdjęcia u BHC, ale artykuł nie był wywiadem z Anwen tylko właściwie opisówka plus wypowiedzi Anwen i BHC, więc nie widzę zasadności wklejania twarzy Anwen jak można wkleić swoją ;) Swoją drogą Anwen miała tam wielkie foty, a BHC chyba tylko na dwóch małych była. Z ostatniej chwili - co ta Anwen wyrabia z włosami :/ Zmysły postradała? Na tak zniszczone włosy walnęła l'cysteinę... Wiem, że to chamsko zabrzmi, ale albo jej się hormony rzuciły na rozum albo naprawdę się pogubiła...